Jsem stále bez telefonu

Anonymní
8.5.24 22:25

jsem stále bez telefonu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda si myslíte, že je normální vztah, kdy má telefon jen jeden člověk ve vztahu? S nynějším přítelem jsme skoro 3 roky, přes rok jsem bez telefonu, protože mi 2× rozbil telefon ať už kvůli hádce nebo kvůli tomu, že tam našel něco co se mu nelíbilo (vždy mi kontroloval telefon). Po třičtvrtě roce mi telefon koupila sestra k Vánocům, přítelovi se záhadně telefon rozbil a dva měsíce je v servise bez jakéhokoliv papíru a já mu ho půjčila kvůli práci, tudíž jsem znovu bez telefonu, telefon si nemůže vybrat ze servisu protože na něj nebylo, když bylo tak přišel s tím, že si koupí nový telefon, levnější. Asi se zblázním, mám jen notebook, je to takový koloběh a vadí mi to, nejraději bych se vypsala z těch nervů, jsem už zoufalá, pochopitelně píšu anonymně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
8.5.24 22:26

Ty jsi pořad s člověkem který ti kontroluje mobil? Nějaký telefon je to poslední co bych řešila..”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16225
8.5.24 22:28
@Anonymní píše: Více

To jako fakt? Jen tak mu ještě dáš svůj mobil a stále je to přítel? Pro mu dáváš mobil na kontrolu? Když není důvěra, k čemu pak takový vztah je? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18128
8.5.24 22:28

8o 8o 8o
Má smysl na tohle vůbec reagovat? 8)
2× ti rozbil telefon a třetí ti zabavil, protože nemá na to, koupit si svůj? Toho se drž, to je dobrá partie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16225
8.5.24 22:29
@bigl píše: Více

Svůj má, ale nebude ho přece ukazovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
8.5.24 22:30

Polozila bych si spis otazku, proc v takovym vztahu byt? Normalni to rozhodne neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18128
8.5.24 22:32
@Dahlia0409 píše: Více

Tak píšeš, že svůj mobil má v servisu a zabavil ti ten tvůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16225
8.5.24 22:34
@bigl píše: Více

Já to nepsala :mrgreen: Jen reaguji, že on svůj jistě normálně má, jen dělá, že nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6640
8.5.24 22:39

Ne, není to normální vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
8.5.24 22:47
@Anonymní píše: Více

Ne, není to normální vztah :nevim:

Chlap Ti kontroloval tel., dvakrát ho rozbil, hádáte se, kontroluje Tě, to má být nějaká sranda, ptát se, jestli je tenhle vztah normální?

Plánuješ s ním být dál, nebo jak to vidíš do budoucna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
8.5.24 22:49

Vtip?

• Citovat
  • Upravit
74217
8.5.24 22:51

Tenhle kus na tebe zbyl nebo proč je stále tvůj přítel?.K čemu je dobré mít v životě takovou existenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.24 22:54

Myslím, že tohle snad nemůže být pravda, že je to snad nějaký vtip. Být 3 roky a někým kdo mě takto omezuje, bere/rozbíjí mi mou osobní věc. To není vztah, to je vlastnictví. Přece nejsi malé dítě a on není tvůj rodič, aby ti kontroloval kde trávíš čas na telefonu. Pokud to není vtip, tak rychle z tohoto „vztahu“ pryč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
8.5.24 22:55

Ty jsi to vydržela tři roky 8o. K dotazu - normální to není. Pořiď si nový telefon, zahesluj a nikdy mu ho už proboha nepůjčuj, ani na jedno zavolání. Prostě má smůlu. No a zvaž, jestli kromě telefonu není vhodné pořídit nového přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24783
8.5.24 23:01

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
jsem poměrně velmi empatická osoba, ale na tohle jen : Bič a pryč..
doufám, že zas trolling..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová