Batole nechce ovocný příkrm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
7.11.17 11:04

nechce ovocný příkrm

Nemě někdo zkušenosti s tím, když dítě nechce ovocný příkrm? Přesnídávka, rozmixované ovoce, nastouhaný jabko, rozmačkanej banán, prostě mi nic nechce… zeleninu a masíčko baští krásně… bude mít za pár dní 5m. Vím, že je ještě brzy a třeba si zvykne… jen jsem si říkala, že ta sladká chuť by ji přeci vadit neměla…vždycky s ošklíbne a vyplivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
7.11.17 11:15

Myslím, že v 5 M je to naprosto normální, některé děti se rozjíždí mnohem později. Hlavní je nenutit..Ja mam devitimesicni a příkrmy nechce doteď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
7.11.17 11:17

Urcite je to u takhle maleho ditete normalni. Dal bych zkousela pomalu, par lzicek. Neni kam pospichat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.11.17 11:18

Vím, že je čas, jen na to nejsem zvyklá, syn mi jedl od 4m všechno, co jsem mu dala, tak na to nejsem zvyklá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
7.11.17 11:56

Dcera ani ve 2 letech nejí přesnídávky. Ovoce minimálně do teď. Zeleninu naopak jí všechnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.11.17 17:34

Holka jedla od mala vše co jsem jí dala. Ve třech letech to skončilo. Zeleninu nebo ovoce do ní dostanu jen minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
8.11.17 20:38

Ahoj,

mě první dcera jedla všechno (tedy až na mrkev ) a druhá dlouho nechtěla lžičku a vše do ruky. Došla k tomu a už ze lžičky jí, ale trvalo ji to déle jak ostatním. Možná bych namixovala více zeleniny a maso jen tak decentně, přeci jen 5měsíců…

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.11.17 20:42

Syn taky nechtel…zacala jsem mu to michat s jogurtem a pak to snedl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí