Nechce čaj na UM

1864
7.3.12 19:36

nechce čaj na um

zkušené maminky poradte prosím…malá má měsíc a 14 dní a už od narození je na um Nutrilon HA,vypije 120 ml co 3 hodiny,ale mezi tím jsem ji zkoušela dávat čaj ale nechtěla ho…dávala jsem feniklový,heřmánkový …už jsem i osladila a nebo i koj. vodu a nechce…kucká se tím … :-( nemůže být dehidratovaná? děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2041
7.3.12 19:38

A proč dávat čaj? stačí mlíko, když kojíš, taky nedáváš čajík. To platí i o UM, přidávala jsem až od půl roku. Nedělej si s tím hlavu. Určitě je spokojená :hug:

Příspěvek upraven 07.03.12 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.3.12 19:38

Mě malej nepil do 11měsíce ani kapku a to ani v létě přes pařáky, :cert: teprve teď začal pít, ale jenom ze skleničky. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14090
7.3.12 19:39

čaj vůbec není třeba dávat… moje malá ho začla pít před dvěma týdny :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.3.12 19:42

TAky jsme byli na UM, malej začal pít čaj až po roce, dřív ho vůbec nechtěl. Pokud má mlíko, tak tekutinu má, jinou nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.3.12 19:46

Rozhodně bych se kvůli tomu neplašila, zatím jí UM stačí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.3.12 19:47

děkuji moc :-D ona úpřád tchýně straší :-D a já jsem z toho zblblá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.3.12 19:48

Proč by byla dehydratovaná? Vždyť UM je přece voda a „sušené mlíko“. Takže pije, ne? :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
7.3.12 19:48

tak to zkoušej viď…občas dej vodu, nebo ovocný čaj..cukr bych do roka nedávala a když už dáváš, zkus ovocný cukr, je lépe stravitelný.

• Citovat
  • Upravit
1816
7.3.12 19:50

ahojky,podle mě,zkoušej dál,ale neslad to,jen at si třeba pocucne,ono totiž UM docela odvodnuje,tak by se měli dávat i jiné tekutiny,ale pokud ti to odmítá,tak ho nenuť,ale klidně zkoušej dál,ale nemusíš to sladit a klidně jen převařenou vodu,nemusí to být hned čaj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.3.12 19:58

Na tchyni se vykašli, ony mají spoustu rad, navíc za nich bylo UM jinačí a sušilo. Teď už je to jedno a čaj se dává s prvními příkrmy, spíš jen na ochutnání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
7.3.12 20:04
Lulinecka002 píše:
zkušené maminky poradte prosím…malá má měsíc a 14 dní a už od narození je na um Nutrilon HA,vypije 120 ml co 3 hodiny,ale mezi tím jsem ji zkoušela dávat čaj ale nechtěla ho…dávala jsem feniklový,heřmánkový …už jsem i osladila a nebo i koj. vodu a nechce…kucká se tím … :-( nemůže být dehidratovaná? děkuji :-)

tak náš Malej vypije jen teplý čaj šťávu… studené ani boha! A nevzdávej!! Při kojení pít nemusí, ale na UM aspoň 40ml denně!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 20:09

Žádný stres, UM úplně stačí, stačí, když začnete na jaře, ať Ti pak bumbá přes letní pařáky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
7.3.12 20:12
Pesee23 píše:
Lulinecka002 píše:
zkušené maminky poradte prosím…malá má měsíc a 14 dní a už od narození je na um Nutrilon HA,vypije 120 ml co 3 hodiny,ale mezi tím jsem ji zkoušela dávat čaj ale nechtěla ho…dávala jsem feniklový,heřmánkový …už jsem i osladila a nebo i koj. vodu a nechce…kucká se tím … :-( nemůže být dehidratovaná? děkuji :-)
tak náš Malej vypije jen teplý čaj šťávu… studené ani boha! A nevzdávej!! Při kojení pít nemusí, ale na UM aspoň 40ml denně!!!!

8o od kdy? :nevim: tohle jsem nikdy neslyšela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
7.3.12 20:20
werunkaw123 píše:
Pesee23 píše:
Lulinecka002 píše:
8o od kdy? :nevim: tohle jsem nikdy neslyšela :roll:

nám to říkali v porodnici i naše dětská mudra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí