Konzerva tuňáka pro 1,5leté dítě

Anonymní
5.3.12 12:48

konzerva tunaka pro1,5dite

Ahoj holky, mam takovy problem s prckem. Nechce mi proste zeleninu a uz nevim co bych mu dala. Myslite , ze bych uz mohla testoviny s tunakem z konzervy. Vim, ze je lepsi cerstva ryba, ale prave mam k dispozici jen v konzerve.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
5.3.12 12:52

Cetla jsem, ze tunak v konzerve deti muzou. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 12:54

Je, tak to je fajn.Radeji jsem zvolila anonym, pro pripad, ze mi nektere maminky budou nadavat, co jsem za matku. tak dekuji :hug: Jdu varit testovinky.Uz se tesim, az budu varit vsem stejne. Je to otrava porad vymyslet neco a malej to pak stejne neji

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
5.3.12 12:55

Jinak ryby se mohou davat uz pred prvnim rokem. V CR se ale doporucuje je davat az po roce, protoze mohou byt alergenem.
Takze zkus a uvidis. :)

• Citovat
  • Upravit
27267
5.3.12 12:55

Zakladatelko však v nějaký skleničce je tuňák myslím. Koupila bych určitě nějakýho kvalitního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.3.12 12:56

zkoušela jsem dávat cca ve 13 měsících, kupuji RIO MARE, uvařila jsem těstoviny, nakrájela na kostičky okurku a cherry rajčata a slila olej, aby to nebylo moc mastné (bohužel bez úspěchu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.3.12 12:57

jj, nas uz mel taky tunaka ve sklenicce, kdyz mu bylo 9 mesicu. Navic tady v Anglii nam i rikali, ze uz mame davat rybu minimalne jednou tydne. Ale zase vim, ze tohle se v CR lisi-od kdy jakou potravinu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8940
5.3.12 13:00

Klidně dej, taky míchám s těstovinama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
5.3.12 13:04

V tomhle věku jsem zkusila dát synovi i pomazánku z tuňáka - tuňák v oleji rio mare, kousek másla - rozmixovat a namazat na chleba. Moc mu to chutnalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.3.12 13:05

Já taky dávám malé tuňáka z konzervy.Třeba jako pomazánku (smíchám s žervé) nebo k těstovinám.U nás se ryby nejí, jen ten tuňák.Malé teda dělám i jiné ryby, ale vzhledem k tomu, že je nejíme my, tak je nechce.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
5.3.12 13:10
Anonymní píše:
Je, tak to je fajn.Radeji jsem zvolila anonym, pro pripad, ze mi nektere maminky budou nadavat, co jsem za matku. tak dekuji :hug: Jdu varit testovinky.Uz se tesim, az budu varit vsem stejne. Je to otrava porad vymyslet neco a malej to pak stejne neji

Tak toho bych se nebala,ze by ti za tohle nektera neco rekla,to uz by bylo prehnane.Nase deti teda jedli uz normalne s nama v roce a pul,takze tunaka z plechovky bych vubec neresila a dala.

• Citovat
  • Upravit
1433
5.3.12 13:57

No toho tuňáka v plech. bych určitě nedala. Nedoporučují se mořské ryby kvůli vysokému obsahu olova a dalších těžkých kovů. To už raděj na kousíčky udělaného pstruha třeba na másle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.3.12 14:24
Barush píše:
No toho tuňáka v plech. bych určitě nedala. Nedoporučují se mořské ryby kvůli vysokému obsahu olova a dalších těžkých kovů. To už raděj na kousíčky udělaného pstruha třeba na másle.

Ano, nedoporucuji se morske ryby z techto duvodu, ale tunak v plechovce se dat muze. Zrovna vcera jsem to cetla. :)

• Citovat
  • Upravit
1005
25.8.12 09:51

Ahoj maminky, přemýšlím co dnes uvařit dceři k obědu. Včera jsem zapomněla z mrazáku vytáhnout maso takže ho mám zmražený a jediný co mám dneska k dispozici je tuňák v plechovce.Ve složení jsem četla, že má 65%tuňáka a 34%slun. oleje. Navíc dcera má už dva roky tak doufám, že to nebude žádnej velkej problém. Všimla jsem si, že zakladatelce psaly, že ho dát může. Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo nějaký dobrý recept co z toho tuňáka udělat. Četla jsem, že to hodně děláte s těstovinami. Možná budu vypadat jak blbec ale u nás se ryby moc nejí a tak nevím jak tuňáka připravit. Recepty na který jsem se dívala na internetu nic moc. Raději si přečtu zkušenosti Vaše. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.8.12 09:58

Ahoj. Já dávám. Ne přiliš často, ale dávám. Na cibulce se zeleninou (co doma mám, i mraženou) a k tomu jako přílohu těstoviny. Dcera to miluje. Akorát teda už nic nesolím, protože ty konzervy jsou slané až moc. Rio mare obzvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí