Dvouměsíční nekojené dítě přestalo pít UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuMiTa
25.7.14 21:33

Mě ted malej vynechává jedno jídlo, jsou mu 3,5 měsíce, a vypije 3× 170ml apak třeba po 30ml :think: taky doufám že se to upraví :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3931
25.7.14 21:38

@Mar098 Nejlepčí by asi bylo zajít k doktorce popř. jejímu zástupu když má dovču a řešit to tam…My měli něco podobnýho akorát mě malej mlíčko nepozdřel vůbec též cca 3,5 měsíce tak sme byli u doktorky a ta mi doporučila začít s příkrmy (bezmléčná rýžová kaše bez příchuti, banán a mrkev) ale bez porady s doktorkou bych do toho asi nešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
25.7.14 21:38

A není jim jen horko, syn (10m) taky nechce moc pít UM, takže mu dávám aspoň vodu, naštěstí už má zavedené 3 „normální“ jídla denně a ty sní bez protestů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.7.14 21:57

@krakatice Taky jsem myslela jestli to není tim horkem :think:
@klarushka dobře,tak uvidíme, jak to bude pokračovat, kdyžtak zaběhnu za dr.ta nejlíp bude vědět jak na něj :) a kdy jste začali s příkrmy? nevím jestli to bude vhodné už takhle brzo, když jsou až od ukončeného 4.měsíce…no uvidíme, ale už jsem z toho docela na nervy :( a co zoubky? začal teď slintat že ho párkrát za den přívlíkam protože má tričko uplně mokrý a pořád má v pusině prstíky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
25.7.14 22:07

Dneska resim to samy s mou 4 mesicni a ted pri vecernim krmeni v postylce zacala rvat, jakmile jsem se s flaskou priblizila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
25.7.14 22:09
@u763 píše:
Dneska resim to samy s mou 4 mesicni a ted pri vecernim krmeni v postylce zacala rvat, jakmile jsem se s flaskou priblizila :zed:

malej taky, pomohlo až lehnout se sním jakoby na kojení a dát mu lahev jakoby cucal z prsu, vypil 160 ;)

• Citovat
  • Upravit
238
25.7.14 22:13

@LuMiTa to by asi u nás nezabralo, když jsme kojili jen 14 dní :( @u763 když ho dám do lehátka, tak v pohodě, ale jakmile vidí že jdu s flaškou v ruce začne kopat nožkama, nebrečí to ne, ale je takovej vzteklej :think: to fakt nevim, čim to může být :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
25.7.14 22:16

Fakt? Ja doufala, ze uz si na prso ani nevzpomene  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
25.7.14 22:22

No asi to bude chtit zmenit polohu, mozna ji to uz v leze se zvysenou hlavickou nevyhovuje, uz ma rychlejsi savicku, tak ji to muze byt neprijemny, no zkusime vsechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
25.7.14 22:30

@u763 můj malej nemá rychlejší savičku, má od aventu a jen se dvěma dírkama :-) pořád napůl kojím ;) @Mar098 držím pěsti at se to upraví :dance:

• Citovat
  • Upravit
238
25.7.14 22:31

@LuMiTa děkuji :kytka: snad to bude to nejdřív  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
26.7.14 11:52
@Mar098 píše:
@klarushka dobře,tak uvidíme, jak to bude pokračovat, kdyžtak zaběhnu za dr.ta nejlíp bude vědět jak na něj :) a kdy jste začali s příkrmy? nevím jestli to bude vhodné už takhle brzo, když jsou až od ukončeného 4.měsíce…no uvidíme, ale už jsem z toho docela na nervy :( a co zoubky? začal teď slintat že ho párkrát za den přívlíkam protože má tričko uplně mokrý a pořád má v pusině prstíky… :think:

Mno mi sme museli začít v těch 3,5 měsících alle jak sem psala mě nevypil mlíko vůbec a násilím sem do něj narvala cca 20 ml denně. Proto už nebylo jinné východisko a mudra doporučila ty příkrmy no ;) To klidně zoubky bejt můžou ale nevím jestli by mu vadilo zrovna mlíčko z flašky :think:. A taky to může bejt klíďo aj teplem náš mladej (už mu budou 3) tejď v létě jí taky o dost míň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
26.7.14 12:54

Mi to malá začala dělat před 4.měsícem, nechtěla vůbec UM, vydržela i 12h bez jídla, jen čaj pila. Já na zhroucení, po 2 týdnech to přešlo a vylezly jí 2 zuby 8o. Od té doby to dělá doteď. Když rostou zuby, nikdy nepije UM :nevim:.Má 17m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
26.7.14 12:57

Jo a řešila jsem to pak tak, že jsem ji tu flašku s UM dala vždy ve spánku, to aspoň něco vypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
26.7.14 13:59

@luca241 dneska mi přes noc vydržel 10 hodin bez jídla 8o tak snad se taky dočkáme nějakého zoubku, alespoň pak budu klidnější, když budu vědět čím to je :) díky moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová