Nechce UM - miminko 6 měsíců

11.1.13 16:09

Nechce UM - miminko 6. mesicu

Ahoj maminky, vim ze to tu bude nescetnekrat, ale nechce se mi to hledat a kazdy dotaz muze byt jiny.
Me dcerce bude sest mesicu a nechce pit UM. Mame Hipp Bio Combiotic.
Zacali ji rust zoubky, tak by to mohlo byt i tim. Vcera mela teplotu 38,7 ktera se ji po Panadolu snizila az na dnesnich 37. Zkousim ji davat presnidavky, sni jen par lzic (teprve s nimi zaciname), kasi moc nechtela ani predtim a mlika vypije denne tak dve flasky vecer. (kazda 180 ml.) Jinak kdyz ji zkousim davat pres den mliko tak to prevaluje jazykem a nesaje. Caje a vody vypije dost. Uz nevim co s ni :( Detskej dr tam dneska neni, tak jedine kdyztak na pohotovost. V pondeli s ni zajdu do poradny. Poradite mi prosim? Uz jsem zoufala. Dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
11.1.13 16:40

Ahoj je dobré že má dost tekutin to je hlavní. Um zkus dát v noci. Teplota klesá po leku tak to je fajn. Jinak můžeš zkusit ještě nabídnout Mlíčko skaší jsou sladký tak to by mohla vzít na milost. A k doktorovi v klidu v pondělí ať se podívá jestli jsou to opravdu zuby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 16:48

No ma na dasni takovej jakoby hrbolek tvrdej a porad si saha do pusy. Nekdy kdyz breci tak ji pomuze i gel na dasne, tak to asi budou ony. Kasi zkousim tuhle http://zkracovatko.cz/49UcV9 ona ji ani predtim moc nechtela. Predevcirem do ni pritel dostal teda celou flasku kase, ale malokdy se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
11.1.13 17:13

Tak přikrmuj, třebas vezme zeleninu, tu nedáváš? když dáváš přesnídávky? Malej taky nechtěl UM, od 4 měsíce tomu moc nedal a dnes? jsem ráda že sní jogurt, mlíko zvrací, kaše a i podobnou konzistenci vybleje, tvrdé sýry ne… Jsou prostě děti, které mléko neuchvacuje. Malá už je na přikrmování dost velká. Takže začni se zeleninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 18:10

@monika32 Ahoj, no davam ji zeleninu, uz jsem vyzkousela par dni mrkev a spenat. Teprve jsme s prikrmama zacli podle pediatra, protoze po mliku krasne prospivala, dokud ho teda nezacla odmitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.1.13 18:12

@luckalucka737 Tuhle rýžovou krupičku já používám na zahuštění příkrmů, ale samotná kaše je z ní hnusná, totálně bez chuti. Tak buď zkus nějakou ochucenou a nebo jak psala Monika - zeleninu, i trošku masa, pokud ti jde o živiny, tak zkoušej nabídnout trochu toho. Malej když mu rostou zuby, tak taky nejí. Teď už týden akorát na noc a v noci mlíko (kravský, UM od roka odmítá) a přes den sní tak 3 lžičky zeleniny, tři jogurtu a kus suchýho rohlíku. Někdy víc, někdy míň. :zed: Tekutiny píšeš že má, to je moc dobře a s tím jídlem vydrž. Pokud není s váhou nějak extrémně nízko, tak jí pár dní diety neublíží. Do poradny v pondělí zajdi už pro svůj klid. Za zeptání nic nedáš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 18:20

@MuffinkaM no pri poslednim vazeni mela 7 kg, to bylo 21.12. urcite si do poradny zajdu :)
kasi zmenim, me prijde taky bez chuti, jen kocky se po ni muzou umlatit :mrgreen: tak vezmu nejakou ochucenou. :palec:
snad zacne zase poradne bastit az se ten parchant (zub) vyklube :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.1.13 18:24

@luckalucka737 Aspoň někomu že to chutná. :D Na to zahuštění příkrmů je to super, právě proto, že to nezmění chuť. Doteď to používám do omáčky pro malýho místo mouky. S tou váhou nevím, to bys musela najít nějaký grafy, ale nezdá se mi to málo. Malej měl 7kg ve 4 měs. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 18:28

Podle dr je pekna= vaha je ok :D
dik za typ, taky ji budu pouzivat pro malou misto mouky, nez aby mi tu lezela na seminko :D kocky maj utrum, staci ze dojidaj tri mesice starej Nutrilon :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 21:08

Ted snedla skoro celou velkou svestkovou presnidavku mlsounka :mrgreen: po tatinkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.4.17 09:22

6.5 mesice,nechce uz UM

Moje mimco nechce uz vubec UM..z mlecne slozky da kasicku na veceri. Pres den rano banan s troskou um v tom, potom presnidavka, obed masozelenin. prikrm, svacinka ovoce a vecer kase. Spi celou noc. Beda vsak jak se k nemu priblitima s lahvi. Donedavna pil um alesponna snidani a poo, ted vubec. Jak to mate vy? nebude mu chybet vapnik napriklad? Jinak vypije sem tam.vodu. Jogurty dle mudr jeste mesic nee, jinak vahu ma ok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
2.4.17 09:36

@Linda1985 jiné UM? Jinou láhev?
Já teda dávala bílé jogurty od 7m, tak bych z toho asi až takovej vítr neměla. co zkusit takové ty mlicka s kaši? Myslím ty kupovane krabičky..
Pije alespoň vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.4.17 09:38

@sisk jinou lahev dnes zkusime. Mlicko pije nutrilon uz dele a nikdy s nim nemel problem. Donedavna minimalne poobede a rano vypil tak stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
2.4.17 09:45

@Linda1985 chutě se mění. Kluk mi taky dneska nejí banány a jako mimino je miloval… zkusila bych jiné mliko, třeba se domluv s nějakou jinou mamkou, ať nemusíš kupovat hned celou pikslu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.17 09:57

@Linda1985 A nemá malou dírku v savičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí