Nechce kašovité a tekuté jídlo

47
14.5.21 14:46

Nechce kasovite a tekute jidlo

Ahoj, synovi budou dva a uz nekolik mesicu odmita jakekoli polevky, jogurty, kase, omacky, proste cokoli, co neni na kousky. Nijak zvlast me to netrapi, protoze ji spoustu jinych veci. Asi se toho proste prejedl z doby, kdy jeste nekousal a tak jedl hlavne tohle. Spis jsem zvedava, jestli tu nekdo mate podobnou zkusenost a jestli to s vekem preslo. Vetsinou naopak ctu diskuse, ze dite chce prave treba jenom jogurty, pudinky a kase apod. - a ten nas se z nich vzdycky malem pozvraci :) Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1486
14.5.21 14:53

Ahoj, ano já. Akorát syn třeba kaše nejedli nikdy. Opravdu nikdy nevzal do pusy žádnou kaši, ani bramborovou, ani ovesnou, ani krupicovou, ani hrachovou.. obrací se mu z toho žaludek a to už mu je 14 let. Omáčky tedy naštěstí jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
14.5.21 14:57

U nás je to úplně stejné :mrgreen: za chvilku bude mít 3 roky a teď vzal na milost Lipánka a bramborovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.5.21 15:14

Ja určitou konzistenci nesnesu doted. Kase jim, ale musi byt řidší, idealne s ovocem nebo orechy, obyc jogurt zvládnu, ale odvazana nejsem, takovy ten husty smetanový nespolknu, i kdyz mi chutná. Musim v nem mit granolu, ovoce nebo klidně naslano okurku ala tzatziki. Jsem divná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí