Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jsi pořad s člověkem který ti kontroluje mobil? Nějaký telefon je to poslední co bych řešila..”
@Anonymní píše: Více
To jako fakt? Jen tak mu ještě dáš svůj mobil a stále je to přítel? Pro mu dáváš mobil na kontrolu? Když není důvěra, k čemu pak takový vztah je? ![]()
![]()
Má smysl na tohle vůbec reagovat? ![]()
2× ti rozbil telefon a třetí ti zabavil, protože nemá na to, koupit si svůj? Toho se drž, to je dobrá partie. ![]()
Polozila bych si spis otazku, proc v takovym vztahu byt? Normalni to rozhodne neni
@Dahlia0409 píše: Více
Tak píšeš, že svůj mobil má v servisu a zabavil ti ten tvůj.
@bigl píše: Více
Já to nepsala
Jen reaguji, že on svůj jistě normálně má, jen dělá, že nemá ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne, není to normální vztah ![]()
Chlap Ti kontroloval tel., dvakrát ho rozbil, hádáte se, kontroluje Tě, to má být nějaká sranda, ptát se, jestli je tenhle vztah normální?
Plánuješ s ním být dál, nebo jak to vidíš do budoucna?
Tenhle kus na tebe zbyl nebo proč je stále tvůj přítel?.K čemu je dobré mít v životě takovou existenci?
Myslím, že tohle snad nemůže být pravda, že je to snad nějaký vtip. Být 3 roky a někým kdo mě takto omezuje, bere/rozbíjí mi mou osobní věc. To není vztah, to je vlastnictví. Přece nejsi malé dítě a on není tvůj rodič, aby ti kontroloval kde trávíš čas na telefonu. Pokud to není vtip, tak rychle z tohoto „vztahu“ pryč ![]()
Ty jsi to vydržela tři roky
. K dotazu - normální to není. Pořiď si nový telefon, zahesluj a nikdy mu ho už proboha nepůjčuj, ani na jedno zavolání. Prostě má smůlu. No a zvaž, jestli kromě telefonu není vhodné pořídit nového přítele.
![]()
jsem poměrně velmi empatická osoba, ale na tohle jen : Bič a pryč..
doufám, že zas trolling..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda si myslíte, že je normální vztah, kdy má telefon jen jeden člověk ve vztahu? S nynějším přítelem jsme skoro 3 roky, přes rok jsem bez telefonu, protože mi 2× rozbil telefon ať už kvůli hádce nebo kvůli tomu, že tam našel něco co se mu nelíbilo (vždy mi kontroloval telefon). Po třičtvrtě roce mi telefon koupila sestra k Vánocům, přítelovi se záhadně telefon rozbil a dva měsíce je v servise bez jakéhokoliv papíru a já mu ho půjčila kvůli práci, tudíž jsem znovu bez telefonu, telefon si nemůže vybrat ze servisu protože na něj nebylo, když bylo tak přišel s tím, že si koupí nový telefon, levnější. Asi se zblázním, mám jen notebook, je to takový koloběh a vadí mi to, nejraději bych se vypsala z těch nervů, jsem už zoufalá, pochopitelně píšu anonymně