Odmítá stravu

6
5.1.13 14:39

odmíta stravu

Milé maminky prosila bych o pomoc, mám tříletého synka. Už týden nic nejí jen pije. Je drobounký a váží jen deset kilo. před týdnem jsme měli střevní chřipku. zvracel a pak měl průjen. vše se ustálilo ale on přesto odmítá jíst jen pije. byli jsme i u dětské doktorky dostali jsme probiotika, ale stále nic. opět se mi kroutí v bolestech opět máme průjem. Už nevím co sním nic do nej nemůžu vpravit. Nechce banán, jogurt nic jen poléhává. :oops: pžemýšlím jestli nebude rovnou lepší ho vzít na pohotovost, přeci není normální aby do sebe týden nic nedal ani sousto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
5.1.13 14:43

@sepanda studenou nebo teplou přesnídávku ta nám většinou zabrala :think: výtěr mu dělali?

• Citovat
  • Upravit
9090
5.1.13 14:57

@sepanda určitě bych jela někam na pohotovost a trvala bych na pořádném vyšetření, krev, moč, výtěry atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
5.1.13 15:01

@sepanda Děti se někdy po střevní chřipce dostávají do původní jídelní kondice klidně i pár týdnů :,( Pokud je ochotný pít mléko, koupila bych mu UM. Každopádně vážně není běžné, aby se kroutil i dál bolestí a vracely se mu průjmy. S tím bych mazala na pohotovost nebo k jinému lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
5.1.13 15:06

Určitě bych ho vzala na pohotovost ať ho pořádně vyšetří..když už týden nepřijímá potravu měla bych strach..alespoň že přijímá tekutiny a není dehydrovaný ale stejně, mohl by hodně zaslábnout a kdoví co prďolka chytil..já bych jela..držím palečky ať je mu brzo lépe.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.1.13 15:10

Zkus malému nabídnout piškoty, nechat je na misce u postele, zkus ochucený actimel, vyjímečně by se snad dal i nutridrink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
5.1.13 16:08

Pokud ma opet prujem a boli ho brisko, jela bych na pohotovost, muze mit nejakeho blbeho bacila. Je dobre, ze aspon pije, ale jen piti nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí