Tekutý Nutrilon 1

5misa6
7.3.12 17:53

Tekutý Nutrilon 1

Ahoj dámy :mavam:

V porodnici mi dávali UM Nutrilon v takových 100ml lahvičkách.A celkem se mi to zamlouvalo,jen se to ohřeje v teplé vodě.Dá se to někde koupit?Hledala jsem na netu,ale nic moc jsem nenašla.Tak se ptám ještě vás,kdyby náhodou. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
7.3.12 18:00

Klokánku dá se to koupit, ale je to samozřejmě dražší. Ve většině lékáren ti to objednají. http://www.docsimon.cz/…lon-1-100-ml

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.3.12 18:04

Děkuji :* mě právě zajímá ta cena.Já jsem si to chtěla koupit teď do začátku na ty noci,ať se nemusím zdržovat s chystáním.Třeba jen tak na týden na dva,dokaď malý toho moc nevypije.Teď by mě flašku na 2×.Zatím.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.3.12 18:10

8o no je to celkem drahé.

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
7.3.12 18:12

Pořiď si tolik lahviček, kolikrát se v noci budí, do nich nasyp UM, k posteli si dej termosku s horkou vodou a do petky studenou. ;) Umícháš to hned a nemusíš ani vstát, ráno je jenom vyvaříš. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.3.12 18:20

No tu vodu si do termosky dát můžu to mě nenapadlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
7.3.12 18:59
Bubu25 píše:
Ja si je udelala a dala jsem je do lednicky a pak jsem je jen vyndala a ohrala v mikrovnlce a pohoda :kytka: to bylo nejrychlejsi a pohodnlne :kytka:
:mrgreen: To jsem taky dělala, ale pak se mi nechtělo vstávat z postele. :oops: :mrgreen: Naštěstí od 14dnů spí celou noc. :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
15074
7.3.12 19:05
weruuunka píše:
Bubu25 píše:
Ja si je udelala a dala jsem je do lednicky a pak jsem je jen vyndala a ohrala v mikrovnlce a pohoda :kytka: to bylo nejrychlejsi a pohodnlne :kytka:
:mrgreen: To jsem taky dělala, ale pak se mi nechtělo vstávat z postele. :oops: :mrgreen: Naštěstí od 14dnů spí celou noc. :pankac:

Nemělo by být mlíko udělaný max dvě hodiny? Aspoň se to tak nějak na obalu píše. Ale lednice to asi jistí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.12 19:08

Tak um by se v mikrovlně nemělo příhřívat,ničí to všechny ty vitáminy co v tom jsou a taky není dobré si ho dělat tak dopředu,lepší je vždy čerstvé :nevim: I na krabici píšou hned spotřebovat.A mudr mi to taky tak říkala.Rychle se v tom množí bakterie a kysne to.Já teda naštěstí v noci um dělat nemusela,spal mi po něm celou noc :mrgreen: ale měla jsem přichystanou taky termosku s teplou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.12 19:29

Tak v ledničce to vydrží dýl,ale prostě čerstvé je čerstvé.Já zase neznám nikoho,kdo by to nedodržoval a dělal si um na celou noc dopředu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.3.12 19:32
Bubu25 píše:
weruuunka píše:
Bubu25 píše:
:mrgreen: To jsem taky dělala, ale pak se mi nechtělo vstávat z postele. :oops: :mrgreen: Naštěstí od 14dnů spí celou noc. :pankac:
njn musis vstat :cert: :mrgreen: nase spala od 6 tydnu celou noc max 1× se vzbudila v noci na mlicku ale v roce se sama odstavila a od pul roka spala taky i bez toho 1× buzeni v noci tak to slo ale ta lenost je mazec Weru vid? :mrgreen: :lol:

Lenost co to je :think: :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
660
7.3.12 19:34

Tak to vám teda závidím, já mám doma 11měsíčního draka a pořád stává 1-2× za nocna mlíčko(už se nemůžu dočkat až se odstaví) :oops: jinak to již od začátku dělám,tak že mám v lahvičce připravené potřebné množství vody, hodím do mikrovlnky na pár vteřin nasypu naměřené UM a během minuty je hotovo :palec: dám mu flašku do postýlky a když dojí(a já mezitím třeba někdy klimbnu :oops: ) zahaleká podá flašku vezmu dudana a spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
7.3.12 20:06

Malej taky v porodce dostal párkrát Bebu v lahvičce. Tenkrát jsem se po tom pídila a pár balení na noc koupila. Pak jsem to vyřešila termoskou a máme ji do dneška,tj. 19 měs. Je to pohodlné. Mlíčko bych dopředu nepřipravovala a už vůbec ne v mikrovlnce,ale toť můj názor. Já třeba i vyvařovala do 1,5 roku flašky,takže jsem asi exot :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.3.12 20:18

Známá třeba vodu na mlíko (ani mlíko) vůbec neohřejvala, Nutrilon se dobře rozpouští, a děcka v pohodě to brala. Občas jsem taky udělala do studenýho a žádnej protest. Já teda i kojila a v noci bylo jenom prso, nic jsem nepřipravovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová