Tvaroh se přepočítává jako jogurt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
9.3.12 14:47
ZuzanaZ píše:
lucie.t píše:
myslim, ze bys mela prestat studovat tabulky a vice zapojit vlastni zdravej usudek. vseho moc skodi.
vubec tedy nevim ocem je rec :nevim:
Tak když nevíš o čem je řeč,tak potom nevím,co tady děláš :D :lol:

chtela jsem se priucit, chytrych a potrebnych poucek neni nikdy dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.3.12 15:02

Ja to taky nikdy nepocitala, jen obcas „baj voko“, ale stejne mi to nevychazelo.

jen do roka bych tvaroh moc nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.3.12 15:04

Sorry¨, ale docela jsi mě tím dotazem pobavila,na co přepočítávat tvaroh ?? Ty tabulky se nesmí brát tak vážně, víš??? :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.3.12 15:18

Prosim te, tvaroh se pocita normalne. Sice je tako jakoby z vice mleka, ale jogurt se pocita za vic, protoze je zakysany a vapnik se tak lepe v tele vyuzije.
Ja ten dotaz chapu, nekdo ma problem dostat do ditete mlecnou davku a je potreba mit zhruba prehled, jestli ma dost nebo je potreba pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
9.3.12 15:32

Mno, tak ženy, dovolím se zakladatelky zastat, páč ona má narozdíl od mnoha dalších mudrlantek tady(kamarádka čeká dítě s knězem, jsem těhotná?, kočátek xy nebo yz, jaké lego duplo pro 19měsíční holčičku… :roll: ) opravdovou starost. A že je někdo zodpovědný a nechce svému dítěti cpát něco baj vočko a na tabulky prostě nekašle (nepochopitelný, co?), je podle mě určitě lepší a moudřejší…

ČILI do roka tvaroh ne - špatně se prckům tráví. Po roce už ano a v dávce dětské, tj. nějaký ochucený tvarůžek má tuším do 150g. Lepší jsou pro začátek taky ty jogurtové tvarohy, které jsou lehčí na strávení. Počítá se to za dávku jídla, takže asi i UM. Stačí takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.3.12 15:40
ZuzanaZ píše:
Takže se vám všem fakt omlouvám,jen mě to zajímalo,asi potřebujete na vzduch. :potlesk: Dík za normální odpovědi!

Možná bys měla jít na vzduch ty… Přepočítávat jogurty a tvaroh, ty máš fakt dost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.3.12 15:56
monika32 píše:
ZuzanaZ píše:
Takže se vám všem fakt omlouvám,jen mě to zajímalo,asi potřebujete na vzduch. :potlesk: Dík za normální odpovědi!
Možná bys měla jít na vzduch ty… Přepočítávat jogurty a tvaroh, ty máš fakt dost 8o

Proboha copak to nechapete? Ja mam syna naprosteho nejedlika a take jsem potrebovala vedet, zda ma dostatecny prisun vapniku. Pokud nema, da se dodat vitaminama. Vubec nechapu, ze nekoho uplne normalni otazka zakladatelky takhle pohorsi (nebo co).
No nic, ja se rozcilovat nehodlam, zakladatelko mou odpoved mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
9.3.12 16:03
teredes píše:
monika32 píše:
ZuzanaZ píše:
Možná bys měla jít na vzduch ty… Přepočítávat jogurty a tvaroh, ty máš fakt dost 8o
Proboha copak to nechapete? Ja mam syna naprosteho nejedlika a take jsem potrebovala vedet, zda ma dostatecny prisun vapniku. Pokud nema, da se dodat vitaminama. Vubec nechapu, ze nekoho uplne normalni otazka zakladatelky takhle pohorsi (nebo co).
No nic, ja se rozcilovat nehodlam, zakladatelko mou odpoved mas.

zakladatelka neřeší bede mu to stačit,ale nebude toho o gram víc.
Dnešní doba vychovává tabulkové děti co mají předepsanou váhu a běda běda o gram víc. To už se do očkováku píše nepřimněřená výživa.
Moje dcera je velký jedník a když mi řekne dáš mi o knedník víc tak jí přece neřeknu ne nedám, nevešla by ses DR do tabulek. Moje dcera mněla v roce 12kg a byl problém proto to píšu. Zakladatelka by se mněla řídit trochu rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.3.12 16:04
Blanka S píše:
teredes píše:
monika32 píše:
ZuzanaZ píše:
Dnešní doba vychovává tabulkové děti co mají předepsanou váhu a běda běda o gram víc. To už se do očkováku píše nepřimněřená výživa.
Moje dcera je velký jedník a když mi řekne dáš mi o knedník víc tak jí přece neřeknu ne nedám, nevešla by ses DR do tabulek. Moje dcera mněla v roce 12kg a byl problém proto to píšu. Zakladatelka by se mněla řídit trochu rozumem.

přesně tak, i z jiných diskuzí je patrné, že jede jen dle tabulek. Nejedlíka nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.3.12 16:08
Ester13 píše:
Blanka S píše:
teredes píše:
monika32 píše:
ZuzanaZ píše:
přesně tak, i z jiných diskuzí je patrné, že jede jen dle tabulek. Nejedlíka nemá…

No, právě proto by se měla jít projít a neřešit krávoviny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.3.12 16:09

Ja myslela, ze to resi z duvodu prepoctu vapniku, jinak nechapu, co se da na tom prepocitavat jineho, tak jsem to tak take pochopila. Jestli je to jen z duvodu porce, tak mi to prijde divne taky ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.3.12 16:41

Jako pardon, ale to opravdu musíte reagovat na všechno, o čem prd víte?
A ještě se pak divit, když se zakladatelka ozve? :roll:

Zuzano, do roka věku by se tvaroh neměl dávat vůbec, obsahuje příliš mnoho bílkovin a zatěžoval by ledviny.
Jinak přepočet tvarohu - cca 40 gramů tvarohu (plnotučného) je 1 jogurt 150-200 g nebo 250-300 ml mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
9.3.12 16:41

Přepočítávat tvaroh???? Jinak v poho?? Ty si taky vše přepočítáváš??? bože… Tak kolik sní tolik sní ne??? Je snad jedno, jestli 50, nebo 250gramů ne?? Tohle mi fakt nepřijde normální… chudák dítě!! :zed: :zed:
Takový matky jako jsi ty totálně nechápu!! Pak nemaj děti okrádat ostatní děti o sladkosti a pod. když doma se jede jen podle tabulek… Dnes už jsi měl tolik gramů tuku, bílkovin, sacharidů a kilojoulů, takže budeš do zítra hlady! PROSTĚ NECHÁPU!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.3.12 16:53

resit jestli dostalo dite 40g tvarohu, tak uz nedostane vecer UM neni normalni.

pokud je to ze zdravotnich duvodu, tak se omlouvam. pokud jde jen o dodrzovani tabulek, tak :roll: kde je jistota, ze ty tabulku jsou spravne, nejsou treba lepsi ty co pouzivaji v zahranici, kdyz teda vubec nejake pouzivaji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.3.12 16:58

Tak to je snad její věc, proč to řeší, ne?
Pro každého je prostě důležité něco jiného :nevim:

Třeba z jejího pohledu my řešíme krávoviny a taky to nekomentuje.
Trochu tolerance a méně rýpaní a posměchu by to tu v poslední době chtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí