Nechce chodit oblečená

3751
16.7.12 21:24

Nechce chodit oblečená

Ahoj, prosím o radu, moje 22 měsíční čertice, je taková malá exhibicionistka :mrgreen:, nechce chodit oblečná, doma mi to nevadí, že se svléká ale dělá mi to i v obchodě 8o :nevim:. Mátě nebo měly jste to taky tak?? A co Vám pomohlo? Nám zatím nepomáhá nic, domluva neplatí a zima jí evidentně nevaďí, protože se mi v tomto počasí svlékla během minuty venku a nedala se chytit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
16.7.12 21:28

:lol: tak to je mazec :lol: co ji dat neco, co neumi svliknout??treba body

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
16.7.12 21:31

Zkoušela jsem, ale bohužel umí škubnout a většinou cvočky povolej a je to dole, džíny taky sundá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
16.7.12 21:32

Neoprén :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.7.12 21:34

Tak me se stalo, ze mi mala zacla venku stahovat vystrih a rikala koukej plsa :lol: to mi bylo pekne trapne :lol: :lol: zkus ji zabavit jinak, kdyz se zacne obnazovat :lol: :lol: jinak nevim, pevne nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
16.7.12 21:38
@pannda píše:
Neoprén :mrgreen:
:mrgreen: Dobrý nápad :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.7.12 21:39

A jak to svlékne venku tak rychle i přes boty? :think: Moje malá má trička na knoflíky na rameni třeba, pokud se nerozepnou, přes hlavu to nesundá, pásek na riflích taky neodepne.

• Citovat
  • Upravit
3751
16.7.12 21:39
@Brambůrka10 píše:
Tak me se stalo, ze mi mala zacla venku stahovat vystrih a rikala koukej plsa :lol: to mi bylo pekne trapne :lol: :lol: zkus ji zabavit jinak, kdyz se zacne obnazovat :lol: :lol: jinak nevim, pevne nervy :mavam:

Zabavuji jak to jde no na prsa se mi nesápe ale doma svlíká už i mě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.7.12 21:41

Zkusila bych overal :think:

• Citovat
  • Upravit
3751
16.7.12 21:43
@sieta.m píše:
A jak to svlékne venku tak rychle i přes boty? :think: Moje malá má trička na knoflíky na rameni třeba, pokud se nerozepnou, přes hlavu to nesundá, pásek na riflích taky neodepne.

Přes boty jednoduše, máme je na suchý zip a třičko s knoflíky už máme pomálu a stejně i když jej má tak to přes hlavu přerve i kdyby si měla utrhnout uši.
Dneska jsme byly na zahradě a než jsem si odskočila na wc tak běhala venku bosá, bez kalhot a pokoušela se zdolat triko :nevim:, kdybych po ní chtěla ať se svíkne sama tak to neumí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
16.7.12 21:50

Dcera je taky nejradši nahatá, když jsme doma samy, tak mi to nevadí, když někdo dojde, letí se sama oblíknout. Venku a na návštěvách to nedělá, „jen“ chodí bosá.
Je mi zima i za ni, jen se na ni podívám :nevim:
Radu nemám, doufám, že z toho vyroste ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
16.7.12 22:02

Znám z vyprávění, radu nemám, jen to vydržet, asi se s tím nedá nic moc dělat. trestání nebo cokoliv nepomáhalo, spíše naopak. nevím proč, ale ty holčičky si v tom dost libují :roll:.

• Citovat
  • Upravit
3751
16.7.12 22:05
@chytrá horákyňka píše:
Znám z vyprávění, radu nemám, jen to vydržet, asi se s tím nedá nic moc dělat. trestání nebo cokoliv nepomáhalo, spíše naopak. nevím proč, ale ty holčičky si v tom dost libují :roll:.

Hlavně aby si v tom nelibovala za 15 let :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
16.7.12 22:14
@my2 píše:
Hlavně aby si v tom nelibovala za 15 let :cert:

tak tak :D

• Citovat
  • Upravit
16.7.12 22:24

Nám malej chodil nahý doma, ovšem v únoru. Měl takové půlroční období, kdy přišel domů, sundal boty, šálu, čepici a pokračoval až do naha. No, je mu osm a už to nedělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí