Asi natržená předkožka - co s tím??

2857
27.12.05 13:16

Asi natržená předkožka - co s tím??

ahojky

mám dotaz… synek se nám včera trošku oprudil - dnes po b-panthenu je to o 80 % lepší, ale na šulínkovi - na vršku se mi zdá jakoby měl tu předkožku natrženou … když jsem to prohlížela neplakal , když jsem mu to mázla bepanthenem taky ne, takže to asi nebolí, krev z toho neteče, ale prostě to vypadá praskle (nechci do toho moc rejpat a upřímě řečeno ani mě moc dlouho nenechá…) žádnej úraz nebo že by si to způsobil sám — nic mě nenapadá…

Nevíte čím to mám mazat??? dr. jaxi není k dispozici až pozítří a nechtěla bych aby se to nějak zhoršilo…

Tak kdyby měl někdo zkušenost tak prosím písněte…

Jo ještě jen dodám že zatím předkožku nepřetahujeme:o)

tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
27.12.05 15:23

Maka jedine co ma napada, je skusit repikovy kupel, repik je proti zapalovy. U nas na opruzeniny zabera Weleda vzdy nou natieram aj pindika. Tak drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
27.12.05 16:07

Ahoj,
tak my jsme byli kdysi u dr. a ten nám přetahnul „šulínka“ (primář urologie). Jiříkovi tim přetahnutim vznikly prasklinky a doporučil jen udělat odvar z heřmánku (slabej) a dávat do plínky. Do 3 dnů byl ok.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
27.12.05 16:08

jéééééééé já tam zapomněla napsat: namočit kapesník do odvaru z heřmánku (jen aby to bylo vlhké).
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.12.05 16:17

Staršímu synkovi taky vznikly asi třikrát prasklinky (když si nepřetahoval pindíka každý den a pak to nebylo „trénovaný“), mazali jsme to calciovkou, do druhého dne to bylo ok.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
27.12.05 21:01

Ahojte,

zatím nemám adekvátní zkušenosti … ale :!

… chci jen upozornit, že na heřmánek mohou vzniknou až překvapivě silné alergické reakce :! :! :! … a to jak na čaje, tak i na obklady … (znám to z vlastní zkušenosti …)

Takže s heřmánkem opatrně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.12.05 23:02

Ahojky.

Nám se to taky stalo a dr. nám napsala ophthalmo-framykoin a hned druhý den to bylo sklidněné a další už úplně dobré. Jen nevím jestli jde koupit bez předpisu, protože je to antibiotikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí