Příkrm kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
příkrm kaše
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat ohledně příkrmu. Malému budou za chvilku 4 měsíce a vzhledem k tomu, že kojím jenom částečně tak mi doktor doporučil začít dávat kaše na noc. Říkal, že mám začít rýžovou. Mám k tomu několik otázek:
musím tu kaši kupovat, nebo se dá i uvařit? (jedná se mi hlavně, aby tam nebyl cukr) a ještě bych chtěla vědět, jestli mu to dát jako poslední jídlo před spaním?
Díky za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak nevím, malý ti v noci nespí????
Většinou se začíná se zeleninkou k obědu.
Z rýžové kaše může bolet bříško, ale každé mimčo to má jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus kaši přímo s názvem „První kaše“, má ji v nabídce víc značek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když částečně kojíš, dáváš UM, ne? Dala bych nemléčnou rýžovou kaši do používaného UM. A zkusila bych ji spíš dát ve dne. Jednak si nedělám iluze, že by kaše přispívala ke zkvalitnění spánku (ale to ty nepíšeš, vím) a za druhé aby pak malého v noci nebolelo bříško ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moje ségra dělala kaši doma, rozvařila rýži ve vodě a pak smíchala s mlikem. Taky doporučuju vyzkoušet kaši nejdřív přes den, jestli nebude bolet bříško, a až pak dávat na noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás po rýžové bolelo břicho, kupovala jsem jí. Tak jsem dávala pohankovou kaši (taky kupovanou), kterou jsem míchala s mým mlíkem. Kaši dávám před kojením večer. Takže v 5 kaše, v 7 moje mlíko. Jo a tu kaši dělám ze 70ml mlíka, víc by mi stejně nesnědla …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme začali dávat kaši v 5. měsících.Kojila jsem plně,a le malá se začala v noci budit hlady a mlíko ji nezasytilo.Dostala kaši cca hodinu před spaním a ptoom těsně před uložením jsem ji nakojila.
Já jako první kupovala takové ty instantní kaše do UM nebo vody.Doma dělané až ppzději, protože mi nešly úplně do hladka rozmixovat jak ty instantní.
- Citovat
- Upravit
já dávám kupovanou „první kaši“ po 16 té hodině jako první večeři,asi 100ml,no a před spaním v cca 18,30 dávám malé UM,asi 160ml jako druhou večeři
dělám to tak asi od 5 měsíce,spí zhruba do 3,pak další UM,pak vstává v 6,30,ale nedávám kaši každý den,2 dny kaši,další dva dny ovoc. přesídávku,ale na to vy máte ještě čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tedy jako první dala spíše kukuřičnou, rýžová betonuje. Sama kupuju od Nestlé Kukuřičnou krupičku, kterou míchám s UM. Dávám ji malému kolem sedmé večer a bříško ho nikdy nebolelo, ale každé mimčo to může mít jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NOVÝ DOTAZ
Byla jsem zvyklá dělat normálně rýžovou kaši z mlíčka, které jsem připravila ze sunaru, ale koupila jsem jinou značku rýžové kaše a až dnes jsem si všimla, že od ukončeného 4. měsíce se tato kašička dělá z obyčejného mléka. Jenže to pak nemůže být ani sladké, když to neudělám ze sunaru, ale nějakého plnotučného ![]()
Jsem na návštěvě a nejsem na svém účtu, proto anonym.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Byla jsem zvyklá dělat normálně rýžovou kaši z mlíčka, které jsem připravila ze sunaru, ale koupila jsem jinou značku rýžové kaše a až dnes jsem si všimla, že od ukončeného 4. měsíce se tato kašička dělá z obyčejného mléka. Jenže to pak nemůže být ani sladké, když to neudělám ze sunaru, ale nějakého plnotučného
To přeci není žádný zákon, tak to udělej do Sunaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Byla jsem zvyklá dělat normálně rýžovou kaši z mlíčka, které jsem připravila ze sunaru, ale koupila jsem jinou značku rýžové kaše a až dnes jsem si všimla, že od ukončeného 4. měsíce se tato kašička dělá z obyčejného mléka. Jenže to pak nemůže být ani sladké, když to neudělám ze sunaru, ale nějakého plnotučného
tak hlavně obyč mléko by se nemělo dávat minimálně do roka ![]()
Co to je za kaši, že tam radí tohle??? ![]()
A kaše podle mýho sladká být nemusí ![]()
Jinak bych používala pořád to UM na které jsi zvyklá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
a proč by to mělo být sladké?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky já kupuju kaše v lékárně od 4 měsíce míchám mu to se sunarem na noc déle vydrží spinkat. Jinak pomalinku můžeš začít s tou zeleninkou.
s kaší jsem jen hlídala jak po ní kaká aby neměl zácpu občas si hezky zaprdí, ale není to nic vážnýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit