Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Mar098 Nejlepčí by asi bylo zajít k doktorce popř. jejímu zástupu když má dovču a řešit to tam…My měli něco podobnýho akorát mě malej mlíčko nepozdřel vůbec též cca 3,5 měsíce tak sme byli u doktorky a ta mi doporučila začít s příkrmy (bezmléčná rýžová kaše bez příchuti, banán a mrkev) ale bez porady s doktorkou bych do toho asi nešla ![]()
A není jim jen horko, syn (10m) taky nechce moc pít UM, takže mu dávám aspoň vodu, naštěstí už má zavedené 3 „normální“ jídla denně a ty sní bez protestů.
@krakatice Taky jsem myslela jestli to není tim horkem ![]()
@klarushka dobře,tak uvidíme, jak to bude pokračovat, kdyžtak zaběhnu za dr.ta nejlíp bude vědět jak na něj
a kdy jste začali s příkrmy? nevím jestli to bude vhodné už takhle brzo, když jsou až od ukončeného 4.měsíce…no uvidíme, ale už jsem z toho docela na nervy
a co zoubky? začal teď slintat že ho párkrát za den přívlíkam protože má tričko uplně mokrý a pořád má v pusině prstíky… ![]()
Dneska resim to samy s mou 4 mesicni a ted pri vecernim krmeni v postylce zacala rvat, jakmile jsem se s flaskou priblizila ![]()
@u763 píše:
Dneska resim to samy s mou 4 mesicni a ted pri vecernim krmeni v postylce zacala rvat, jakmile jsem se s flaskou priblizila
malej taky, pomohlo až lehnout se sním jakoby na kojení a dát mu lahev jakoby cucal z prsu, vypil 160 ![]()
@LuMiTa to by asi u nás nezabralo, když jsme kojili jen 14 dní
@u763 když ho dám do lehátka, tak v pohodě, ale jakmile vidí že jdu s flaškou v ruce začne kopat nožkama, nebrečí to ne, ale je takovej vzteklej
to fakt nevim, čim to může být ![]()
No asi to bude chtit zmenit polohu, mozna ji to uz v leze se zvysenou hlavickou nevyhovuje, uz ma rychlejsi savicku, tak ji to muze byt neprijemny, no zkusime vsechno ![]()
@Mar098 píše:
@klarushka dobře,tak uvidíme, jak to bude pokračovat, kdyžtak zaběhnu za dr.ta nejlíp bude vědět jak na něja kdy jste začali s příkrmy? nevím jestli to bude vhodné už takhle brzo, když jsou až od ukončeného 4.měsíce…no uvidíme, ale už jsem z toho docela na nervy
a co zoubky? začal teď slintat že ho párkrát za den přívlíkam protože má tričko uplně mokrý a pořád má v pusině prstíky…
Mno mi sme museli začít v těch 3,5 měsících alle jak sem psala mě nevypil mlíko vůbec a násilím sem do něj narvala cca 20 ml denně. Proto už nebylo jinné východisko a mudra doporučila ty příkrmy no
To klidně zoubky bejt můžou ale nevím jestli by mu vadilo zrovna mlíčko z flašky
. A taky to může bejt klíďo aj teplem náš mladej (už mu budou 3) tejď v létě jí taky o dost míň ![]()
Mi to malá začala dělat před 4.měsícem, nechtěla vůbec UM, vydržela i 12h bez jídla, jen čaj pila. Já na zhroucení, po 2 týdnech to přešlo a vylezly jí 2 zuby
. Od té doby to dělá doteď. Když rostou zuby, nikdy nepije UM
.Má 17m.
Jo a řešila jsem to pak tak, že jsem ji tu flašku s UM dala vždy ve spánku, to aspoň něco vypila.
@luca241 dneska mi přes noc vydržel 10 hodin bez jídla
tak snad se taky dočkáme nějakého zoubku, alespoň pak budu klidnější, když budu vědět čím to je
díky moc za odpovědi ![]()
Mě ted malej vynechává jedno jídlo, jsou mu 3,5 měsíce, a vypije 3× 170ml apak třeba po 30ml
taky doufám že se to upraví