Nechce jíst kaše!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak kdyz ji nechutnaji kupovane, na domaci bych moc nesazela, kupovane jsou dost sladke. JInak zkus ty z rossmanna nebo DM, ty jsou fakt dobre. JInak moji kluci domaci neradi, ani mlecnou ryzovou atd. Jinak se to dela v UM. Hele, ono se nic nestane, dkyz je jist nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak my dáváme kaše jen občas. Malá je jedlík, ale kaše nemusí a bez teplého usne málokdy, takže k večeři dostává polévky, jídlo od oběda, bramborovou kaši, pečivo s lučinou(už jí je 13 měsíců). Mimochodem s UM jsme se trápili dlouho a nakonec ho přijala, ale vystřídali jsme pár UM a pije ho jen v noci ve spánku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč trváš na tom, že má jíst kaše? Když jí mít nebude, rozhodně se nic nestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak varit domaci kase ti neporadim,ale u nas jsme ted s jidlem a hlavne vecenima kasema taky bojovali.a zabralo na nej to,ze jsem mu do ruky dala taky lzicku a on se v tom paple.brajgl je po tom sice nehorazej,ale aspon hezky otevira pusinku a trenuje na samostatny jezeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych ji to taky nenutila, hodne prckum prestanou ty instatni kase chutnat.
Ja jsem pak najela na klasickou krupicovou s mlekem, ale nevim jestli jsem cekala cca do toho roka, v deseti mesicich mi myslim jeste jedla ty instant. Um taky nechtela.
ja pak k veceri davala i treba housku s zerve a tak, tak bych zkusila treba toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam četla „kapsičky“, jsem z tý naší kočky nějaká zblblá ![]()
- Citovat
- Upravit
No ja jsem to taky nejak neprozivala,ze je neji,jenze ted, jak jsme byly u doktorky malo pribrala a za 3tydny jdem na prevazeni.Ja vim,ze to bylo tema zoubkama,protoze mi nechtela moc jist,ale doktorce se to vysvetlit nedalo.Pry ji mam davat kase pred spanim a jeste v deste vecer ji vzbudit a pry znovu.To jsem rovnou zamitla-spisi dite krmit lzickou!My jeste kolem desate kojime.
- Citovat
- Upravit
ncc1701 píše:
Já tam četla „kapsičky“, jsem z tý naší kočky nějaká zblblá
a to mas jednu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NikiRusicova píše:
No ja jsem to taky nejak neprozivala,ze je neji,jenze ted, jak jsme byly u doktorky malo pribrala a za 3tydny jdem na prevazeni.Ja vim,ze to bylo tema zoubkama,protoze mi nechtela moc jist,ale doktorce se to vysvetlit nedalo.Pry ji mam davat kase pred spanim a jeste v deste vecer ji vzbudit a pry znovu.To jsem rovnou zamitla-spisi dite krmit lzickou!My jeste kolem desate kojime.
dej to do lahve
nesil s lzickou, ve spani ti to zblajzne a pribere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaše už můžeš do normálního plnotučného mléka. Našemu chutnají jenom posypané ovocem a troškou másla. Děláme krupicovou, pohankovou a z ovesných vloček - těch jemných. Teď se chystám zkusit rýžovou. Instantní kaše mu taky moc nejely. Asi nejvíc ovocné babylove z dm.
- Citovat
- Upravit
no v tech deset to je blbost ne entou bych rekla, to je jako by tebe nekdo budil a cpal ti polospicimu jidlo, to je na poslani do pr…
navic v noci ma byl klid a i travici trakt ma mit klid, uz je velka.
leda zkusit ji dat rano.
Spousta deti ma ale s jidlem potize
, na vine jsou zuby, nebo erupce na slunci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:ncc1701 píše:a to mas jednu
Já tam četla „kapsičky“, jsem z tý naší kočky nějaká zblblá
- Citovat
- Upravit
No já nevim, když byla malá v 8 měsíci nemocná, tak během růstu zubů zhubla 750g a doktorka to brala, že je to normální. Ona sice měla z čeho brát, ale i tak. Kašebych jí 2× nedávala, však ona ta váha brzo vystoupá zpátky. A já taky jenom lžičkovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucenka píše:
kaše už můžeš do normálního plnotučného mléka. Našemu chutnají jenom posypané ovocem a troškou másla. Děláme krupicovou, pohankovou a z ovesných vloček - těch jemných. Teď se chystám zkusit rýžovou. Instantní kaše mu taky moc nejely. Asi nejvíc ovocné babylove z dm.
Riakal jsem si jestli to nevarit v Sunaru?Plnotucny mleko?Myslela jsem ,ze do roka i vic nemuze?
- Citovat
- Upravit
Holky,mala ma 10mesicu a uz delsi dobu se spolu trapime nad kasickama.Neni teda nejaky velky jedlik a i maso-zeleninu na obed se obcas musim snazit
Ted nas delsi dobu trapily zoubky,takze taky apetit nebyl zrovna nadvakrat,ale predtim mi kasicky jedla krasne.Mely jsme ruzne od Nestle.Ted jsme zkousely Hippa,Sunarek.A je to bida…Doktorka mi rikala,ze pry zkusit varit,ze jsou chutnejsi.Tak se chci zeptat,mate s tim nekdo zkusenost.Varite kasicky doma?A jake mleko.My stale kojime a UM ji nechutna,to mam vyzkousene.Diky za rady