Nechce čaj..

14
2.6.08 11:41

nechce čaj..

Ahoj holky,prosím o radu mám 4měs.chlap.a je na UM a vůbec mi nechce pít čaj..říká se,že um hodně vysušuje,ale malý to bojkotuje.Nemáte s tím některá zkušenost?Dávala jsem fenyklový.Díky za kažou radu.Pa pa a slunečný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
2.6.08 11:47

ahoj - nabidni vodu je to nejjednodussi nejzdravejsi a me treba Madlenka nic jineho nechce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
2.6.08 13:26

Ahoj, tak naše malá je na čaj zvyklá od porodnice,takže jsme zas meli trochu problém naučit jí na vodu. Zkus nejdřív vodu a kdyžtak vyzkoušej i různé jiné čajíky ( řekni si v lékárně o vzorky). Já osobně bych třeba fenyklový vůbec nepozřela - bych se pozvracela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.08 13:29

no,ale nechci ty granulované…je to sam cukr

• Citovat
  • Upravit
160
2.6.08 14:13

A co takhle nápoje pro děti od 4 měsíců? Jsou z jablka, hroznů, mrkve… Můj mrňous taky nechce čaj,ale tohle pije jak o život :D V Praze je mají nejlevnější v drogerii Rosmann- 175ml za 13Kč. Já to ještě ředím vodou,takže to mám na 2 dny jednu lahvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
2.6.08 14:19

Ahoj já měla stejný problém. Teď kupuji od hipp Nápoj s bylinkami a je klid. Bohužel je slazený, ale hroznovým cukrem, takže tak zas děsný to není. Používáme ho od 2 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
23.11.11 12:16

Nechce čaj - musí ho pít?

Dobrý den, maminky. Malý má půl roku. Čaje jsem nikdy moc nedávala. Dřív jsem zkoušela fenyklový, no bylo to asi 4 x. Téměř vždy mi ho později vyblinkl. Doktorka říkala, že když pije UM 1 litr denně, žízeň mít nemůže, ať čaje neřeším. Teď jsme asi 3 týdny na příkrmech. Po něm jsem mu vžycky dala ještě mlíčko. Teď asi pět dní už mlíko nedává, ne že by nechctěl, ale aby si zvykl, že už mlíčko na oběd nebude. Pak by ale měl vypít nějakou tekutinu. Jenže on prostě nechce, ani hned po jídle ani třeba za hodinku - max 10 ml a prská to. Jinak jí a pije fakt krásně. Zkoušela jsem různé čaje a vodu. Nechce. Dřív (před příkrmy) ten čaj i pil, ale po tom jídle prostě nechce. Nezkoušela jsem teda ten slazený granulovaný. Tak se ptám, musí pít???? Nebo když nechce nemám to řešit. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
exvojti
23.11.11 14:48

někde jsem četla,že se dávat voda nemusí,pokud je na UM,tak nevím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure