Nechce mi jíst, bezradná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nechce mi jíst, bezradna
Mam 10.mesicniho chlapecka a poslední týden je to šíleně. Vůbec mi nechce jíst. Snídaní si dá normálně, ale oběd i večeři mi odmítá. Začne se vztekat, odhazovat mě když mu davam jídlo
včera jsme byli v poradně a když jsem to říkala dr., Tak mi řekla nenuťte ho. Copak ho mám nechat hladového? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No jasně, ono ještě žádné dítě z tohodle hlady neumřelo (jako fakt. Můj kluk taky nejí. Má 9 kilo v roce a půl)
Akorát bys to tím zhoršila a nejspíš by to, cos do něj dostala ještě vyblinkal. (vlastní zkušenost, pak jsem ho prostě nechala být. Jestli fotosyntetizuje nebo co, netuším, ale je v pohodě. Málo jí už od 4 měsícú)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věř tomu, že hlad ho donutí jíst. Nechce jíst…ať nejí..nabídni jídlo zase třeba za hodinku…on hlady neumře neboj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenuť ho. Třeba mu můžou růst zuby. Akorát mu to znechutíš, pokud mu zo budeš nutit.
Ještě u nás na kluka zabralo, že dostal svou lžičku a já mu v nestřeženou chvilku něco šoupla do pusy.
- Citovat
- Upravit
@Lucc23
A mleko pije? Me tehda rekl dr, ze mu mam dat vic mleka pokud nechce jist ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenutím ho jíst, stejně to nemá význam, akorát mu to jídlo úplně zhnusis
nasi malé je 27 měsíců a jediné na čem byla závislá bylo MM, někdy mám pocit, ze žije že vzduchu, ale žije a jsou dny, kdy sní akorát housku a to ještě a etapy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucc23 píše:
Mam 10.mesicniho chlapecka a poslední týden je to šíleně. Vůbec mi nechce jíst. Snídaní si dá normálně, ale oběd i večeři mi odmítá. Začne se vztekat, odhazovat mě když mu davam jídlovčera jsme byli v poradně a když jsem to říkala dr., Tak mi řekla nenuťte ho. Copak ho mám nechat hladového?
nerostou mu tesáky? tohle je u nás pokaždé, když rostou tesáky, téměř nejí.. jinak neboj, on hlady neumře..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucc23 mně to můj devítiměsíční dělá taky, vždycky to znamená, že má žízeň. Zkus mu před tím dát trochu mléka nebo vody, u nás to zabírá. Když na pití zapomenu, tak se u jídla kroutí nebo začne i plakat. Ještě ten pitnej režim nemám úplně zažitej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakou mu dáváš stravu? U nás kluk prostě nejedl věci s kouskami asi do roku a půl.. I kdybych mu to dávala celý den, tak by si nevzal a prostě by jenom pil.. KOuskama se mi dávil..
Než přišel na to co se zuby, tak jsem mu tak do roka mixovala, tak už vidličkou, a pak se naučil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 já, jasně. Kluk… taky. Lítá jak ďas, všude chce všechno vidět, všude vyleze.
Jako chvíli mi zabralo, než jsem se smířila s tím, že jíst nebude, když nechce. A doktoři můžou mít chytrý rady, ale většina je pětkrát denně 365 dní v roce neproveditelná. (Už za první den jsou většinou ty jejich rady na budku. Vytřídat mě v krmění nikdo nepřišel
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@Ornwen? 9 kg a jsi v poho?
moje má 10,5 a je poměrně vysoká… podle doktora v pořadku, páč sice málo, ale stabilně přibírá… @Lucc23 co mu dáváš na jídlo? třeba mu tam vadí ty kousky, nebo naopak je to moc jemné? a kolik vypije mléka a případně jiných tekutin? a jestli je to týden a predtim jedl normálně můžou to bejt ty zuby, nebo zkus změnit teplotu jídla… co kousky jabka do ruky, to během dne taky nechce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucc23 Pije mlíko aspoň? U mojí dcery je nejedení běžný stav
střídají se období kdy jí málo s obdobím kdy jí ještě méně
Prospívá výborně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit