Od kdy dávat tvaroh?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy davat tvaroh
od kdy tak zacit s tvarohem-v 8 mesicich? nebo dyl diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doporučuje se až po roce, má vysoký obsah bílkovin, zatěžují ledviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulushka píše:
Doporučuje se až po roce, má vysoký obsah bílkovin, zatěžují ledviny
aha tak to mame spostu casu-mame 4 mes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od těch 8m bych maximálně mázla trochu gervaise na pečivo, to je malé množství, ale dít třeba Lipánka, to až po roce a když to bude v 1,5r, tak tím líp. Bílý jogurt je pro dítě stravitelnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má 16m, od 8m jsem dávala bílý jogurt, tvaroh nedávám doteď, pouze žervé nebo pomazánkové máslo občas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám taky peditrička řekla do roku ne, já jsem pro nedávat dýl, ale zas myslím, že občas troška určitě neuškodí
Ono je to někdy těžký, mám pocit, že malýmu dávám pořád to stejné dokola
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, můžu dát malému (15m) polotučný tvaroh ve vaničce třeba s čerstvým ovocem? Bílý jogurt jí normálně a mám pocit, že jí pořád stejné věci dokola, tak mu to chci trošičku obměnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam polotucny bud s ovocem nebo do nej zamicham trochu ovocne presnidavky (ted v zime je to s tim ovocem horsi a mrazene mi ne hce
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, tak to hned zítra vyzkouším. To bych mu mohla smíchat i tvaroh třeba se zeleninou, vajíčkem a udělat pomazánku, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo píše:
Super, tak to hned zítra vyzkouším. To bych mu mohla smíchat i tvaroh třeba se zeleninou, vajíčkem a udělat pomazánku, že?
To zní docela dobře. Ale syn nemá ještě ani zub a zelenina se hůř mixuje takže nemám ozkoušeno, ale určitě s tím nic nepokazíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit