Beba Sensitive - zelená stolice

3525
4.3.12 07:24

Beba sensitive - zelená stolice

Ahoj, už tu nějaké diskuze o bebě sensitive byly, ale nenašla jsem úplně odpověd na to naše trápení. Malý má 4 měsíce, je na příkrmu od cca 2 měsíců. Dávala jsem bebu normální, ale s kakáním problém, vykaká se mi jen s pomocí teploměru, sám ani jednou, pouze když byl jen kojený. Jak jsme začli dávt UM, tak se mu udělá vždycky takový špunt, zelená smrdutá kaše, jak ty vyjde, tak už normálně žluté, většinou. Ve středu jsem na doporučení začla dávat bebu sensitive, aby se mu ten špunt nedělal, od té doby je kakání řídké, nicméně stejně se sám nepokadí, jen s teploměre, jde to rychleji než předtím, ale stolička je totálně zelená a hrozně smrdí. Poradíte, jestli ještě vyčkat nebo zase dávat klasickou bebu.? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3287
4.3.12 08:05

Lucinko my taky máme zelené a smradlavé, píší to na krabici.. ptala jsem se Dr. a ta mi to potvrdila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
4.3.12 08:08

pokud se problémy s bříškem nezhoršily, zůstala bych u té beby sensitive, ta zelená stolice je normální ;)

• Citovat
  • Upravit
3525
4.3.12 08:14

Jééé Sabiiii - já právě myslela, že jsi říkala, že jste měli jen jeden den a pak už normálka. Obal jsem nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
4.3.12 08:31

Ahoj my teda mame Bebu HA, ale zelenou zapachajici stolici mame taky… prechazeli jsme Nutrilonu a presne bez pomoci se nevykadil…pak po 14 dnech na Bebe se to upravilo.. Vydrz jeste chvili ono se to upravi pokud vam to mlicko sedlo…

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
4.3.12 09:10
sterezie píše:
pokud se problémy s bříškem nezhoršily, zůstala bych u té beby sensitive, ta zelená stolice je normální ;)
:palec: Přesně tak. ;)
  • Citovat
  • Upravit
3287
4.3.12 09:57

Lucinko nene, taky ji má zelenou :nevim: a smradlavou… a říkala jsem to doktorce, jak jsme byli na KO s bříškem a říkala, že to nevadí… a dokonce to je na té krabici, že stolice bude zelená… že je to po tomto mlíčku přirozená barva… máme ho 2týden a ještě žlutou neměl…
a musíte furt teploměrovat? my už ne, ale zase se mu vrátili bobky..vytlačí je sám, ale ke konzistenci míchaných vajíček to má daleko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
4.3.12 10:11

Sabi - zatím pořád s teploměrem, ale jde to mnohem rychleji.

Jinak děkuji za názory, vydržim tedy, i když ta barva a ten puch se mi vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
4.3.12 15:31

Tak jsem tím příspěvkem asi něco přivolala, páč před chvílí se Bertíček poprvé asi za 3 měsíce sám pokakal, nebylo to už tak šílený zeleninsko, jen nazelenalý, tak hurááá, snad už to bude dobrý. Díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.3.12 17:37
jahodkaa píše:
Tak jsem tím příspěvkem asi něco přivolala, páč před chvílí se Bertíček poprvé asi za 3 měsíce sám pokakal, nebylo to už tak šílený zeleninsko, jen nazelenalý, tak hurááá, snad už to bude dobrý. Díííky
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: gratulujeme k bobanovi :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.3.12 21:13

My přecházeli z Nutrilonu na Bebu a po Bebě měla malá taky zelenou stolici. Nakonec jsme skončili na Sunaru Nutradefence a super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
5.3.12 08:38
01Mirďa01 píše:
My přecházeli z Nutrilonu na Bebu a po Bebě měla malá taky zelenou stolici. Nakonec jsme skončili na Sunaru Nutradefence a super :lol:

a muzu se zeptat proc jste prechazei z Beby? a se Sunarem jste spokojeny?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová