Tvaroh se přepočítává jako jogurt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
TVAROH SE PŘEPOČÍTÁVÁ?
Ahojky.Potřebuju poradit,asi s blbou otázkou.
Chci dát prckovi tvaroh,ale nevím,jestli se přepočítává jako jogurt 150 jogurtu-200 UM.Chtěla jsem mu dát 150,ale tím jak je hustej,se mi to zdá moc,takže nevím.
děkuju za odpovět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A k čemu to potřebuješ přepočítávat?
Prostě mu to dej ne… Kolik mu je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolik mu je? já bych dala kolik sní ne teda 1kg , ale jestli 100g nebo 150g je přece jedno ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
A k čemu to potřebuješ přepočítávat?Prostě mu to dej ne… Kolik mu je?
byla jsi rychlejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslim, ze bys mela prestat studovat tabulky a vice zapojit vlastni zdravej usudek. vseho moc skodi.
vubec tedy nevim ocem je rec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem o tom taky slyšela, že když má mít dítě 500g/ml mléka denně, tak že u tvarohu je těch bílkovin jakože víc a je tedy víc než jogurt ![]()
No, osobně jsem to vůbec nepochopila a upřímně, je mi to fuk.
Dcera sní od roka na posezení půl tvarohu ke svačině a neřeším to, jestli ji to mám odtrhávat od pusy aby náhodou neměla o gram víc ![]()
- Citovat
- Upravit
Já teda synovi tvaroh nedávám, má alergii, ale asi od 9 měsíců neměl v žádném případě 500ml mléka denně a teď už teprv ne
Nevím, proč by měl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucie.t píše:
myslim, ze bys mela prestat studovat tabulky a vice zapojit vlastni zdravej usudek. vseho moc skodi.
vubec tedy nevim ocem je rec
Tak když nevíš o čem je řeč,tak potom nevím,co tady děláš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Já teda synovi tvaroh nedávám, má alergii, ale asi od 9 měsíců neměl v žádném případě 500ml mléka denně a teď už teprv neNevím, proč by měl…
Ono se tam počítá i kojení,Um, mléčné výrobky a tak.Ale já jelikož jsem absolutně netušila kolik jsem toho nakojila, jsem to vůůbec neřešila ![]()
Teď to trošku hlídám,aby měla malá denně jogurt, případně mléko nebo tvaroh,kefír…Protože se sama odstavila ve 14.měsících a UM jsme nekupovali
- Citovat
- Upravit
Takže se vám všem fakt omlouvám,jen mě to zajímalo,asi potřebujete na vzduch.
Dík za normální odpovědi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZuzanaZ píše:lucie.t píše:Tak když nevíš o čem je řeč,tak potom nevím,co tady děláš
vubec tedy nevim ocem je rec![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZuzanaZ píše:
Takže se vám všem fakt omlouvám,jen mě to zajímalo,asi potřebujete na vzduch.Dík za normální odpovědi!
chapu, ze chces prepocitavat bilkoviny? staci se podivat na slozeni UM, jinak do roka tvaroh ne, on ma tech bilkovin moc a zatezuje to ledviny---a proto se mozna ptas
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se nestačím divit co jsou některé maminy schopné všechno řešit
a dokonce kvůli tomu zakládat diskuse ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit