Nechce čaj-dávat do mléka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
529
30.6.06 17:30

Nechce čaj-dávat do mléka?

Ahoj holky,
prosím poraďte,Šimon má AE a musí denně vypít 200ml čistícího čaje.
Problém je,že ho nechce ani hořkej ani slazenej Glukopurem…
Jsem dost nešťastná,protože je to pro něho dost důležitý.

Napadlo mě,jestli by nešlo z toho čaje udělat mlíko,nebo večerní kaše…
Stejně se to v tom žaludku smíchá,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8276
30.6.06 18:12

A proč musí pít přímo čaj??? Nemůže třeba čistou kojo vodu? Tu pije dcera a nic jinýho.
Pokud jde o dostatek tekutin, nedávno říkali v sama doma, že pokud dítě nechce pít, tak klidně dávat za ten den víc sunaru, obzvlášť ve vedrech.Může být třeba víc naředěný.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.6.06 18:15

Alenko,to je speciální čistící čaj,máme ho od Nestora a má se pít na vnitřní pročištění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.6.06 18:24

Ahoj KaVi,
to je mi líto se Šimonkem, Nikča vypije maximálně 1flašku čaje denně, ale co mě stálo nervů, než si to vzala.
Já bych ti dala radu, neustále nabízet a vnucovat i několikrát do hodiny a on se jednou chytne, uvidíš.
Ohledně toho promíchání, nevím ale za zkoušku nic nedáš, když alespoň krapet do něj dostaneš.

tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.6.06 19:22

Ahoj KaVi,ked bol Tobias chori musel pit nejaky zarabany napoj z lekarne.Nechcel absolutne nic pit okrem MM a tak sme mu ho nasilu davali cez striekacku zo sirupu Panadol.Jedine tymto sposobom sme don nico dostali :roll:Teraz mame fintu so slamkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
30.6.06 19:28

Asi jedině vnucovat, vnucovat, vnucovat… a nic jiného nedat. Jiné čaje nebo vodu nebo mlíko z lahve pije? I ta kaše by se dala zkusit - třeba to přebije tu chuť. Snad se malému ten AE zlepší… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
30.6.06 19:40

Ahoj,
já jsem taky měla ještě kojené Alence dávat pít heřmánkový čaj a protože ho nechtěla, jako tvoje dítko, Dr. mi přímo doporučila ho smíchat se Sunarem, resp. udělat ho do něj…takže škodit by to nemělo.
A pokud se nějaké léky nebo cokoli nemá užívat zároveń s mléčnými výrobky, bývá to tam napsané. I když čaj....... já bych to smíchala a hotovo :D
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
30.6.06 20:00

Ahoj

tak nevím, jak u vás - ale u nás nedávno zabrala stříkačka - takové pero např. z Ibalginu Sus - je to teda jenom taková tyčka - max. 6,5ml, ale když by se to dalo několikrát za sebou. U nás takhle zabrala na hořký čaj, z ničeho to nechtěl pít, a najednou - světe div se, s tímhle perem to šlo - nejprve jsem ho dala plný jen tak do rukou, a postupně vystříkla obsah…

Takže jestli chceš zkusit, nic za to nedáš (a ještě co takhle brčko?)

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MTB
27
9.7.16 12:38

No caj s mlekem je moje trauma ze skolky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek