Dvouměsíční nekojené dítě přestalo pít UM

6956
7.3.12 20:46

Nechce pit ( um)

Moje dvoumesicni nekojena holcicka prestala chtit pit um:( zkusila jsem ji to i zmenit a stejne nechce:( nechce zadne mliko:( trva to uz 4 dny:( vcera jeste vypila 400ml a nejakou vodu ale dnes vypila max deci tak ji davam alespon vodu at neni dehydovana:( jake mate zkusenosti? Furt si rikam ze musi mit hlad a ze to vypije ale spusti hystera prohyba se k a nechce nic krom vody nebo trochu caje:( savickama to neni pila z nich pred tydnem jeste v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5206
7.3.12 20:49

Měli jsme to podobně…jednu dobu pila 180 ml na jedno krmení a za týden si vzala maximálně 30 ml a to ještě z křikem :pocitac: :pocitac: Jediné co vzala za vděk byl čaj, ale ani ten v nějaké větší míře ne.
Ale asi po týdnu se to upravilo samo :nevim:
Jinak ale vypadala jako spokojené miminko…spala normálně, hrála si…prostě nic nenasvědčovalo tomu že by měla hlad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.3.12 20:50

Mozna je to rustovy spurt.. :nevim: za par dni by se to mohlo zlepsit,neni treba zahlenena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.3.12 20:55

Neboj, taky jsme to tak občas měli, v jeden den mi na jeden zátah vypil 200ml a pak pár dní nic nechtěl, pak zase začal pít normálně, občas mě to naštvalo, protože jsem mu udělala obvyklou dávku a on to vůbec nechtěl, takže jsem ji musela vylít :( a když jsem mu dávala po troškách, tak jsem pořád lítala nahoru a dolu přidělávat mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
7.3.12 20:59

Taky jsme to zažili, asi ve 3 měsících naše princezna odmítala mléko(kluk to nedělal), nepomohla ani změna UM, tak jsem naběhla k dr co se děje a ona nám doporučila dietu, asi dva nebo tři dny byla jen na rýžovém odvaru a černém čaji, pak asi pět dní pila UM bez laktózy, pak jsem jí vrátila normál UM a od té doby všechno OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.3.12 21:05

Holky, moc dekuju:( uz jsem z toho na mrtvici:( celej den jen hysteraky a skubani:( uz byla tak unavena ze usnula:( jdu si dat sklenici vina nebo se zblaznim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
7.3.12 21:10

Ahojky, my jsme si toho taky užili a stále to neskončilo, malá 8M, už nám mléko uplně odmítá a to i v noci, kdy normálně ve spánku pila, vodu a čaj nechce.
Nám ve věku tvé malé šíleně pomohli probiotické kapičky BioGaia, říkala jsem to tehdy dr a doporučila nám je, to škubání zřejmě bylo tím, ža jak mimi začnou sát, rozhýbou se jim střeva a může je to bolet. Kapičky nám pomohli, ikdyž stále jsme měli prostě období, kdy nechtěla, ale dalo se to lépe nakonec zvládnout, než tehdy bez nic. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.3.12 21:23

Promin, ale smeju se jak mala - precetla jsem nazev jako „nechce pit rum“!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.3.12 22:43

Bio gaia davame uz dva mesice a nezabiraji vubec:(

Barca: :mrgreen: to je dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.3.12 10:09
Janichka píše:
Bio gaia davame uz dva mesice a nezabiraji vubec:(Barca: :mrgreen: to je dobry :lol:

hmm, tak nevím, kde by mohla být příčina, my jsme dávali ty BioGaia, cvičili s nožičkama, hodně na bříško a dbali na to,aby se dobře vykrkala, ale potom jsem taky nevěděla, proč se u toho,tak vzteká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.3.12 20:54

Zitra nastup do nemocnice pokud se zazrakem nerozpije:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
8.3.12 20:56
8o 8o
Až tak. Tak doufám, že to nebude nic vážného :hug:
Janichka píše:
Zitra nastup do nemocnice pokud se zazrakem nerozpije:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.1.13 20:19

Ahojky holky,
mam uplne stejny problem mam syna 7m. Celou dobu krasne pije UM a to davam pres den i prikrmy ale posledni 2dny vubec nechce pred spankem UM ani kdyz se vzbudi v noci jsem zoufala a nevim co stim prosim poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.1.13 13:40

Holky, ja ma sest a pol mesacneho syna a od piatich mesiacov zacal odmieatat UM kvoli zubom, nepije ho stale iba v noci ked spi a nevie co pije. Od piateho mesiaca papa jogurty a pribinaky, detsku vyzivu… zacal mi odmietat aj zeleninu a maso. Caju pije hektolitre… ja neviem co s nim, ale je spokojny prospieva, pribera, len tie jogurty, no neviem ci je to vhodne od piateho mesiaca, ale v podstate mu nic nie je, aj kaka normalne. :nevim: Zacal mi odmietat aj kase vecer, tak som mu urobila taku riadnu krupicnu z kravskeho mlieka a tu nie zjedol, ale priam zozral. Tak ja nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.7.14 21:30

Ahoj maminky! :mavam: mám podobný problém, tak snad někdo odpoví :) mám 3,5m chlapečka, od 2.týdne je na UM(dáváme Bebu) teďka poslední 4 dny mi nechce vůbec pít mlíčko, flašku mi vyhazuje, strašně kope nohama, vzteká se a pít prostě nebude, když mu nabídnu čajík tak ten pije v pohodě, čím to může být? Vždyť musí mít hlad, když za jedno krmení vypije max.50 ml. Zkusila jsem změnu mléka a to taky nezabralo.
Naše dr. má dovolenou tak se chci poradit alespoň tady. Díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová