Nechce jíst kaše!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
NikiRusicova
12.3.12 20:14

My jsme flasku nikdy nemely,takze nevim jestli by to chtela.Je zvykla na kojeni.No zkusim teda babylove a nebo varit a uvidime…snad bude doktorka spokojena.

• Citovat
  • Upravit
14535
12.3.12 20:14

Mléko může od 8 měsíce, ale vysloveně jen z něj něco uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
12.3.12 20:21

ja som drobcom robila domacu ryzovu, pohankovu a z ovsennych vlociek, mali ju radi s cerstvym ovocim. spapali ale aj kupovanu klasiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
12.3.12 20:23

Já bych raději plnotučné mléko ještě nedávala a většinou i dr. tvrdí, že když už tak zkoušet až po roce. Zkus udělat tu kaši řidší, jak to tu už někdo zmiňoval, aby se dobře pila z lahvinky :palec: Z kašičky to nabere rychleji zpět :potlesk: Ale také bych kaše nenutila za každou cenu, když je odmítá. Určitě to dožene i jiným papáním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.3.12 20:23

Myslím, že na kaších výživa nestojí. Domácí zkusit můžeš. Já je vařila už z KM od roka. PDřív bych asi děala ve vodě a do toho můžeš vmíchat prášek UM. Dělala jsem hlvně ovesnou, méně už rýžovou, jahelnou, pohankovou. Vemeš obilninu a vaříš úplně do měka, já nemixovala, ale můžeš. Syn to jedl neochucené, ale lze přidat jakékoli ovoce, třeba banán by byl sladký.
Pokud neuspěješ, zkusila bych na večer zeleninovou polévku, zahustit zmíněnými obilninami. Když pak večer nakojíš, tak z toho bude v žaludku mléčná kaše ze zeleninou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.3.12 20:30

Kaše náš nikdy nepozřel, bojovala jsem fest, měla snad všechny druhy, nic, nic, nic - taky byl kojenej, s UM jsme taky bojovali, no , vlastně s veškerým jídlem :roll: Zhubnul, ale od roka se to pomalu začalo zlepšovat, od roka a půl přibírá a je teda masovej, ne mléčnej …a taky žije ;)

Ale chápu, že tě to nerví, já byla na prášky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikiRusicova
12.3.12 20:30
Alpaka píše:
Myslím, že na kaších výživa nestojí. Domácí zkusit můžeš. Já je vařila už z KM od roka. PDřív bych asi děala ve vodě a do toho můžeš vmíchat prášek UM. Dělala jsem hlvně ovesnou, méně už rýžovou, jahelnou, pohankovou. Vemeš obilninu a vaříš úplně do měka, já nemixovala, ale můžeš. Syn to jedl neochucené, ale lze přidat jakékoli ovoce, třeba banán by byl sladký.
Pokud neuspěješ, zkusila bych na večer zeleninovou polévku, zahustit zmíněnými obilninami. Když pak večer nakojíš, tak z toho bude v žaludku mléčná kaše ze zeleninou :twisted:

zkusim.....to zni dobre :lol:

• Citovat
  • Upravit
NikiRusicova
12.3.12 20:34
Bébka píše:
Kaše náš nikdy nepozřel, bojovala jsem fest, měla snad všechny druhy, nic, nic, nic - taky byl kojenej, s UM jsme taky bojovali, no , vlastně s veškerým jídlem :roll: Zhubnul, ale od roka se to pomalu začalo zlepšovat, od roka a půl přibírá a je teda masovej, ne mléčnej …a taky žije ;)Ale chápu, že tě to nerví, já byla na prášky :zed:

Je to strasne na nervy,nesmim to tak prozivat.To hlavne kvuli tomu prevazeni.Mala je zdrava,hrava,skvely dite,kterymu nic nechybi a kvuli tomu ze neni nejvetsi macek se svet nezbori :D

• Citovat
  • Upravit
17984
12.3.12 20:40

Fakt neboj, to se obrátí, holt nějaký kojený dětičky dost bojujou a bojkotujou všechno jiný než MM, a to už časem přestává stačit. taky se začínaj hejbat a hubnou. Mě docela stresovala doktorka, jenže já už nevěděla, jak do něj mám dostat byť lžičku jídla, řval on, ječela jsem já, no, strašný. Zpětně to taky vidím jinak, ale v tý chvíli mi bylo do breku a byla jsem totálně zoufalá :zed: Kor když jsem viděla, jak ostatní děti doslova žerou, každý dítě s rohlíkem v ruce mi přišlo jako mimozemšťan, vymejšlela jsem různý kombinace a recepty, stejně to nepomohlo, musel k tomu dojít sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikiRusicova
12.3.12 20:47

Hold chce to klid a nohy v teple :lol:

• Citovat
  • Upravit
31
13.3.12 14:41

Syn (dnes 2,5 roku) kaše nikdy nejedl a to jsem jich vyzkoušela tucty. Takže jsem se s tím nakonec smířila a večeřel prostě něco jiného - polévku zahuštěnou ovesnýma nebo pohankovýma vločkama, chleba, jogurt… Dodnes není na sladká jídla. Dcera (9 měsíců) má kaše naopak ráda a to jsem zatím zkoušela jen Otesánka ze zdravé výživy zalitého vodou a k tomu rozmixované ovoce. Takže být tebou, kaše mu necpu a najdu něco jiného, co mu bude chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikiRusicova
13.3.12 20:28

Diky za radu s tou zahustenou poliveckou,krasne to slupla,pak kojeni a uz si chrupka.Asi nebude na sladky:-)))
Mame vubec ted obdobi,kdy chce delat vsechno tak jak ona chce.Dnes jsem ji musela nakrajen na male kousicku jablicko a banan na talirek a ona jedla sama.Kupodivu docela to slo:-)))Takze diky!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko