Nechce přijímat mleko

Anonymní
13.12.22 16:53

Nechce přijímat mleko

Ahoj holky mám menší problém už to jsou skoro 4 dny. Kdy malé bude za 5 dní 3 měsíce a je na Um. Jsou to 3 dny kdy mi nechce jist. Jí až po 6 hodinách což se mi zdá strašně dlouhá doba na miminko. Když ji chci dát najíst začne vyflusovat flašku a nakonec se začne vztekat že ji to vůbec nutím. Měli jste to taky tak? Nebo mám zajít k doktorce?
Když byla menší papala po 3-4 hodinách.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18640
13.12.22 17:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám menší problém už to jsou skoro 4 dny. Kdy malé bude za 5 dní 3 měsíce a je na Um. Jsou to 3 dny kdy mi nechce jist. Jí až po 6 hodinách což se mi zdá strašně dlouhá doba na miminko. Když ji chci dát najíst začne vyflusovat flašku a nakonec se začne vztekat že ji to vůbec nutím. Měli jste to taky tak? Nebo mám zajít k doktorce?
Když byla menší papala po 3-4 hodinách.

Kolik toho vypije celkem za den? Da si alespoň větší dávku? Nerostou ji zuby? Ze by ji vadila flaska na dasnich? Osobně bych asi u takhle malého dítěte zasla at zkontroluje fontanelu, prevazit atp jako asi kdyby tam byla dehydratace tak už mas apaticke dítě. Co spánek? Nezměnil se? Není spavejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.12.22 18:52

Ja teda kojim, ale 6ti mesicni dcera taky moc nepije. Ma mezery mezi pitim 5-6 hodin. Ale dle doktora je v poradku, prospiva a pribira krasne tak to neresim. Mliko mi tece a dcera je spokojena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
13.12.22 21:22

Môžeš skúsiť k doktorovi, jedna z možných príčin je nejaká infekcia v uchu alebo hrdle - ked to pitie bolí.

Ale potom ešte otázka, “Když ji chci dát najíst začne vyflusovat flašku a nakonec se začne vztekat že ji to vůbec nutím” - nutis? 3m je zhruba vek, kedy vyhasne sací reflex a niektoré decká pokiaľ boli dovtedy kŕmené viac než im bolo treba, tak začnú jesť výrazne menej. Ak im my tú fľašu ďalej cpeme lebo však doteraz jedol viac, tým viac ju potom odmietajú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová