Odmítá stravu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
odmíta stravu
Milé maminky prosila bych o pomoc, mám tříletého synka. Už týden nic nejí jen pije. Je drobounký a váží jen deset kilo. před týdnem jsme měli střevní chřipku. zvracel a pak měl průjen. vše se ustálilo ale on přesto odmítá jíst jen pije. byli jsme i u dětské doktorky dostali jsme probiotika, ale stále nic. opět se mi kroutí v bolestech opět máme průjem. Už nevím co sním nic do nej nemůžu vpravit. Nechce banán, jogurt nic jen poléhává.
pžemýšlím jestli nebude rovnou lepší ho vzít na pohotovost, přeci není normální aby do sebe týden nic nedal ani sousto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sepanda studenou nebo teplou přesnídávku ta nám většinou zabrala
výtěr mu dělali?
- Citovat
- Upravit
@sepanda určitě bych jela někam na pohotovost a trvala bych na pořádném vyšetření, krev, moč, výtěry atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sepanda Děti se někdy po střevní chřipce dostávají do původní jídelní kondice klidně i pár týdnů
Pokud je ochotný pít mléko, koupila bych mu UM. Každopádně vážně není běžné, aby se kroutil i dál bolestí a vracely se mu průjmy. S tím bych mazala na pohotovost nebo k jinému lékaři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych ho vzala na pohotovost ať ho pořádně vyšetří..když už týden nepřijímá potravu měla bych strach..alespoň že přijímá tekutiny a není dehydrovaný ale stejně, mohl by hodně zaslábnout a kdoví co prďolka chytil..já bych jela..držím palečky ať je mu brzo lépe.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus malému nabídnout piškoty, nechat je na misce u postele, zkus ochucený actimel, vyjímečně by se snad dal i nutridrink
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ma opet prujem a boli ho brisko, jela bych na pohotovost, muze mit nejakeho blbeho bacila. Je dobre, ze aspon pije, ale jen piti nestaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit