Nechce čaj na UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
8.3.12 10:14
monika32 píše:
Já mám zimáka, narozen v polovině září, takže čaj začal dotávat až začátkem listopadu.. Taky trvalo než se naučil pít, ale stále jsem mu ho nabízela a začal pít pěkně a teď při příkrmech pije jak duha, ale musí mít hrníček, ne flašku :pankac:

Jaky pouzivas hrnicek? Ja mam pitko od Aventu. Cuca z neho pekne i s tou membranou, jen me desne stve, ze to kape vrchem tou dirkou :cert:, takze je z toho cely pobryndany, protoze to pije v pololeze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.3.12 11:27

Máme taky avent hrnek a nekape nám , ale moc ho td s origoš pítkem nepoužívám, máme tam jiné:think: ještě máme hrnek nuby http://www.abc-baby.cz/…-ml-9867-nu/ a ten neteče na 100%. A teď už zkoušíme normální hrnek a z toho pije nejlíp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.3.12 18:10

Eli je letní a s vodou neměla problém… Co se týče jídla a pití tak nemá vcelku s ničím problém (až na brokolici a šťávičky), ale je pravda, že v tomhle jsem Herodes a trpělivě zkouším a nabízím a dávám než pochopí, že mlíko už není jediná složka jídelníčku :mrgreen: Ale z flašky s dudlíkem mi krom mlíka nepila nic, pije z avent flašky s pítkem nebo z normálního plastového hrnečku

Nám pítko neteče, protékalo mi jenom jednou, když jsem tu membránu nasadila blbě. Jinak jí do toho dávám vždycky jenom trochu, jestli to nebude třeba tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
8.3.12 20:12

děkuji moc za názory a rady:-) budu ji zkoušet občas dávat a uvidím kdy se chytne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
22.3.12 17:11

Ahoj holky,taky dávám čajík,mě to doporučovali hned v porodnici,pak i mudr.Za den vypije i 100ml.Mám čajíky od Hippu-feniklový a heřmánkový$ a naprostá spokojenost.Malému moc chutnají.Na UM je to prý nutnost zavodňovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
9.5.12 20:32

Holky,já zírám,každej radí něco jinýho.Malej je taky na UM a sem tam i kojím,takže pokud je vedro a plače i po jídle,tak zkusím dát čaj a pokud má žízeň,tak pije a pokud ne,tak ne.Je to jednoduchý.Pokud mimi žízeň má,tak čajík pije.Malej taky někdy vypije 100 ml.najednou a z toho mi to plive… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí