Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
máme dvoupokoják (zatím).v dětském pokoji mám postýlku,kde večer Filipek spí a Barča taky,ale nevím jak to vyřešit dál-Filípek spí přes den v obýváku je to ještě vícekrát takže do pokojíčku ho dát nemůžu,protože dcerka si tam hraje ahrozně rámusí.Tak jsem přemýšlela do čeho dám malého spát(zatím spí v košíku velkém)právě přes den.myslíte,že bych to mohla řešit cestovní postýlkou?Protože v košíku už moc dlouho nevydrží max.14 až 3 týdny a bude malý.Má 4 měsíce.díky za nějaké odpovědi ![]()
Odpovím ti naší situací - bydlíme v 1plus1 (tchánovci prostě pokoj navíc nedaj). Takže spíme v ložnici všichni. I když spí malá přes den, starší tam chodí a občas dělá i rámus. Snaží mse jí krotit (na dopolední spaní tam nesmí), ale je to dítě. Společně i večer usínaj…
Proč bys měla být hned vůl? Je zas na druhou stranu fakt, že já mít možnost, tak bych bejvala byla taky měla holky odděleně. Takhle na tom hledám výhody, že nebudu řešit sestěhování;) Ale ten první měsíc byl hroznej…
Ahoj!
Taky máme vlastně 1+1 a jsme tam 4. Jeden má klasickou dětskou postýlku a druhý spí v cestovní. Bráchové jsou od sebe asi 19 měsíců. Myslím, že to zvládli celkem dobře.
Ale od tchánovců máme teda přislíben jeden pokoj navíc. Tak doufám, že si to nerozmyslí. Už se těším!
Brzy jim totiž přibude další do party, tak to bude teprve šrumec. ![]()
Zizalka píše:
Ale od tchánovců máme teda přislíben jeden pokoj navíc. Tak doufám, že si to nerozmyslí. Už se těším!
Brzy jim totiž přibude další do party, tak to bude teprve šrumec.
Taky jsme měli přislíbeno. Leč jsou to už 4roky a ani další dítko jim za to nestálo a tak je z toho nadále skladiště…no nic. Aspoň neřešim sestěhování dětí, až jednou (doufám brzy) vypadnem…ale třetí nedáme a nejen kvůli místu:D