Nechce se mi... co teď?

Ronnie123
9.5.24 13:28

Nechce se mi ...co teď?

Ahoj všem…
Obracím se s takovým vlastně nesmyslem :lol: Zítra jedeme s kolegy z práce na wellness na víkend. Vůbec se mi ale nakonec nechce :lol: Jsem totiž dost nerozhodný člověk, co se do něčeho uvrta a pak se mu nechce. Pořádně jsem to nepromyslela. Napadá vás nějaká cesta, jak se z toho ještě na poslední chvíli vykroutit? :lol: Já vím, je to úplná hloupost, ale zkouším :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
9.5.24 13:48

Nejedu, užijte si to. Co je na tom tak těžkého… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.5.24 13:52
@Ronnie123 píše: Více

Jen jeď. Hnít doma budeš ještě často a dlouho. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14580
9.5.24 13:56

Neřeš to a prostě už jeď, když jsi přislíbila účast a jet objektivně vzato můžeš. Třeba by ti pomohlo se trochu vcitit do toho, kdo to organizuje, jak by bylo asi tobě, kdybys něco zařídila a lidi se začali na poslední chvíli hloupě vymlouvat, že si to rozmysleli a nejedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
9.5.24 13:59

Pokud nemáš v plánu nic lepšího než „nechce se mi“, tak určitě jeď.
Buď ráda, že máš fajn kolegy a zvou tě s sebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.5.24 14:00

Když se mi takhle někam nechtělo, nakonec z toho byly nejlepší akce. Takže jo, jela bych. Taky se mi dost často nechce, ale pokud nemám vážnější důvody, vždycky jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9281
9.5.24 14:01

Jen jeď :D já jsem si vždycky nejvíc užila akce kam se mi původně moc nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.5.24 14:08

Jeď, ono to nebude tak zlé :D já jsem taky nerozhodna, nechám se do něčeho uvrtat, snadno se nadchnu a jak se to blíží, tak se mi nikam nechce a nakonec se dokopu a jdu a je to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.5.24 14:15

Souhlasím s holkama, nejlepší akce bývají ty, kam se nám vůbec nechce :lol: Jeď a nedělej Zagorku. Kdybys měla jít lézt na Sněžku, tak pochopím, ale wellness víkend zvládneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
9.5.24 14:27

A proč by jako musela jet když nechce? Nemusí, a kolegové se taky nezblázní. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.5.24 14:30
@Lu66 píše: Více

Nemusí, samozřejmě. Ale jsou věci, jako zrovna mimopracovní aktivity s kolegy, které je ve vlastním zájmu lepší absolvovat, i když se nám na ně moc nechce. Snad netřeba vysvětlovat, proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.5.24 14:35

A třeba že tě zítra srazí auto s už bez vozíku nikdy nikam nevyrazíš. Nic zlého ti nepřeju. Je to jen příklad. Kdybychom se v životě zaobírali jen tím, co se nám nechce nemusime tu vůbec být. Musíme se trochu přemáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.5.24 14:38

Nemusi, ale měla by, takoví lidé pak nejsou moc oblíbení v kolektivu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
9.5.24 14:43
@Vada píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
9.5.24 14:44

@Kriss Tina Ne, nemusí. :) A že nebude oblíbená? To si nemyslím. Já taky nejezdím na každou kravinu s kolegy a že by se mnou méně mluvili? Vůbec. :) Není nic špatného na tom říct NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová