Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já kojila, takže jsem tohle neřešila, ale pokud nechce rychlejší, tak bych prostě nechala ten pomalý, o co jde?
Malý má taky dudlík 0-6 měsíců, jiný prostě nechce a to je mu rok a půl.
ahoj,ja bych ji nechala ten pomalejsi..ja malou kojila do 7 mesicu,pak byla UM,a taky mela ten pomalejsi,nechtela rychlejsi.ted ji jsou 2 roky a mliko pije stale z flasky,a porad z toho pro ty 3 mesicni..myslim…
podle me je to jedno,z jakyho pije..
Dobře nechám jí ten pomalejší radši se ptám ,protže muž mě vystrašil že ju brzdím tak sem se lekla ![]()
Já jsem teď malému taky koupila ten od 6 měsíců NUK a nechce ho. ![]()
Jooo, vlastně dneska, když byl zrovna zažraný do psa, jak si hraje, tak párkrát z něho cucnul a pak flaška letěla přes půl obýváku. ![]()
Myslela jsem, že ten druhý se vyrábí třeba proto, aby nějak nevadil zubům - jako aby se třeba nějak nezkřivily.
Takže myslíte, že to nevadí a můžu mu pořád nechat ten první, jo? ![]()
@lovesmile Nechávala bych ten první, co jsem koukala, tak je rozdíl většinou stejně jen ve velikosti dírky… jinak u nás tedy vzal na milost to pítko od Nuku, co se dává jako učící místo dudlíku.
Máme stený problém,máme láhev od MAM a jedeme pořád na 2jkové savičce. U té 3jkové co je od 4m myslím, je už dost velký průtok co jsme zkoušela, malá si z toho párkrát cucne a začne kuckat a odmítá mi to. Takže pijeme přes 2jkovou, sic emám někdy pocit, že se s tím už dost natrápí ale budu postupně zkoušet jestli si ho vezme nebo ne ![]()
Taky jsme koupili savičky od 3 měs. a nepoužíváme je. Navíc, když měl rychlejší průtok, tak vyžadoval i větší porce - rychleji vypil, nestačil si uvědomit, že je najedenej.
Od MAMu máme taky tu 3 a dávám mu do toho k snídani mixovaný jogurt s ovocem. Občas z ní zvládne čaj, ale mlíko by asi nedopadlo nejlíp. Stejně tak ty učící hrnečky. Zatím bez úspěchu.
Nechávám nejmenší savičku, aspoň je klid a v noci mi nezleje celou postýlku, když baští a já spim. ![]()
Ja nevim, ale z prsa to taky po trech mesicich tece rychlejc?
Nechala bych ji ten, co ji vyhovuje…
Ahoj maminy
mám 5 měsiční holčičku od jejich 14 dní je bohužel na umelem mleku. Ale vubec mi nechce pit z rychlejsiho dudle furt chce ten pomalí
jak ste to delali vy?