Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Labteeec píše:
Maminky máme ten samí problémjenže naše maličká v tom kočárku ani neusne. Jediné kde s ní mužeme jezdit je obchodní centrum kde vydrží třeba 2 hodiny ale jakmile vyjedeme ven at je jaké koli počasí vzteká se
koupila jsem nosičku od chicco a ta je super v tom vydrží dlouho a hlavně krásně usne. jen nevím jak to budeme dělat v zimě :-/ my už od 3 měsícě používáme sporták máme Stokke kočárek kde je v polosedu ale je to horší jen jí posadíme začne řvát tak moc že modrá a přestává dýchat…
Koukala jsem na ten kočárek, co máte a popravdě je to přesně ten typ, co bych v životě nekoupila a řadím ho do kategorie „do nákupáku“. Neřve Ti prostě jen pro to, že je jí to v něm nepohodlné? Tomu by odpovídalo, že je v polosedu (pominu to, že nesedící dítě se neposazuje, ale tobě by bylo příjemné spát v polosedu?) a neřve a spí jen v obchoďáku (žádné nerovnosti, které by se přenášely na tělíčko).
My bydlime ve meste kde jsou same roviny! zkousela jsem i jine kocarky a take to nepomohlo! samozrejme ze kdyz ma spinkat davala sem ji uplne do lehu…a kocarek je vypolstrovany jako by spinkala v postylce.
A ona nespi ani v obchodaku tam jezdime aby jsme ji na kocarek ucily.
@labteec Kolik jí teď je? Třeba se jí v kočáře prostě zrovna spát nechce (můj taky někdy skoro celou procházku pročumákuje). Pokud nespí, je to nic moc, ale žádná tragédie. Pokud se ale nechce vůbec vozit, tak je to na pikaču. Nějak to dítě přepravovat musíš. ![]()
Zkoušela jsi klasický houpací kočár, např. Roan? Ono nejde o to, zda je někde rovina nebo kopec, ale o povrch terénu a jak konstrukce příslušného kočáru dokáže pružit a eliminovat drncání. Vnitřní polstrování nemá na přenos/tlumení vibrací jako takové moc vliv.
Známá má tři děti a prostřední skoro jen nosila. S odstupem času si je jistá, že to bylo protože tohle dítě mělo jako jediné nehoupající kočár.
Maminky máme ten samí problém
jenže naše maličká v tom kočárku ani neusne. Jediné kde s ní mužeme jezdit je obchodní centrum kde vydrží třeba 2 hodiny ale jakmile vyjedeme ven at je jaké koli počasí vzteká se
koupila jsem nosičku od chicco a ta je super v tom vydrží dlouho a hlavně krásně usne. jen nevím jak to budeme dělat v zimě :-/ my už od 3 měsícě používáme sporták máme Stokke kočárek kde je v polosedu ale je to horší jen jí posadíme začne řvát tak moc že modrá a přestává dýchat…