Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dela nejmladsi dcera taky, nase dokonce fekalni story jsem uz popisovala v diskuzi jinde. A rada stejne postizene? Omotat oblecene dite lepici paskou ![]()
Asi zacnu skutecne praktikovat…
![]()
To slysim poprve:-D, no asi bych to resila oblecenim co jen tak nesunda:-)…jinak ji rikat ze se to nedela? moje ma 5 let a roztahuje nihy i kacku kdekoli a at na upozorneni si da nohy k sobe, taky mi to vadi, ale obleceni nikdy nesundavala:-D, treba z toho vyroste. napadla me jeste jedna vec, ze ji na kuzi obleceni dela zle, stejne jak deti nesnesou slapnout na travu bosou nohou, zapaplan ruce atd tak ma mala opak, vetsinou z toho vyrostou. i kdyz mohe petiletka od malicka na travu nestoupne. proste pevne nervy:-D
@farska píše:
Dela nejmladsi dcera taky, nase dokonce fekalni story jsem uz popisovala v diskuzi jinde. A rada stejne postizene? Omotat oblecene dite lepici paskou
Asi zacnu skutecne praktikovat…![]()
![]()
![]()
Fekalní story naštěstí zatím nemáme, chodí poctivě na nočník a pak sama odnese do záchoda, sice je to všude ale ona samáááááá. Lepící páska je dobrý nápad ![]()
Ahojky mě mamka říkala, že jsem se od malička pořád jen vyslíkala, že ze mě už byla nešťastná a nevěděla co semnou dělat
Neustále jsem prý doma lítala buď úplně nahá nebo jen v kalhotkách. Později, když jsem už začala chodit do školky, tak už se to trošku zlepšilo. Ve školce jsem vydržela oblečená ale jakmile jsem došla domů tak sem se hned vyslíkla do naha
Ani nevím jak dlouho jsem to takhle dělala ale každopádně mě to časem přešlo. Dcera je asi tak trošičku po mě protože tak v roce a půl si vyslíkala pořád všechno co jsem ji oblíkla. Teď skoro 24měsíců si zvedá jen tričko ![]()