Nechce se chytnout na flašku

2
2.7.26 11:09

Nechce se chytnout na flašku

Ahoj holky jdu s prosbou úterý jsme byli hospitalizovaní s dcerou 6m kvůli zavodnění a zeleného průjmu jenže průjem nemá a zavodněna uz je, co me ale nejvíc zaráží je to ze první den jak nás přijmuli říkali že s příkrmy mam počkat až se ji spraví trávení řekla jsem ze s tím není problém ze zavedu až třebas po týdnu jenže dcera je kojena plně až teprve před třemi dny byl velký problém prý vypije hodně málo odemne vypije 30-50ml říkali mi po kolika h kojím říkala sem po dvou jenže u naši pediatričky nám bylo řečeno že už máme zavést příkrm a sunar aby neubývala na váze u dr 6420kg a dnes v nemocnici na váze 6900kg příkrm sem zavedla včera snědla 9lzic bez problému sem tam se ji zvedl žaludek ale ochutnává něco nového tak se nedivím jenže dávám sunar kolem 60ml a ten vypije po kapkách trvá ji to dlouho šle vypije to bylo mi řečeno že to je málo a byla ji nabídnuta sonda do žaludku tu jsem ihned odmítá nevidím důvod.. nemáte někdo radu jak s tou flaškou začít? Sunar ji nevadí spíš ji vadí ten dudlík na flacce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
2.7.26 11:14

Dávala jsem v noci ve spánku, to mi bez problémů vypil, přes den to bylo stejné, takže skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8969
2.7.26 11:20

Ja se v tom nejak ztrácím. Nemocnice kvuli dehydrataci, logicky je uz ok, kdyz vás pustili. Nebo jste fut tam? Ze od tebe vypije málo vis jak? Byla jsi pred těmi 3 dny u detske? Sondu ti nabidl kdo? Za jak dlouho přibrala tech cca 500 g, jak píšeš? Od minulého úterý je to vic jak tyden, pokud ma trávení ok, příkrmy dat tedy muzes. UM dáváš proto, ze z prsa pije málo? Tak přestaň kojit a dávej jen flasku. Nebo ji zkus dat z flašky odstrikane tvoje. Nebo zkus jiny typ lahve. Pokud by ale pila málo, nepribirala dlouhodobe, tak sondu neodmitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36332
2.7.26 11:29

Zkus jinou flašku, třeba s brčkem. Ale jestli tak pribira tak bych se na sunar vykašlala a kojila co to jde, nebo ji dokrmovala odstrikanym mateřským mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35997
2.7.26 11:49

A proc Sunar? Tak koj jak bude potřeba :nevim: kdo řekl, ze kojis málo? S příkrmy bych počkala až bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.26 13:09

Raději bych více kojila, než dávala Sunar, zase tak malou váhu nemá, děti se v tomto věku začínají i více hýbat a stačí, aby aspoň trochu přibývaly…kojila jsem donošenou dceru přes 2 roky a nedonošenou 2,5 roku, obě měly v roce 7,9kg a nikomu to nevadilo, ta větší má teď 122cm a asi 23kg ve skoro 7 letech.

• Citovat
  • Upravit
6189
2.7.26 20:49

Já tomu dotazu nerozumím.
Jak je možné, že byla málo zavodněná? Kvůli čemu? Kvůli tomu průjmu? Nebo to přišlo s tím, že málo pije?

Jestli byla jen nemocná a kvůli tomu méně pije, tak bych zkoušela kojit normálně dál. Skoro 7kg v 6m je hezká váha.
Straší dcera mi pila v půl roce 60-90ml co 3h, přes noc se nebudila… a koukám, že v 6m měla váhu 6,3kg.

Neviděla bych to rozhodně na žádnou sondu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
3.7.26 07:34

@Džul22 Taky tomu dotazu nerozumím, ale nechapu proc se snažíš do 6 měsíčního dítěte cpat sunar, když ho evidentně nechce, pokud kojis a ji příkrmy :think:
Ja zacala u mladsi s prikrmy ve 4.5 mesicich, když malo pribirala, protoze proste UM nee ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová