Kojenec 4 týdny nechce papat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Naše děti pily po 90ml ještě v 6-ti měsících.
Mimino by mělo za den vypít min.100ml na kg a den - u dcerky to bylo kolikrát i o fous méně, ale prý to zase tolik nevadilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to pije tak akorát na svůj věk. Kluci jsou 36+3. Nekojila jsem, byli na UM, u mě se laktace bohužel nerozjela. V porodnici do nich cpali 50ml, ale to nevypili ani omylem, tak jsme to vylejvala a psala, že to vypili. Přibírali ukázkově tak jim stačilo mín. Po příchodi z porodnice jsem byla ráda, že vypili 40 ml. To pil VOjta třeba hodinu (taky měl silnou žloutenku). V měsíci pili tak 60ml, víc jsem do nich nedostala. 90ml měli až tak ve 2 měsících…přibírali normálně čtvrt kila týdně.
Pokud malej přibírá tak se s tím nestresuj, tím spíš když kojíš, on si vezme kolik potřebuje…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne mala pila 90ky v 9ti mesicich
kolik vypije a den? A kolik vazi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nech si mimi změřit a zvážit a zapiš si to do grafu, co je v dětské průkazce. Pak uvidíš kde jste, jestli to uděláš zpětně od narození a od nejnižší váhy, uvidíš jak probíhá křivka a jak ti malý roste a přibírá.
Jinak, když má rýmu, tak je jasné, že pije méně, ale snaž se mu nabízet častěji a po malých dávkách (klidně 12× denně). Kolikrát denně kojíte či přikrmujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejej holky kuji za odpovedi.toz papa i co hodinu zalezi kolik do nej dostaneme.nyni si vypil 90tku opet cily vim ze mame zhruba 3,4hodky klid nez bude chtit dlasi kojim jen chvily nak nam to nejde a odstrikavam ale prijde mi mleko hladne jinak papame hip presly sme na rady doktorky a ten mi prijde ze mu prave nejede tak jako predchozi coz byla beba ha 1 ale trpime kolikou tedy asik se to u nas rozjizdi bo ublinkavame a vetry sou sila moc ho trapi brisko.
- Citovat
- Upravit
@jasmina27 Není to škoda dokrmovat a nekojit? MM je vždycky lepší, „hladné“ určitě není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky uz jsem celkem zoufala ne tolik to uz bych tady nesedela a letela k doktorce.je pravda ze jsem tu asik tak po mesici. nebyl cas a ja si uzivam materstvi jak se patri.sice spim tak 4,5hodin za den ale co…tak si procitam diskuze a napadlo mne podelit se svama o tu radost.mame konecne mimisko a moc jej milujeme…dnes mame 28dni cily se z nej stava nyni kojenec.muj dotaz zni.maly si jedl tak ze se doslova prejidal nyni si ve4tydnech stezi vypije 90tku…jak to mate vy kolik vam miminka vypiji? musim podotknout ze jsme porodily 36´+1 a prodelaly novoroz.zloutenku.nyni mame rymecku. a prdliky jak jinak u chlapecku…coz dosti souvisi s papanim ponevac musime odsavat hleniky ktere nam brani pri krmeni.