Nechce být v autosedačce, máte někdo radu?

1760
20.4.09 14:14

Nechce být v autosedačce

Ahojte holky,
naše 4,5 měsíční dceruška má problém s ježděním v autosedačce. Řve v ní jak tarzan. Když ji tam dáme, vydrží v klidu jen do té doby, než ji dáme v autě na sedák a připneme pásem. Od té chvíle začně řvát a vydrží jí to většinou celou dobu, než ji zase ze sedáku sundáme. Mám pocit, že čím je starší, tím je to horší. Když byla malinká, řvala jen někdy. Teď ječí pokaždé. Naštěstí naše nejdelší cesta je k rodičům, což je tak 12 - 15 minut. Ale i tak je ten čtvrthodinový řev děsný. Bohužel ji nemůžu cestou nijak zabavit, protože vzadu na druhém sedadle je starší dcera (něco málo přes 2 roky), takže musím sedět vepředu. Mátě někdo nějakou dobrou radu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
20.4.09 14:26

Etosho to jsem zvědavá, jestli někdo bude mít radu-pač my máme stejný problém :roll: myslela jsem si, že jsme asi jediní, kdo má tento problém.......ale myslim, že tady asi bude „každá rada drahá“
Když jsem objednávala autosedačku-tak jsem se těšila, jak jí budem používat a použila jsem jí zatím asi jen4krát na nejnutnější převozy :roll: A to jsem si blbka troufla objednat adaptéry, pač chci autosedajdu dát na kočárek a jezdit tak venku.........no to jsem zvědavá, jestli to budou vyhozený peníze :roll: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.4.09 14:47

My zvažovali zvukotěsnou přepážku ;)

A hodila by se i teď, Kunhůty se občas prima hádají. Jezdíme štreky několikahodinové, takže jsme si to užili - ale Kunhůtky si nakonec zvykly všechny :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.4.09 14:57

a není horko? Nesvítí sluníčko? Nevadí, že nevidí mámu? Obě moje holky jezdily ve vajíčku vepředu. Jednou - vlastně dvakrát - jsem dala Anetu ve vajíčku dozadu. Jednou ve dne - cestou z Krkonoš k nám domů (cca 200km), byla tam se starší. Celou cestu řvala jak když jí na nože berou. A blila. Podruhý tam taky nebyla sama, zkusila jsem to. Řvala tak, až poblila komplet auto včetně Báry, která z toho blití má dodneška hrůzu.

Vepředu párkrát taky, ale to bylo nevychytané jídlo/oblečení/sluníčko. jInak ne.

Pak měla malej problém s přesedláním na větší sedačku, ale teĎ se dá říct, že celkem OK.

Zvyknout si musí, protože jezdíme hodně a denně. Od krátkých po delší až dlouhé cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.4.09 18:17

Tak stejný problém máme taky, ale už jsem si zvykla. Malé jsou tři měsíce a je to taky pořád horší a horší. Máme Jané strata a ta je hodně těsná a to jí právě vadí. Od narození nesnášela babyvak i šátek a i zavinovačka musela být hodně navolno, prostě potřebuje prostor, což chápu, ale nedá se nic dělat, jezdit musíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.4.09 19:24

Ahoj,
me napadlo totez co psala Gabinka, kamaradka ma dve deti (4 roky a 11 mesicu) a jezdi tak, ze sedi vzadu s tou starsi holcickou a ta mladsi sedi vepredu v autosedacce u tatky. Taky dost brecela od narozeni v sedacce.
I kdyz ji vezl tata na Moravu, tak ji mel vepredu, aby ji popripade mohl „utesit“.
Tak mozna zkusit toto, jestli nechce, aby ji nekdo bavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.4.09 12:35

Ahoj,

tak v prvé řadě zjistit, jestli na ni nesvítí sluníčko, zkusit třeba zkušebně jízdu na předním sedadle, kdy uvidí na řidiče. Co hračky, nezabírají? Nám zabralo toto - http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mladšímu se ve vajíčku taky moc nelíbilo, když nespal, tak křičel, naštěstí se mu líbí ve větší sedačce a ty kratší trasy vydrží.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
22.4.09 10:58

Ahoj holky, vidím, že v tom nejsme sami :-))). Zkusíme tam malé pověsit nějakou tu hračku, třaba to pomůže. Dopředu sedačku dát nemůžeme, máme tam nevypínatelný airbag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.4.09 08:04

Jéé,tak to vám nezávidím.Naše malá řve,když jí do autosedačky nandavám,ale jen je v autě, je to dobrý,a usne,ještě než se vymotám ze sídliště :) No,snad se to věkem nezhorší.
Máme také Jané Stratu a Eli se naopak stísněná poloha líbí,ale je fakt,že ona je prtousek a je tam jak zapadlej králíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.4.09 15:20

Ahojky,jsme na tom stejně.Malá brečív autě skoro pokaždé.Ze začátku fungovalo,že jsme jí do autosedačky dali dudlíka a ona líp usla.Ale museli jsme jezdit jen na spaní,jinak prořvala celou cestu(babičky máme hodinku cesty).Jinak v našsm autě se vejdu mezi sedačky takže tam občas jezdím snnima,ale také to moc nezabírá.Zkouším jí nakojit(ona je v sedačce a jí se kní nakloním) a nebo různé hračky.Ale pořádně nic nezabírá.prý pomůže až otočení autosedačky po směru.
Take to občas řešíme tak,že jí do auta dáme už uspanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.4.09 10:42

Ahojky,mám stejný problém a to je naší malé jedenáct měsíců..od narození řve v sedačce jako tygr..zkoušela jsem všechny možnosti,jednu stranu,druhou stranu,prostředek a teď i otočení po směru jízdy ve větší autosedačce,hračky mobil,jídlo,babičku z jedné strany a sebe z druhé,muziku,sluneční clonu a už ani nevím co všechno a bohužel řve pořád..hned jak jí do autosedačky po:,–(ím,tak začne a skončí až když je venku z auta..trošinku pomáhalo,když jsem se já narvala nad autosedačku a nechala jí tahat z prsa,to se jí i párkrát podařilo usnout.. bohužel nic lepšího neporadím,ale samotné by my pomohla jakákoliv rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.15 12:16

Ahojky, taky máme takový problém a to naší malé jsou teprve 3 měsíce. Už jsme vyzkoušeli snad všechno a nic nepomohlo. Pověsili jsme ji hračku do autosedacky, plenku v okně aby na ni nesvitilo, když jedeme někam s tatínkem společně tak s ní sedim vzadu, už aj malou jsme dali dopředu a vůbec nic nepomohlo. Vždycky plakala, kolikrát až tak že už se nemohla pomalu ani nadechnout. A nejhorší je to když jedu někam sama a nemá ji kdo utěšovat, i kdyz stejně by to moc nepomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
17.11.15 22:00

Náš malej začal řvát v autosedačce cca ve dvou měsících. Nejdřív jsem se snažila sedávat vzadu a zabavovat ho, ale pak jsem s ním sama jela na návštěvu k rodině, cca 150 km. Pomohla jen hudba. Střídala jsem všechno možné (dechovky, Michaela Jacksona, Chinaski, no prostě různé žánry :D). U některých písniček se úplně uklidnil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.6.22 22:26

Ahojky je tu někdo kdo to má podobně jako my? Malému je 15mesicu a prostě nechce už vůbec sedět v autosedačce a v kočárku spíše v autosedačce je to úplně za trest dám ho posadit a hned vyskakuje ani vidět ji už nemůže řve a řve vzteká se nemůžu s ním nikam jezdit jsem jak slepice doma je vázaný jen na mě ani jeho otec do ruky ho vzít nemůže ani hlídat hned jak mě ztratí z očí řve a utíká zamnou nějaké rady od 1roku začal chodit sám je to pro mě doma peklo taky bych ráda někam odjela a pročistila hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.6.22 22:28
@Flek1234 píše:
Ahojky je tu někdo kdo to má podobně jako my? Malému je 15mesicu a prostě nechce už vůbec sedět v autosedačce a v kočárku spíše v autosedačce je to úplně za trest dám ho posadit a hned vyskakuje ani vidět ji už nemůže řve a řve vzteká se nemůžu s ním nikam jezdit jsem jak slepice doma je vázaný jen na mě ani jeho otec do ruky ho vzít nemůže ani hlídat hned jak mě ztratí z očí řve a utíká zamnou nějaké rady od 1roku začal chodit sám je to pro mě doma peklo taky bych ráda někam odjela a pročistila hlavu :roll:

A nepomáhá ani žádný poklady v peněžence ani DVD ani mobil prostě už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky