Tvaroh se přepočítává jako jogurt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
9.3.12 17:07

kdyz tu nekdo zalozi diskusi, musi snad pocitat s tim, ze to ostatni budou komentovat, a ze se najdou i nazory/pohledy, ktere budou opacne.
je mi jedno, proc to resi. jen jsem napsala svuj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
9.3.12 18:17
lucie.t píše:
kdyz tu nekdo zalozi diskusi, musi snad pocitat s tim, ze to ostatni budou komentovat, a ze se najdou i nazory/pohledy, ktere budou opacne.
je mi jedno, proc to resi. jen jsem napsala svuj nazor.

Tak to je přesné! Jinými slovy: vím o tom kulový, ale camrat umím (a budu) do všeho, jen abych byla vidět (škoda že nejde i slyšet… :think: ).

Pak nemají mít diskuse s prostým dotazem padesát stránek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.3.12 18:19
Marjanka píše:
lucie.t píše:
je mi jedno, proc to resi. jen jsem napsala svuj nazor.

Tak to je přesné! Jinými slovy: vím o tom kulový, ale camrat umím (a budu) do všeho, jen abych byla vidět (škoda že nejde i slyšet… :think: ).

Pak nemají mít diskuse s prostým dotazem padesát stránek…

Vím o tom kulový… Aha. Já myslela, že v těchto věcech stačí zapojit šedou kůru mozkovou a ne stupidně se držet jistých tabulek, které stejně za pár let přijdou s jinými a mnohdy diametrálně odlišnými tvrzeními…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
9.3.12 18:21
zakladatelka neřeší bede mu to stačit,ale nebude toho o gram víc.
Dnešní doba vychovává tabulkové děti co mají předepsanou váhu a běda běda o gram víc. To už se do očkováku píše nepřimněřená výživa.
Moje dcera je velký jedník a když mi řekne dáš mi o knedník víc tak jí přece neřeknu ne nedám, nevešla by ses DR do tabulek. Moje dcera mněla v roce 12kg a byl problém proto to píšu. Zakladatelka by se mněla řídit trochu rozumem.

Můj případ: bojuju s nadváhou a znova se učím jíst tak, abych do těla nedávala víc, než potřebuje. A zjišťuju, že spousta zlozvyků, které mi to teď komplikují, pramení právě v dětství - v tom knedlíčku navíc, který sice nepotřebuju, ale mám na něj chuť. Takže nejsou to tabulky, o co tu jde, ale zvyky, které dětem vštěpujeme. Chápu, že to někdo neřeší, ale pak ať si své rady a tzv. „rozumy“ nechá pro sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
9.3.12 18:23
Ester13 píše:
Vím o tom kulový… Aha. Já myslela, že v těchto věcech stačí zapojit šedou kůru mozkovou a ne stupidně se držet jistých tabulek, které stejně za pár let přijdou s jinými a mnohdy diametrálně odlišnými tvrzeními…

Jak je vidět z téhle diskuse, šedou kůru mozkovou máme každá evidentně jinou ;) Ačkoli si myslím své, nikdy bych si nedovolila tvrdit, že ta moje má víc gyrů než tvá či zakladatelčina, víš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.3.12 18:26
Marjanka píše:
Ester13 píše:
Jak je vidět z téhle diskuse, šedou kůru mozkovou máme každá evidentně jinou ;) Ačkoli si myslím své, nikdy bych si nedovolila tvrdit, že ta moje má víc gyrů než tvá či zakladatelčina, víš? :lol:

Nic takového netvrdím, ale zdá se mi, že ji mnohdy nezapojujeme (samozřejmě já i mnohé jiné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.3.12 18:30

Pro příště,až budete chtít měřit mléko: víte,kolik ho má v sobě Kinder čokoláda?
PLNOU SKLENICI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
9.3.12 18:57
berry4 píše:
Pro příště,až budete chtít měřit mléko: víte,kolik ho má v sobě Kinder čokoláda?
PLNOU SKLENICI :mavam:
:pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
Berry je tam polo, nebo plnotučný?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.3.12 19:06
berry4 píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.3.12 19:08
Pesee23 píše:
berry4 píše:

KDYŽ DÁŠ PŮL TABULKY,TAK POLO,KDYŽ CELOU,TAK PLNO,TO JE PŘECE JASNÝ NE ? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
9.3.12 19:43
berry4 píše:
Pesee23 píše:
berry4 píše:
KDYŽ DÁŠ PŮL TABULKY,TAK POLO,KDYŽ CELOU,TAK PLNO,TO JE PŘECE JASNÝ NE ? 8)

no vidíš… To mě nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.3.12 19:58
berry4 píše:

Dobrýýýý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.3.12 20:00
Pesee23 píše:
berry4 píše:
Pesee23 píše:
berry4 píše:
KDYŽ DÁŠ PŮL TABULKY,TAK POLO,KDYŽ CELOU,TAK PLNO,TO JE PŘECE JASNÝ NE ? 8)
no vidíš… To mě nenapadlo

to je mooooc :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
9.3.12 21:30

Divila bych se, kdyby zakladatelka ještě někdy nějakou diskuzi založila. Hodí sem dotaz, který je pro ni důležitý a vy se jí vesměs vysmějete. Fakt úlet :potlesk: :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
9.3.12 21:43

Ahoj, já davám 100 g tvarohu, jogurtu 125-150g. Tvyroh mě přijde sytější. Mě malý sní těch 100 g tvarohu (nebo ten jogurt) a k tomu 100-125 g přesnídávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí