Nechce pít při horečce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce pít př horečce
Ahoj mamky, tak máme skoro čtyřicítky, malá má 2 roky a za celý den do ní nemůžu dostat ani kapku vody, čaje, šťávy… no prostě nic. Jen měla trochu polévky, ale to bylo v poledne. Když jí dám cokoliv do pusy tak se vysmekne a neveme si ani lžičku, s těží do ní narvu lžičku se sirupem proti horečce. Napadá vás nějaký fígl jak to do ní dostat? neradi bysme skončili na kapačce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč máte 40ky horečky? zřejmě nechce polykat, že ji bolí v krku…nezbývá, než neustále nabízet brčkem, po lžičkách…a u polévky zůstat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kdysi dostala radu dát led, že si ho bude cucat. Ale nezkoušela jsem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co zkusit hydratační roztok Kulíšek nebo Vodníček? Jestli máte v okolí nonstop lékárnu.
Hranice dehydratace je prý tři počůrané plínky za 24hodin, jak je to míň tak je to na pohotovost (nestraším, jen hlídej).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stále nabízím, jídlo dávám hodně tekuté. Nejlíp se napije ve spánku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás pomohlo, když viděla nás pít z petky, tak taky chtěla a pak jí zachutnal Kulíšek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn byl ted nemocny a taky nechtel moc pit. Pomohlo dat piti brckem a taky udelat s moji sklinkou „cink“ a ja se pak napila a on taky. A hodne se napil v polospanku. Po probuzeni nechtel pit vubec, asi jak ho bolel krk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka píše:
Nejlíp se napije ve spánku.
Sohlasím, mám to ověřený na malým. Taky jsem do něho při horečkách nemohla nic dostat. Když mi usnul tak jsem ho probudila, dala mu sirup smíchaný s trochou čaje a bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej nejvíc pil ve vaně, kam jsme ho posadili, aby se trochu schladil..tak si tam hrál s různými kelímky a taky z nich pil..Jinak ještě bodlo ovoce či zelenina s vysokým podílem vody..meloun, hrozny, salátový okurek.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit