Nechce čaj na UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nechce čaj na um
zkušené maminky poradte prosím…malá má měsíc a 14 dní a už od narození je na um Nutrilon HA,vypije 120 ml co 3 hodiny,ale mezi tím jsem ji zkoušela dávat čaj ale nechtěla ho…dávala jsem feniklový,heřmánkový …už jsem i osladila a nebo i koj. vodu a nechce…kucká se tím …
nemůže být dehidratovaná? děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proč dávat čaj? stačí mlíko, když kojíš, taky nedáváš čajík. To platí i o UM, přidávala jsem až od půl roku. Nedělej si s tím hlavu. Určitě je spokojená ![]()
Příspěvek upraven 07.03.12 v 19:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě malej nepil do 11měsíce ani kapku a to ani v létě přes pařáky,
teprve teď začal pít, ale jenom ze skleničky.
![]()
- Citovat
- Upravit
čaj vůbec není třeba dávat… moje malá ho začla pít před dvěma týdny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAky jsme byli na UM, malej začal pít čaj až po roce, dřív ho vůbec nechtěl. Pokud má mlíko, tak tekutinu má, jinou nepotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by byla dehydratovaná? Vždyť UM je přece voda a „sušené mlíko“. Takže pije, ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to zkoušej viď…občas dej vodu, nebo ovocný čaj..cukr bych do roka nedávala a když už dáváš, zkus ovocný cukr, je lépe stravitelný.
- Citovat
- Upravit
ahojky,podle mě,zkoušej dál,ale neslad to,jen at si třeba pocucne,ono totiž UM docela odvodnuje,tak by se měli dávat i jiné tekutiny,ale pokud ti to odmítá,tak ho nenuť,ale klidně zkoušej dál,ale nemusíš to sladit a klidně jen převařenou vodu,nemusí to být hned čaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tchyni se vykašli, ony mají spoustu rad, navíc za nich bylo UM jinačí a sušilo. Teď už je to jedno a čaj se dává s prvními příkrmy, spíš jen na ochutnání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lulinecka002 píše:
zkušené maminky poradte prosím…malá má měsíc a 14 dní a už od narození je na um Nutrilon HA,vypije 120 ml co 3 hodiny,ale mezi tím jsem ji zkoušela dávat čaj ale nechtěla ho…dávala jsem feniklový,heřmánkový …už jsem i osladila a nebo i koj. vodu a nechce…kucká se tím …nemůže být dehidratovaná? děkuji
tak náš Malej vypije jen teplý čaj šťávu… studené ani boha! A nevzdávej!! Při kojení pít nemusí, ale na UM aspoň 40ml denně!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný stres, UM úplně stačí, stačí, když začnete na jaře, ať Ti pak bumbá přes letní pařáky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pesee23 píše:Lulinecka002 píše:tak náš Malej vypije jen teplý čaj šťávu… studené ani boha! A nevzdávej!! Při kojení pít nemusí, ale na UM aspoň 40ml denně!!!!
zkušené maminky poradte prosím…malá má měsíc a 14 dní a už od narození je na um Nutrilon HA,vypije 120 ml co 3 hodiny,ale mezi tím jsem ji zkoušela dávat čaj ale nechtěla ho…dávala jsem feniklový,heřmánkový …už jsem i osladila a nebo i koj. vodu a nechce…kucká se tím …nemůže být dehidratovaná? děkuji
od kdy?
tohle jsem nikdy neslyšela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werunkaw123 píše:Pesee23 píše:Lulinecka002 píše:tak náš Malej vypije jen teplý čaj šťávu… studené ani boha! A nevzdávej!! Při kojení pít nemusí, ale na UM aspoň 40ml denně!!!!
od kdy?
tohle jsem nikdy neslyšela
nám to říkali v porodnici i naše dětská mudra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit