Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím o radu, moje 22 měsíční čertice, je taková malá exhibicionistka
, nechce chodit oblečná, doma mi to nevadí, že se svléká ale dělá mi to i v obchodě
. Mátě nebo měly jste to taky tak?? A co Vám pomohlo? Nám zatím nepomáhá nic, domluva neplatí a zima jí evidentně nevaďí, protože se mi v tomto počasí svlékla během minuty venku a nedala se chytit ![]()
tak to je mazec
co ji dat neco, co neumi svliknout??treba body
Zkoušela jsem, ale bohužel umí škubnout a většinou cvočky povolej a je to dole, džíny taky sundá ![]()
Tak me se stalo, ze mi mala zacla venku stahovat vystrih a rikala koukej plsa
to mi bylo pekne trapne
zkus ji zabavit jinak, kdyz se zacne obnazovat
jinak nevim, pevne nervy ![]()
A jak to svlékne venku tak rychle i přes boty?
Moje malá má trička na knoflíky na rameni třeba, pokud se nerozepnou, přes hlavu to nesundá, pásek na riflích taky neodepne.
@Brambůrka10 píše:
Tak me se stalo, ze mi mala zacla venku stahovat vystrih a rikala koukej plsato mi bylo pekne trapne
![]()
zkus ji zabavit jinak, kdyz se zacne obnazovat
![]()
jinak nevim, pevne nervy
Zabavuji jak to jde no na prsa se mi nesápe ale doma svlíká už i mě ![]()
@sieta.m píše:
A jak to svlékne venku tak rychle i přes boty?Moje malá má trička na knoflíky na rameni třeba, pokud se nerozepnou, přes hlavu to nesundá, pásek na riflích taky neodepne.
Přes boty jednoduše, máme je na suchý zip a třičko s knoflíky už máme pomálu a stejně i když jej má tak to přes hlavu přerve i kdyby si měla utrhnout uši.
Dneska jsme byly na zahradě a než jsem si odskočila na wc tak běhala venku bosá, bez kalhot a pokoušela se zdolat triko
, kdybych po ní chtěla ať se svíkne sama tak to neumí ![]()
Dcera je taky nejradši nahatá, když jsme doma samy, tak mi to nevadí, když někdo dojde, letí se sama oblíknout. Venku a na návštěvách to nedělá, „jen“ chodí bosá.
Je mi zima i za ni, jen se na ni podívám ![]()
Radu nemám, doufám, že z toho vyroste
![]()
Znám z vyprávění, radu nemám, jen to vydržet, asi se s tím nedá nic moc dělat. trestání nebo cokoliv nepomáhalo, spíše naopak. nevím proč, ale ty holčičky si v tom dost libují
.
@chytrá horákyňka píše:
Znám z vyprávění, radu nemám, jen to vydržet, asi se s tím nedá nic moc dělat. trestání nebo cokoliv nepomáhalo, spíše naopak. nevím proč, ale ty holčičky si v tom dost libují.
Hlavně aby si v tom nelibovala za 15 let ![]()
Nám malej chodil nahý doma, ovšem v únoru. Měl takové půlroční období, kdy přišel domů, sundal boty, šálu, čepici a pokračoval až do naha. No, je mu osm a už to nedělá ![]()