Mame 3 měsíce a vážíme
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mame 3 měsíce a vážíme
Porodní váha 3400g, 51cm teď máme 3 měsíce a vážíme 6770g a máme 63cm, paní doktorka nám řekla že moc přibírá,…nekojim, podáváme um Beba(zelena)…
Je to opravdu hodně?
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No…ja se ptala, co by se dělalo kdyby dite moc pribiralo a doktorka mi řekla, ze stejne nic, ze kojencum se dieta nedává
Dáváš mu davky podle doporuceni na UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula1311 píše:
Porodní váha 3400g, 51cm teď máme 3 měsíce a vážíme 6770g a máme 63cm, paní doktorka nám řekla že moc přibírá,…nekojim, podáváme um Beba(zelena)…![]()
Je to opravdu hodně?
![]()
…
tak drobinek to zrovna neni, ale me se nezda tak moc. Je holt vetsi ![]()
Nase mala je plnne kojena, je ji 3.5medice a ma 6300 a 64 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá měla ve 3m necelých 5kg, ale tak každé dítě je jiné a hlavně stejně to nezměníš, 3m dítě fakt dietu držet nebude
neboj, vše je v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano davam mu presne jak je napsany
… je pravda ze chce obcas o 1 sklenicku vic denne, ale kdyz place a ma hlad nechci aby se trapil
… par lidi mi radilo at mu davam presnidavky, treba 3× denne, ze po tom tak pribirat nebude
nevim jestli to neni moc brzy na presnidavky ovocne nebo zeleninove ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22Ano davam mu presne jak je napsany
… je pravda ze chce obcas o 1 sklenicku vic denne, ale kdyz place a ma hlad nechci aby se trapil
… par lidi mi radilo at mu davam presnidavky, treba 3× denne, ze po tom tak pribirat nebude
nevim jestli to neni moc brzy na presnidavky ovocne nebo zeleninove ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula1311 píše: @jita22Ano davam mu presne jak je napsany… je pravda ze chce obcas o 1 sklenicku vic denne, ale kdyz place a ma hlad nechci aby se trapil
![]()
nevim jestli to neni moc brzy na presnidavky ovocne nebo zeleninove
A nezkoušela jsi mu dát čajík, vodu…nemá spíše žízeň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caj davame uz od 1 mesice
… zizen mit nemuze,
…!teda snad nema, co 2 hodiny mu davam cajicek a obcas uz to plive asi toho ma dost
)*
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula1311 píše:
Ano davam mu presne jak je napsany… je pravda ze chce obcas o 1 sklenicku vic denne, ale kdyz place a ma hlad nechci aby se trapil
![]()
nevim jestli to neni moc brzy na presnidavky ovocne nebo zeleninove
Hlavně s ní prosím tě neexperimentuj. děti se přikrmují nejdřív po 4. měsíci. Přibírá Ti lehce přes kilo měsíčně, takže velmi dobře, ale v normálu. Syn byl kojený a první 4 měsíce dával taky kilo za měsíc (jen měl startovní váhu 2,6 kg). Po tom 4. měsíci už tak rychle nenabírají, začnou se trochu víc hýbat.
Krm ji, jak potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na přesnídávky brzo rozhodně je. a jako moji byli sice kojení, ale porodní 3,67 a 3,89, a ve 3m měli 7,25 a 7,75kg, každý měl jinou dr v tomhle věku, a obě se jen smály, že mu hezky chutná. nejmenší je od narození drobnější, ten měl něco přes 6 kilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula1311 ja bych ho skutecne nijak neomezovala a dala bych mu kdyz si rekne. Presnidavky ne ty az za měsíc. Vzdxtvnevazi zase toliknedelej si s tim hlavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula1311 Tak třeba syn ve 3 měsících měl 5870g a 61cm a dcera měla 6260g a 61cm jsou od sebe 15 měsíců na nich je krásně vidět že každé dítě je jiné a dodávám že oba na um Hipp Ar třeba teď synovi je 20 měsíců a má 10,5 kg a 81 cm a dcera 5 měsíců 7660g a 62cm. Presnidavky zatím ne. Neřeš to časem to vyběhá.
- Citovat
- Upravit