Nechce pít z rychlejšího dudle

Kikušk
6.5.12 14:47

nechce pit z rychlejsiho dudle

Ahoj maminy :-) mám 5 měsiční holčičku od jejich 14 dní je bohužel na umelem mleku. Ale vubec mi nechce pit z rychlejsiho dudle furt chce ten pomalí :-( jak ste to delali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101684
6.5.12 14:48

Já kojila, takže jsem tohle neřešila, ale pokud nechce rychlejší, tak bych prostě nechala ten pomalý, o co jde?
Malý má taky dudlík 0-6 měsíců, jiný prostě nechce a to je mu rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
6.5.12 14:49

ahoj,ja bych ji nechala ten pomalejsi..ja malou kojila do 7 mesicu,pak byla UM,a taky mela ten pomalejsi,nechtela rychlejsi.ted ji jsou 2 roky a mliko pije stale z flasky,a porad z toho pro ty 3 mesicni..myslim… :lol: podle me je to jedno,z jakyho pije..

• Citovat
  • Upravit
Kikušk
6.5.12 15:15

Dobře nechám jí ten pomalejší radši se ptám ,protže muž mě vystrašil že ju brzdím tak sem se lekla :D

• Citovat
  • Upravit
6578
6.5.12 15:22

Já jsem teď malému taky koupila ten od 6 měsíců NUK a nechce ho. :nevim:
Jooo, vlastně dneska, když byl zrovna zažraný do psa, jak si hraje, tak párkrát z něho cucnul a pak flaška letěla přes půl obýváku. :lol:
Myslela jsem, že ten druhý se vyrábí třeba proto, aby nějak nevadil zubům - jako aby se třeba nějak nezkřivily. :nevim: Takže myslíte, že to nevadí a můžu mu pořád nechat ten první, jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
6.5.12 15:24

Asi jo mallá mi taky žadnej jinej nebere jen ten první

• Citovat
  • Upravit
101684
6.5.12 15:29

@lovesmile Nechávala bych ten první, co jsem koukala, tak je rozdíl většinou stejně jen ve velikosti dírky… jinak u nás tedy vzal na milost to pítko od Nuku, co se dává jako učící místo dudlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
6.5.12 16:15

Máme stený problém,máme láhev od MAM a jedeme pořád na 2jkové savičce. U té 3jkové co je od 4m myslím, je už dost velký průtok co jsme zkoušela, malá si z toho párkrát cucne a začne kuckat a odmítá mi to. Takže pijeme přes 2jkovou, sic emám někdy pocit, že se s tím už dost natrápí ale budu postupně zkoušet jestli si ho vezme nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
6.5.12 17:19

Taky jsme koupili savičky od 3 měs. a nepoužíváme je. Navíc, když měl rychlejší průtok, tak vyžadoval i větší porce - rychleji vypil, nestačil si uvědomit, že je najedenej. :mrgreen: Od MAMu máme taky tu 3 a dávám mu do toho k snídani mixovaný jogurt s ovocem. Občas z ní zvládne čaj, ale mlíko by asi nedopadlo nejlíp. Stejně tak ty učící hrnečky. Zatím bez úspěchu. :roll: Nechávám nejmenší savičku, aspoň je klid a v noci mi nezleje celou postýlku, když baští a já spim. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.5.12 20:04

Ja nevim, ale z prsa to taky po trech mesicich tece rychlejc? :think: :lol: Nechala bych ji ten, co ji vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová