Od kdy med

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
12.3.12 10:53

Od kdy med

Ahoj, chtěla bych se zeptat, od kdy může dítě med? Děkuji za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
12.3.12 10:57

od roka? myslím :) já jím naší treperendě sladím čaj,na chleba mi to přijde moc a ona stejnak takto sladká jídla nejí.

• Citovat
  • Upravit
31
12.3.12 11:02

No myslela jsem taky do toho čaje- občas, třeba teď, když řádí chřipka a tak. No na chleba- to nedám ani já:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
12.3.12 11:05

já jen při akutním nedostatku sladkého v těle :mrgreen: ale myslím že jak říkám-od roka v pohodě. na litry to tama stejnak nebudeš lít tak jen at si prcek pošmákne ;)

• Citovat
  • Upravit
4024
12.3.12 11:20

No med se dává i nedonošencům, ale musíš vědět jestli není alergie na pily, jinak nevadí. Dělá se test na kůži, dát malé množství a počkat do druhého dne pokud nebude, žádná reakce neměl by vadit, mi medujem už od 2 měsíců, ale poze med od včelaře, jiný nebrat, a to ještě u včelaře, o kterém víš, že není dobitek, v jakém stavu má úly a plástve, někteří včelaři to dělaj jen pro peníze a těm je to jedno co ti daj za sr.ačky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.3.12 11:24

Tak já dávám od roka na chleba. Malý je po mě a může se po tom utlouct :) Zato v čaji nám nechutná.
Já dokážu jen tak chodit ujídat ze sklenice :oops:

• Citovat
  • Upravit
nevsik
12.3.12 11:28
lucenka píše:
Tak já dávám od roka na chleba. Malý je po mě a může se po tom utlouct :) Zato v čaji nám nechutná. Já dokážu jen tak chodit ujídat ze sklenice :oops:

ty krabe 8o :D to by mě asi šlehlo! stejně jak mi šlehá když manžel koupí 3 melouny a sám je zbouchá u večerních zpráv :zed: já sem asi divná a nežravec,ujela bych na kiwi ale jsem alergická na vit.C takže smůla :roll:

• Citovat
  • Upravit
4024
12.3.12 11:38

Jinak co se týká dávkování medu u dětí jedna lžička, bere se od roku dítěte, a dospělí jednu polévkou lžíci, med by se měl brát ráno nejlépe na lačno, je dobré si do něj dát i skořici, pomáhá rychlému rozšíření cév a člověk se cítí hned lépe a také šťastněji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.3.12 11:40

ja davala uz od pul roku…do caje apod. dite mi vydrzelo zdrave dva a pul roku bez rymy ci cehokoliv…ovsem jestli v tom ma prsty jen med..kdo vi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.3.12 14:34

nedávám stále. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.3.12 17:28

Když je prcek nemocnej, dávám do čaje od cca roka… Občas dostane i „jen tak“, když je nemocnej muž nebo já :-D To pak dostane trošku „blíznout“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí