Nechce jezdit v kočárku

203
27.12.05 13:25

Nechce jezdit v kočárku

Ahoj holky, prosim vás, máte taky některá zkušenost, že vaše dítko nechce sedět v kočárku? Naše malá už od malička nikdy nechtěla jezdit v kočárku, když ještě jenom ležela, tak se jí nelíbilo, že nic nevidí, každý nám říkal, že až začne sedět, že to bude lepší, ale ono to bohužel lepší není. Můžeme s ní ven, akorát, když se jí chce spát, usne tam hned, Když má být ale vzhůru, začne se vzteket hned jak kočárek vidí. Po:,–(it jí tam, to je horor, a když jí tam konečně do fusaku a tak podobně „narvu“, tak „vřeští“ celou cestu, že s ní raději ani moc ven nechci jezdit. Nevíte co s tím. Jenom ještě doplňuju, že když není tak nabalená (třeba v obchoďáku), tak je to trošku lepší.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.12.05 13:30

No neboj, syn ale taky vubec nechce byt v kocarku. Pravda, ze sezenim se to zlepsilo, ale stejne vydrzi malo. Chodime vzdy, kdyz se vzbudi a napapa. Tak mame tak nejidealnejsi hodinu maximalne. A to jeste musime mezi lidi, aby mel na co koukat. Jinak je zle- Ale nastesti vydrzi v satku nebo uz jdeme i bez kocarku kousek za barak.

neprihlasena Aladina + 13m Vitek

• Citovat
  • Upravit
948
27.12.05 15:57

Petruš,

ano ano, také jsem si myslela, že sezením se to zlepší, ale tím to nebylo, už kočár bere, ale jde se tam jen vyspat, takže vyjíždíme z baráku po jídle a dostatečně unavení, pak vydrží v polosedu tak 10-15min. a zavře víka, já ji narovnám a dochrupává na dvorku, ale bez spaní v kočáru být nechce, začne se prohýbat do luku, nechce tam ani sedět.Uvidíme na jaro, až nebude muset být tak nabalená.

pa sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.12.05 21:25

Holky, ani nevíte, jak jsem moc ráda, že v tom nejsem sama :) Už jsem si myslela, že jenom my máme „divný“ mimčo :) Já jsem si spíš ale taky říkala, (taky většinou praktikujeme, že ven se jezdí jenom když se spí), jestli by neměla vidět, jak to venku vypadá, ale každopádně se už těším na to jaro a doufám a doufám :)
No, tak snad nám to vyjde a ty naše dětičky už budou spokojenější.

Díky moc za reakce

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.3.12 10:08

Maminky, prosím poraďte. Dcera má 8 měsíců a odmítá kočárek. Začíná si pomalu sama sedat, tak jsme zkusili vytáhnout sporťák (aby lépe viděla) do velké korby ji už vůbec nedostanu :zed: Jenže ve sporťáku řvala ještě víc!! Myslela jsem, že když chvíli pojedeme zklidní se, ale ne. Takže jsem vytáhla nosítko Manducu a v tom si teda rochní… :dance: Jenže já mám strach, že si na to zvykne a pak už ji do kočáru nedostanu vůbec!! Co myslíte? Zatím má 9 kg, takže to zvládám, ale nevím jak potom…Manduca mi taky vyhovuje, chodíme ven se psem, mám volné ruce. Ale jak píšu - zvládnu ji nosit i těžší?? Díky za rady a tipy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.3.12 10:19

podle mě ji zvládneš nosit těžší a hlavně si myslím, že ji to časem přejde 8)

• Citovat
  • Upravit
678
21.3.12 10:24

jako že se jí bude někdy v kočárku líbit? Závidím maminky, jak vidím, jak se procházejí v parku a dětičky spokojeně koukají… :think: Ještě jeden zajimavý postřeh - když ji tam jen posadím ještě by to jako zvládla, ale jakmile ji chci připoutat… :zed: :dance: To samé v autosedačce, nebo v jídelní židličce. Jakoby nesnesla být někde připoutána. Ale tak to mají asi všechny děti, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
21.3.12 10:30

Tak já to tak měla u první, jak se dala do kočárku řvala a řvala, bylo to strašné. Doufám že u druhého to tak nebude. Já pak ani nechodila ven, kolem načančané kočárky a od nás jen řvaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.3.12 10:34
renule2 píše:
jako že se jí bude někdy v kočárku líbit? Závidím maminky, jak vidím, jak se procházejí v parku a dětičky spokojeně koukají… :think: Ještě jeden zajimavý postřeh - když ji tam jen posadím ještě by to jako zvládla, ale jakmile ji chci připoutat… :zed: :dance: To samé v autosedačce, nebo v jídelní židličce. Jakoby nesnesla být někde připoutána. Ale tak to mají asi všechny děti, že…

tak jestli se jí zničeho nic přestalo líbit v kočárku,tak by se to mohlo ještě obrátit :nevim: prostě teď používej manducu a vydrž už bude pořád teplo, tak se můžete vždycky někde rozvalit na trávě, myslím že v tomle věku děti prostě chtějí pohyb a né připoutat a sedět ;)

• Citovat
  • Upravit
81479
21.3.12 10:49
renule2 píše:
Maminky, prosím poraďte. Dcera má 8 měsíců a odmítá kočárek. Začíná si pomalu sama sedat, tak jsme zkusili vytáhnout sporťák (aby lépe viděla) do velké korby ji už vůbec nedostanu :zed: Jenže ve sporťáku řvala ještě víc!! Myslela jsem, že když chvíli pojedeme zklidní se, ale ne. Takže jsem vytáhla nosítko Manducu a v tom si teda rochní… :dance: Jenže já mám strach, že si na to zvykne a pak už ji do kočáru nedostanu vůbec!! Co myslíte? Zatím má 9 kg, takže to zvládám, ale nevím jak potom…Manduca mi taky vyhovuje, chodíme ven se psem, mám volné ruce. Ale jak píšu - zvládnu ji nosit i těžší?? Díky za rady a tipy :hug:

Syn byl to samé. Mě nošení vyhovovalo, že nemusím vláčet kočár. Kopírovalo to víceméně separační úzkost, se začátkem samostatné chůze se to začalo lepšit. V roce už by si vyvážel zadek v kočáru rád, ale to už jsem zas nechtěla já. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.3.12 11:12

Taky jsem zažila takové období, nakonec to samo nějak přešlo. Takže radím zkus vydržet možná to chvíli potrvá a potom bude ráda,že se vozí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.3.12 11:17

My první 3 měsíce v kočárku nejezdily vůbec, měla hysterák jen, co jsem jí tam položila, pak jsem si řekla, že uspávat v ruce jí už nebudu, po půl hodině se vždy uřvala u usla, dnes řve jen tak 5 až 15 min, občas jí posadím a to je spokojená …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.3.12 13:07

díky holky za tipy. Holt vydržíme nosit a budeme doufat, že se to časem zlepší :think: ještě by mě zajímalo v Manduce ji můžu nosit do kolika kil? Mám ji půjčenou bez návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.3.12 14:35
renule2 píše:
díky holky za tipy. Holt vydržíme nosit a budeme doufat, že se to časem zlepší :think: ještě by mě zajímalo v Manduce ji můžu nosit do kolika kil? Mám ji půjčenou bez návodu.

kilově je to lekorysí, asi 20 kg, spíš je pak úzká mez nožkama a je to méně pohodlné. obvykle tak do roka a půl, na občasné poponošení i déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.3.12 22:18

ja ti zavidim, ze ti vydrzi aspon v nositku, moje 8mesicni muze byt v kocaru jen kdyz spi, tj. ji tam uz spici polozit, pred tim sileny kolotoc! a jak se vzbudi, musi se nest, jinak rev. v nositku mi vydrzi doma, venku proste ne, nechapu proc:( uz se taky chystam vyzkouset sportak, doufam, ze to pomuze a ze nekdy vydrzime venku dele nez dve hodiny, kdy spi. obzvlast ted, kdyz je konecne hezky, je mi fakt lito prchat brzo domu, ale vlacet na jedny ruce dite a v druhy kocar, to moc daleko neujdu:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí