Od kdy med
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Od kdy med
Ahoj, chtěla bych se zeptat, od kdy může dítě med? Děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
od roka? myslím
já jím naší treperendě sladím čaj,na chleba mi to přijde moc a ona stejnak takto sladká jídla nejí.
- Citovat
- Upravit
No myslela jsem taky do toho čaje- občas, třeba teď, když řádí chřipka a tak. No na chleba- to nedám ani já:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jen při akutním nedostatku sladkého v těle
ale myslím že jak říkám-od roka v pohodě. na litry to tama stejnak nebudeš lít tak jen at si prcek pošmákne ![]()
- Citovat
- Upravit
No med se dává i nedonošencům, ale musíš vědět jestli není alergie na pily, jinak nevadí. Dělá se test na kůži, dát malé množství a počkat do druhého dne pokud nebude, žádná reakce neměl by vadit, mi medujem už od 2 měsíců, ale poze med od včelaře, jiný nebrat, a to ještě u včelaře, o kterém víš, že není dobitek, v jakém stavu má úly a plástve, někteří včelaři to dělaj jen pro peníze a těm je to jedno co ti daj za sr.ačky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dávám od roka na chleba. Malý je po mě a může se po tom utlouct
Zato v čaji nám nechutná.
Já dokážu jen tak chodit ujídat ze sklenice ![]()
- Citovat
- Upravit
lucenka píše:
Tak já dávám od roka na chleba. Malý je po mě a může se po tom utlouctZato v čaji nám nechutná. Já dokážu jen tak chodit ujídat ze sklenice
ty krabe
to by mě asi šlehlo! stejně jak mi šlehá když manžel koupí 3 melouny a sám je zbouchá u večerních zpráv
já sem asi divná a nežravec,ujela bych na kiwi ale jsem alergická na vit.C takže smůla ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak co se týká dávkování medu u dětí jedna lžička, bere se od roku dítěte, a dospělí jednu polévkou lžíci, med by se měl brát ráno nejlépe na lačno, je dobré si do něj dát i skořici, pomáhá rychlému rozšíření cév a člověk se cítí hned lépe a také šťastněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja davala uz od pul roku…do caje apod. dite mi vydrzelo zdrave dva a pul roku bez rymy ci cehokoliv…ovsem jestli v tom ma prsty jen med..kdo vi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je prcek nemocnej, dávám do čaje od cca roka… Občas dostane i „jen tak“, když je nemocnej muž nebo já
To pak dostane trošku „blíznout“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit