Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Klokánku dá se to koupit, ale je to samozřejmě dražší. Ve většině lékáren ti to objednají. http://www.docsimon.cz/…lon-1-100-ml
Děkuji
mě právě zajímá ta cena.Já jsem si to chtěla koupit teď do začátku na ty noci,ať se nemusím zdržovat s chystáním.Třeba jen tak na týden na dva,dokaď malý toho moc nevypije.Teď by mě flašku na 2×.Zatím.
Pořiď si tolik lahviček, kolikrát se v noci budí, do nich nasyp UM, k posteli si dej termosku s horkou vodou a do petky studenou.
Umícháš to hned a nemusíš ani vstát, ráno je jenom vyvaříš.
![]()
Bubu25 píše:
Ja si je udelala a dala jsem je do lednicky a pak jsem je jen vyndala a ohrala v mikrovnlce a pohodato bylo nejrychlejsi a pohodnlne
weruuunka píše:Bubu25 píše:
Ja si je udelala a dala jsem je do lednicky a pak jsem je jen vyndala a ohrala v mikrovnlce a pohodato bylo nejrychlejsi a pohodnlne
To jsem taky dělala, ale pak se mi nechtělo vstávat z postele.
![]()
Naštěstí od 14dnů spí celou noc.
Nemělo by být mlíko udělaný max dvě hodiny? Aspoň se to tak nějak na obalu píše. Ale lednice to asi jistí:-)
Tak um by se v mikrovlně nemělo příhřívat,ničí to všechny ty vitáminy co v tom jsou a taky není dobré si ho dělat tak dopředu,lepší je vždy čerstvé
I na krabici píšou hned spotřebovat.A mudr mi to taky tak říkala.Rychle se v tom množí bakterie a kysne to.Já teda naštěstí v noci um dělat nemusela,spal mi po něm celou noc
ale měla jsem přichystanou taky termosku s teplou vodou.
Tak v ledničce to vydrží dýl,ale prostě čerstvé je čerstvé.Já zase neznám nikoho,kdo by to nedodržoval a dělal si um na celou noc dopředu
![]()
Bubu25 píše:weruuunka píše:njn musis vstatBubu25 píše:
To jsem taky dělala, ale pak se mi nechtělo vstávat z postele.
![]()
Naštěstí od 14dnů spí celou noc.
![]()
nase spala od 6 tydnu celou noc max 1× se vzbudila v noci na mlicku ale v roce se sama odstavila a od pul roka spala taky i bez toho 1× buzeni v noci tak to slo ale ta lenost je mazec Weru vid?
![]()
Lenost co to je
![]()
Tak to vám teda závidím, já mám doma 11měsíčního draka a pořád stává 1-2× za nocna mlíčko(už se nemůžu dočkat až se odstaví)
jinak to již od začátku dělám,tak že mám v lahvičce připravené potřebné množství vody, hodím do mikrovlnky na pár vteřin nasypu naměřené UM a během minuty je hotovo
dám mu flašku do postýlky a když dojí(a já mezitím třeba někdy klimbnu
) zahaleká podá flašku vezmu dudana a spí ![]()
Malej taky v porodce dostal párkrát Bebu v lahvičce. Tenkrát jsem se po tom pídila a pár balení na noc koupila. Pak jsem to vyřešila termoskou a máme ji do dneška,tj. 19 měs. Je to pohodlné. Mlíčko bych dopředu nepřipravovala a už vůbec ne v mikrovlnce,ale toť můj názor. Já třeba i vyvařovala do 1,5 roku flašky,takže jsem asi exot ![]()
Známá třeba vodu na mlíko (ani mlíko) vůbec neohřejvala, Nutrilon se dobře rozpouští, a děcka v pohodě to brala. Občas jsem taky udělala do studenýho a žádnej protest. Já teda i kojila a v noci bylo jenom prso, nic jsem nepřipravovala.
Ahoj dámy
V porodnici mi dávali UM Nutrilon v takových 100ml lahvičkách.A celkem se mi to zamlouvalo,jen se to ohřeje v teplé vodě.Dá se to někde koupit?Hledala jsem na netu,ale nic moc jsem nenašla.Tak se ptám ještě vás,kdyby náhodou. Děkuji