Převařená pitná voda

128
6.3.12 12:59

Převařená pitná voda

může se něco stát, když dítěti místo převařené kojenecké vody dáme normální převařenou pitnou vodu s nutrilonem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
6.3.12 13:01

Nestane, naše babičky taky nedávali kojeneckou vodu a naše mámy tu jsou ne? :lol: kojenecká voda je jen dnešní výmysl :lol:

• Citovat
  • Upravit
4157
6.3.12 13:01

já nidky nedávala koj.vodu…od konce šestinedělí kdy jsem přikromala dostávala jen převařenou pitnou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.3.12 13:02

Já dávala kojeneckou vodu jen minimálně. Povětšinou hlavně převařenou pitnou vodu.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.3.12 13:02

Nikdy jsem kojeneckou nedávala vždy převařovala pitnou a světe div se žijem :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.12 13:07
werunkaw123 píše:
Nikdy jsem kojeneckou nedávala vždy převařovala pitnou a světe div se žijem :mrgreen: :dance:

To se fakt divím :mrgreen: :mrgreen: Já převařovala z kohoutku,asi tak do 5m,pak mě to převařování přestalo bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.3.12 13:08

Ahoj, taky se přidám. Od narození jsem převařovala vodu z kohoutku a dělám to dodnes (malé je 10 měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.3.12 13:15

Kojenecká voda není nutnost. Záleží na stavu té z kohoutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
6.3.12 13:28
hofka píše:

a jak se to dá zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
6.3.12 13:29

Ahoj, určitě se nic nestane, u nás v Olomouci je navíc voda z kohoutku dle hygieniků perfektní, nevěřím, že by ji kupovaná kojenecká voda, skladovaná bůhvíkde předčila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.3.12 13:36

Nikdy jsem kojeneckou vodu nekupovala. Malý byl na UM od tří měsíců.
Mnohdy je voda z kohoutku lepší, než balená /jak kde samozřejmě/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
6.3.12 13:38

Taky jsem převařovala pitnou vodu z vodovodu…kojenecké vody jsou vplastu a to moc nemusím - nikdy nevíš, jak to skladovali, převáželi, jestli to stálo na mrazu nebo na slunci. V Olomouci doporučují vodu z vodovodu i maminkám, když jsou z porodnice a musí přikrmovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
6.3.12 13:38
Šáriii píše:
hofka píše:
a jak se to dá zjistit?

pokud máš vou z veřejného vodovodu, tak by na netu měl jít zjistit přesný rozbor. ten se pak porovná s kritérii pro kojeneckou vodu. Třeba v Praze splňuje kohoutkovka všechna kritéria i s rezervou, takže ji používám bez zaváhání.
I v porodce nám dětská doktorka říkala, že celkem v klidu.
U soukr. studny by to chtělo podívat se do výsledků vlastního rozboru, nemusí to prý vyhovovat (hlavně bakterie a dusičnany).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.3.12 13:55
EllMattress píše:
může se něco stát, když dítěti místo převařené kojenecké vody dáme normální převařenou pitnou vodu s nutrilonem? :nevim:

Dělám to tak naprosto běžně. 8) Ani nevím, jestli jsem mladšímu tu kojeneckou vůbec dávala :think: (staršímu jo, to vím, to jsem byla vyplašená prvo-matka :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.3.12 14:28

Určitě se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie