Jaro - podprsenka na kojeni

1143
4.3.12 09:06

jaro -podprsenka na kojeni

zdravim-maliho-,,4 mes,,. kojim ,uz zaciname i s mrkvickou,ale tak si rikam jak vylezu ven ,jen v tricku v kojici podprsence-prsa nic moc tvar :cert: ,kdyz jsou jeste silene videt ty obrysy tech vlozek do podprdy,mam takovou tu klasickou-odepinaci raminka,ted sem objednala takovou pevnejsi ,tak uvidim snad to bude lepsi,chci se zeptat jak to resite vy??? asi nekomu bude pripadat ze resim blbost :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
4.3.12 09:20

ja nosim sportovni, dobre drzi, netlaci, vlozky videt nejsou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.3.12 09:51

Zrovna včera jsem viděla v HM (mám na ní zálusk) kojicí podprsenku vyztuženou. Není tvrdá, ale košíčky má lehce „molitanové“, pěkný kulatý tvar jako push-upka, samozřejmě košíčky odepínací. Cena 399,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.3.12 10:26

Mě to taky točilo :cert: Naštěstí jsem vložky do podprdy potřebovala jen chvilku.
Taky jsem měla tuhle , košíčky nejsou tvrdé, ale jakoby „molitanové“ a vložky tam nebyly vidět.
Jo a ještě jsem dost nosila normální nekojicí podprsenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.3.12 12:19

Já jsem ze začátku nosila taky obyč. bavlněné kojící podprsenky, ale pak jsem se na to vybodla a koupila si sportovní, nic netlačilo, dobře se v tom spalo. Vložky do podprsenky používám ted už jen při samotném kojení - druhé prso vždy teče :) Ale pak to sundám a nenosím (ale kojím už rok, tak to mlíko už tak samo neteče jako na začátku :):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová