Batole nechce ovocný příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce ovocný příkrm
Nemě někdo zkušenosti s tím, když dítě nechce ovocný příkrm? Přesnídávka, rozmixované ovoce, nastouhaný jabko, rozmačkanej banán, prostě mi nic nechce… zeleninu a masíčko baští krásně… bude mít za pár dní 5m. Vím, že je ještě brzy a třeba si zvykne… jen jsem si říkala, že ta sladká chuť by ji přeci vadit neměla…vždycky s ošklíbne a vyplivne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že v 5 M je to naprosto normální, některé děti se rozjíždí mnohem později. Hlavní je nenutit..Ja mam devitimesicni a příkrmy nechce doteď..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite je to u takhle maleho ditete normalni. Dal bych zkousela pomalu, par lzicek. Neni kam pospichat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že je čas, jen na to nejsem zvyklá, syn mi jedl od 4m všechno, co jsem mu dala, tak na to nejsem zvyklá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera ani ve 2 letech nejí přesnídávky. Ovoce minimálně do teď. Zeleninu naopak jí všechnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka jedla od mala vše co jsem jí dala. Ve třech letech to skončilo. Zeleninu nebo ovoce do ní dostanu jen minimálně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mě první dcera jedla všechno (tedy až na mrkev ) a druhá dlouho nechtěla lžičku a vše do ruky. Došla k tomu a už ze lžičky jí, ale trvalo ji to déle jak ostatním. Možná bych namixovala více zeleniny a maso jen tak decentně, přeci jen 5měsíců…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn taky nechtel…zacala jsem mu to michat s jogurtem a pak to snedl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit