Nechce prso, nechce flašku

Anonymní
21.12.18 12:17

Nechce prso, nechce flašku

Jsem zoufalá, malý 2 měsíce, dnes odmítá flašku, zničeho nic, mléko nic jsem neměnila. Prso bojkotuje uz tři týdny, proto dokrmuju, s flaškou nebyl problém.,do dneška. Takže si akorát párkrát cucl s prsa, jinak nejedl, ani nebreči, usnul. Je to divný, nemůže být nemocný? Setkala se některá zvas s něčím podobným? Už sem to obrečela. Děkuju za reakce :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
21.12.18 12:34

Jak vypadaji plinky? Cura normalne? Jak dlouho spi? Nez zacnes vysilovat pockej jeste jedno krmeni. Mala mi to minuly tyden taky udelala, pul dne nic, jen pochrupkavala a pak to dohnala (kojim, tak nevim, kolik si vzala). Jedno vynechane krmeni jeste nic neznamena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.18 13:10

Cura normálně, kadí taky, už v noci nechtěl prso a to normálně v noci není problém, teď se obudi a opět nechce nic achjoo

• Citovat
  • Upravit
1079
21.12.18 14:58

Joo tak my uz takhle mame bojkot um pres mesic,preju pevne nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SSisi397
15.1.25 23:32

Milé maminky,
chtěla bych Vás poprosit, zda by jste si nenašly 10 minut svého času a nevyplnily mi dotazník k závěrečné práci. Jsem studentkou oboru Nutriční terapeut na lékařské fakultě a píší práci o stravování matek v období jednoho roku po porodu. Pokud se v tomto období nacházite, budu Vám velice vděčná za vyplnění. Doufám, že i výsledky tohoto dotazníku můžou do budoucna přispět ke zlepšení péče a informovanosti maminek o jejich výživových potřebách.
Přeji Vám krásné mateřství :srdce:

anonymní dotazník zde:
https://www.survio.com/…4X5D3F9P3F8J

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí