Nechce mi jíst příkrmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5498
19.7.19 18:17

Vůbec ničemu to nevadí, můžete zkusit BLW. Některé děti se chtějí plně kojit i do 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11102
19.7.19 18:26

Rika se nabizet, ale nenutit :) Ale kde na to clovek ma vzit nervy, to uz v navodu neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.7.19 18:30

@jita22
Já ji to právě nenutim, nejdřív jdu dát jídlo malé, a Pak se chci najíst já, ale to začne řvát, že chce nejspis taky a celou dobu me pozoruje a pokrikuje, tak ji zkusím dát teda znovu, ale pořád nic, zatne rty a nic, pak to plive a dělá ble… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11102
19.7.19 18:33
@Annysek234 píše:
@jita22
Já ji to právě nenutim, nejdřív jdu dát jídlo malé, a Pak se chci najíst já, ale to začne řvát, že chce nejspis taky a celou dobu me pozoruje a pokrikuje, tak ji zkusím dát teda znovu, ale pořád nic, zatne rty a nic, pak to plive a dělá ble… :nevim:

No tak bych asi pokracovala… jinak ony to ty deti maji s jidlem stridave dobry a spatny, muzou to byt treba taky zuby, proste nekdy to byva trochu alchymie. Delej to nejak s citem a rozumem, v nejhorsim se porad s doktorkou, jestli mas rozumnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.7.19 18:35

@jita22 no právě doktorku máme úplně… nech í být sprosta… každý týden je tam někdo jiný.. možná zoubky, také mě už napadly… uvidím, zkusím to ještě týden, ve čtvrtek jdeme na očkování, tak se poradím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
19.7.19 18:42

Syn mi taky jedl vse, jogurt, ovoce, kase a ted chce jen mliko.je mu 10mesicu. nevim proc ale neresim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
19.7.19 18:45

@Kaci89 mame stejne, ani neotevre pusu na lzicku, nutit ho nechci. Tak snad mu to mliko staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.7.19 19:07

Me malý začal opravdu normálně jist až po roce. Do te doby tak střídavě chtěl, nechtěl a pak se to srovnalo. Takže bych se toho nebala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
19.7.19 19:11

U nás když to začal dělat malý, tak jsem po pár dnech přišla na to, že už nechce mixované jídlo. Dávala jsem mu kousky zeleniny, brambory,… a najednou zase krásně jedl. Můžeš vyzkoušet a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.7.19 19:37

Mně nejedla mixované blafy ze skleniček. Jakmile jsem začala pasirovat domácí zeleninu a pak vývary, tak bylo po problémech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.7.19 21:14

Ona kdyz tam ma prave kousky, tak se ji zveda zaludek a zakucka se.. uvifime, zkusim ji to davat, kdyztak to zamrazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
19.7.19 21:21

@Annysek234 měla jsem totéž loni v létě, dokonce byl prcek stejně starý. Nic s tím nenaděláš :nevim: já pak kvůli tomu zkusila kupované příkrmy a ty mi bastil, ale nejdřív jen HiPP, pak najednou jen Hami a pak jen Hamanka :lol: u nás to bylo zpola vedrem, zpola asi tím, že už prostě chtěl jiné chutě. Kamarádce zase dítě kupované odmítalo. Zkus postupně všechny varianty a uvidíš, časem to přejde. V tomhle věku v pohodě přežije i na mliku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
19.7.19 21:25
@Annysek234 píše:
Ona kdyz tam ma prave kousky, tak se ji zveda zaludek a zakucka se.. uvifime, zkusim ji to davat, kdyztak to zamrazim.

A kousky jsem do něj „dostala“ až v roce a to jen fakt malilinkate a doteď (17M) je schopný se pozvracet, když ho v krku zasimra třeba syrová mrkev nebo kus šunky, přitom kousat umí a má už 16 zubů. Rozmrazene odmítal úplně, fajnovka jedna :lol: každé dítě chce prostě svůj čas, nezbývá, než obrnit nervy a zkoušet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.7.19 07:37

Zkoušela jsem právě domácí i kupovane… domaci nechce skoro vubec a z kupovaneho si celkem vybírá… uvidime, jak bufe chtit dal. Snad ji to zase zachutna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí