Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ronnie123 píše: Více
Jen jeď. Hnít doma budeš ještě často a dlouho.
![]()
Neřeš to a prostě už jeď, když jsi přislíbila účast a jet objektivně vzato můžeš. Třeba by ti pomohlo se trochu vcitit do toho, kdo to organizuje, jak by bylo asi tobě, kdybys něco zařídila a lidi se začali na poslední chvíli hloupě vymlouvat, že si to rozmysleli a nejedou?
Pokud nemáš v plánu nic lepšího než „nechce se mi“, tak určitě jeď.
Buď ráda, že máš fajn kolegy a zvou tě s sebou. ![]()
Když se mi takhle někam nechtělo, nakonec z toho byly nejlepší akce. Takže jo, jela bych. Taky se mi dost často nechce, ale pokud nemám vážnější důvody, vždycky jdu.
Jen jeď
já jsem si vždycky nejvíc užila akce kam se mi původně moc nechtělo.
Jeď, ono to nebude tak zlé
já jsem taky nerozhodna, nechám se do něčeho uvrtat, snadno se nadchnu a jak se to blíží, tak se mi nikam nechce a nakonec se dokopu a jdu a je to fajn ![]()
Souhlasím s holkama, nejlepší akce bývají ty, kam se nám vůbec nechce
Jeď a nedělej Zagorku. Kdybys měla jít lézt na Sněžku, tak pochopím, ale wellness víkend zvládneš ![]()
A proč by jako musela jet když nechce? Nemusí, a kolegové se taky nezblázní. ![]()
@Lu66 píše: Více
Nemusí, samozřejmě. Ale jsou věci, jako zrovna mimopracovní aktivity s kolegy, které je ve vlastním zájmu lepší absolvovat, i když se nám na ně moc nechce. Snad netřeba vysvětlovat, proč.
A třeba že tě zítra srazí auto s už bez vozíku nikdy nikam nevyrazíš. Nic zlého ti nepřeju. Je to jen příklad. Kdybychom se v životě zaobírali jen tím, co se nám nechce nemusime tu vůbec být. Musíme se trochu přemáhat.
Nemusi, ale měla by, takoví lidé pak nejsou moc oblíbení v kolektivu ![]()
@Kriss Tina Ne, nemusí.
A že nebude oblíbená? To si nemyslím. Já taky nejezdím na každou kravinu s kolegy a že by se mnou méně mluvili? Vůbec.
Není nic špatného na tom říct NE.
Ahoj všem…
Zítra jedeme s kolegy z práce na wellness na víkend. Vůbec se mi ale nakonec nechce
Jsem totiž dost nerozhodný člověk, co se do něčeho uvrta a pak se mu nechce. Pořádně jsem to nepromyslela. Napadá vás nějaká cesta, jak se z toho ještě na poslední chvíli vykroutit?
Já vím, je to úplná hloupost, ale zkouším 
Obracím se s takovým vlastně nesmyslem