Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamulky, mam dotazek. Kam se da prosim jet v horkych vikendech s 16m ditetem v Praze a okoli tak do 30km? Idealni by bylo nejaky koupani, kde je stin, detsky hriste a tak. Prosim poradte kam utect z rozzhavenyho panelaku
dik
Ahoj,
doporučuji koupaliště v Kralupech nad Vltavou a park ve Veltrusích.
K.
No mne napadla -klasika - zoo. Mají tam i brouzdaliště.
Ale taky si říkám, že nějaká pěkná plovárna v Praze vůbec není. Kde by bylo brouzdaliště, pískoviště, tráva..... Ale mají pěknou v Kutné Hoře (no, to je už trošku z ruky
)
Taky mě napadly Žluté Lázně, je to tam pro děti super, hřiště, několik brouzdališť, ale bohužel je to tam docela drahý
http://www.o2zlutelazne.cz/uvod
Super veliký hřiště s mnoha mnoha prolézačkama, houpačkama a v létě i s bazénem je kousíček od metra Želivského (cca 10 min. chůze). Ulice se jmenuje Pod kapličkou a je to jen pár kroků od hotelu Villa (myslím, že se tak jmenuje). Kdo se kouká na Odinaci v Růžové zahradě, pozná v něm ústřední dům ![]()
Je to vlastně hřišťo-park, fakt moc čisto, stromy, kde lze dát kočárek do stínu, oploceno, děti se vyřádí. A hlavně nehrozí davy lidí jako ve Žlutých lázních.
M
nečetla jsem diskusi, ale včera jsem byla v super parku přímo na Strašnické, jsou tam prolejzky, malé hřišťátko a super atrakce s vodou, dítě se může cákat a ještě si užijete legraci. dvě malé restaurace s venkovním posezením. paráda, je to přímo za Oriflame.
Poraďte něco s klimatizaci pro děti v praze! Včera jsme byli na gutovce, děti to dali, ale ja večer blila ze sluníčka
děcka 5, 8 a půlroční
A mas auto? Nebo jen mhd? Odkud jste?
Vnitrni aktivita nevim, to nevydrzite cely den, stejne. Co nekde v lese? Treba v prokopskym udoli/sarka/les kamyk. Je tam i potok, tak se svlazite a budete ve stinu.
Ahoj,chuchelský háj dá se tam jít několika směry,autem sme byli Vodní dům u Benešova,výlet z Černošic malou přívozní lodičkou
www.privozkazin.cz
je to nááádhera,u vody není horko tolik poznat..
Biotop Radotín a prý je i pěkný na Lhotce, v Radotíně sme byli na Lhotce kamarádka
@lucypaja : Lhotku máme pod okny. Je to paráda, ale kolem poledne je naplněná kapacita a pak už jen čeká fronta na slunku, kdo odejde. To bych si s dětmi netroufla …
A co pruhonický park? Dá se byt cely den ve stínu a oběd nebo zmrzlinu si dat na zámku.