Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jak vypadaji plinky? Cura normalne? Jak dlouho spi? Nez zacnes vysilovat pockej jeste jedno krmeni. Mala mi to minuly tyden taky udelala, pul dne nic, jen pochrupkavala a pak to dohnala (kojim, tak nevim, kolik si vzala). Jedno vynechane krmeni jeste nic neznamena
Cura normálně, kadí taky, už v noci nechtěl prso a to normálně v noci není problém, teď se obudi a opět nechce nic achjoo
Joo tak my uz takhle mame bojkot um pres mesic,preju pevne nervy
Milé maminky,
chtěla bych Vás poprosit, zda by jste si nenašly 10 minut svého času a nevyplnily mi dotazník k závěrečné práci. Jsem studentkou oboru Nutriční terapeut na lékařské fakultě a píší práci o stravování matek v období jednoho roku po porodu. Pokud se v tomto období nacházite, budu Vám velice vděčná za vyplnění. Doufám, že i výsledky tohoto dotazníku můžou do budoucna přispět ke zlepšení péče a informovanosti maminek o jejich výživových potřebách.
Přeji Vám krásné mateřství ![]()
anonymní dotazník zde:
https://www.survio.com/…4X5D3F9P3F8J
Jsem zoufalá, malý 2 měsíce, dnes odmítá flašku, zničeho nic, mléko nic jsem neměnila. Prso bojkotuje uz tři týdny, proto dokrmuju, s flaškou nebyl problém.,do dneška. Takže si akorát párkrát cucl s prsa, jinak nejedl, ani nebreči, usnul. Je to divný, nemůže být nemocný? Setkala se některá zvas s něčím podobným? Už sem to obrečela. Děkuju za reakce