Nechce jíst obědy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lejaa Vůbec se nestresuj. Mě jí taky podle plotu, zvlášť ty obědy, občas i odpolední ovoce. Když dá k obědu opravdu málo, tak mu to třeba za hodinu znovu přihřeji a nabídnu. Když to nedojí, neřeším, má až další jídlo. To samé ty ovocné svačiny (zbytky mu případně zamíchám večer do kaše). Hlady evidentně netrpí, na váze přibírá.
To podotýkám, že rozhodně nejí tabulková množství na svůj věk - když dá 150g je to hodně (ale je k tomu ještě kojený).
Jako rozhodně nehodlám vyšilovat kvůli jídlu a milostpánovi se zavděčit kvůli tomu, že fláká obědy. Na skleničky bych se být tebou vyprdla, ušila bys na sebe zbytečně bič.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Ještě čím by to mohlo být. Když mu rostou zuby, tak jí hůř a dává přednost mlíku. Může se taky učit nějakou novou dovednost, tak jídlo pro něj nemusí být momentálně tak zajímavé a podstatné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Mám doma něco podobného. Malému bylo 6 měsíců a už pár dnů bojkotuje obědy. Vždy sní pár lžiček a pak šílenej řev. Rano a večer mlíko vpohodě, svačiny baští jak urvanej, ale oběd ne. Ale asi mu to stačí, protože hlady pak neřve.
Ale taky by mě zajímalo jak to řešit dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky. Uklidnily jste mě, že to může být „běžné“. Já si právě i myslela, že si třeba zvykl na sladké ovoce a zelenina už mu tím pádem není dost nóbl, ale ovoce už jí jak dlouho a problémy přišly až teď.
Je teda pravda, že si už asi 14 dní myslíme, že ho trápí zuby, ale zatím zjevně viditelné nic není, tak těžko říct..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak náš malej taky bojkotuje obědy. Jinak naštěstí jí aspoň pečivo, ovoce a mléčný výrobky. No pořád doufám, že ho to jednou přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit