Jak a kdy najít dětského lékaře

P.
2302
29.5.08 18:02

Jak a kdy najít dětského lékaře

Ahoj,
TP mám začátkem září, ale jen nás už teď s manželem napadlo, kde a kdy vlastně začít shánět dětského obvodního lékaře? máme si hledat někoho sami a ozvat se mu ještě před porodem nebo nám v porodnici někoho doporučí? rodím v motole a jsem z prahy 13, tj. ocenila bych doktora někde okolo lužin, stodůlek, řeporyjí…nevíte o někom dobrém? moc děkuji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1434
29.5.08 18:24

ahoj,
já jsem na Praze 13 bydlela čtyři roky, s Tomáškem jsme chodili do poliklinika Lípa na Butovicích k MUDr. Gregarové a byli jsme spokojený. TeĎ už tam dva roky nebydlíme, tak chodíme jinam a nevím, jestli tam ta paní doktorka stále je, ale byla vcelku mladá (kolem 40), tak snad jo.
A v porodnici nikoho nedoporučí, to je třeba mít zajištěný dopředu. Já tam před porodem, cca měsíc, zašla osobně (ale stačí i telefon) a domluvila jsem se, že až se vrátím z porodnice, tak zavolám a ona na první návštěvu přijde a pak už jsme chodili tam.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
29.5.08 18:33

aha, tak fajn, dekuju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
29.5.08 20:56

Doktora ti v porodnici nedoporučí. Musíš pohledat sama. Pak většinou stačí zavolat jestli vás vezmou a pak volat až budete doma z porodnice aby vás přišli zkouknout. Hodně štěstí.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
29.5.08 21:04

Je důležité mít zjištěného doktora předem. V porodnici chtěli adresu a jméno doktora. Myslím kvůli očkování (kalmetizace). Už si to přesně nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
29.5.08 21:36

S nástupem na mateřskou dovolenou 6-8týdnů před termínem porodu je ta správná doba (dostatečná) na chystání výbavičky atp. a zároveň na hledání pediatra. Stačí si jen vybrat a zjistit zda malé pacienty přibírá.
Neporadím koho konkrétně jelikož jsem z opačného konce republiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.5.08 09:51

Ahoj P.
já jsem taky z Prahy 13 - Stodůlek a s naší pinceznou chodím od narození k dr. Kubátové (Řepy, ul. Španielova) a jsem maximálně spokojená. Hlásila jsem se k ní asi měsíc před termínem.
Hodně štěstí při výběru!
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
1.6.08 08:27

diky moc, holky! jdu se prostourat internetem, nasla jsem super stranku www.hledamlekare.cz (netyka se jen pediatru) a zacnu je pomalu atakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí