Tvaroh se přepočítává jako jogurt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
9.3.12 13:57

TVAROH SE PŘEPOČÍTÁVÁ?

Ahojky.Potřebuju poradit,asi s blbou otázkou.
Chci dát prckovi tvaroh,ale nevím,jestli se přepočítává jako jogurt 150 jogurtu-200 UM.Chtěla jsem mu dát 150,ale tím jak je hustej,se mi to zdá moc,takže nevím.
děkuju za odpovět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13715
9.3.12 13:59

A k čemu to potřebuješ přepočítávat? 8o Prostě mu to dej ne… Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
9.3.12 14:01

kolik mu je? já bych dala kolik sní ne teda 1kg , ale jestli 100g nebo 150g je přece jedno ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
9.3.12 14:02
AnastazieB píše:
A k čemu to potřebuješ přepočítávat? 8o Prostě mu to dej ne… Kolik mu je?

byla jsi rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.3.12 14:07

:lol: :lol: :lol: tak tvaroh se přepočítává. Na co ještě budeme mít tabulky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.3.12 14:11

Pokud není diabetik, nechápu… nic nepočítej a dej mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.3.12 14:11

myslim, ze bys mela prestat studovat tabulky a vice zapojit vlastni zdravej usudek. vseho moc skodi.
vubec tedy nevim ocem je rec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.3.12 14:14

Já jsem o tom taky slyšela, že když má mít dítě 500g/ml mléka denně, tak že u tvarohu je těch bílkovin jakože víc a je tedy víc než jogurt :zed:
No, osobně jsem to vůbec nepochopila a upřímně, je mi to fuk.
Dcera sní od roka na posezení půl tvarohu ke svačině a neřeším to, jestli ji to mám odtrhávat od pusy aby náhodou neměla o gram víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13715
9.3.12 14:17

Já teda synovi tvaroh nedávám, má alergii, ale asi od 9 měsíců neměl v žádném případě 500ml mléka denně a teď už teprv ne :lol: Nevím, proč by měl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.3.12 14:26
lucie.t píše:
myslim, ze bys mela prestat studovat tabulky a vice zapojit vlastni zdravej usudek. vseho moc skodi.
vubec tedy nevim ocem je rec :nevim:

Tak když nevíš o čem je řeč,tak potom nevím,co tady děláš :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.3.12 14:26
AnastazieB píše:
Já teda synovi tvaroh nedávám, má alergii, ale asi od 9 měsíců neměl v žádném případě 500ml mléka denně a teď už teprv ne :lol: Nevím, proč by měl…

Ono se tam počítá i kojení,Um, mléčné výrobky a tak.Ale já jelikož jsem absolutně netušila kolik jsem toho nakojila, jsem to vůůbec neřešila :)
Teď to trošku hlídám,aby měla malá denně jogurt, případně mléko nebo tvaroh,kefír…Protože se sama odstavila ve 14.měsících a UM jsme nekupovali

• Citovat
  • Upravit
48
9.3.12 14:28

Takže se vám všem fakt omlouvám,jen mě to zajímalo,asi potřebujete na vzduch. :potlesk: Dík za normální odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.3.12 14:31
ZuzanaZ píše:
lucie.t píše:
vubec tedy nevim ocem je rec :nevim:
Tak když nevíš o čem je řeč,tak potom nevím,co tady děláš :D :lol:
:roll: 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.3.12 14:36
ZuzanaZ píše:
Takže se vám všem fakt omlouvám,jen mě to zajímalo,asi potřebujete na vzduch. :potlesk: Dík za normální odpovědi!

chapu, ze chces prepocitavat bilkoviny? staci se podivat na slozeni UM, jinak do roka tvaroh ne, on ma tech bilkovin moc a zatezuje to ledviny---a proto se mozna ptas :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.3.12 14:42

Já se nestačím divit co jsou některé maminy schopné všechno řešit :roll: a dokonce kvůli tomu zakládat diskuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí