Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A můžeš vůbec z domu, když se mu nemůžeš hlásit?
co tvoje rodina?
Kašlala bych na mobil, vzala nohy na ramena a už byla dávno pryč, třeba u ségry..chlapů běhá po světě mraky a dokonce i těch úplně normálních.
@lucynka25 píše: Více
máme dítě, je to složitější.
ale už když mu neodepisuju 2 hodiny tak vypisuje, vyvolává kde jsem a tak, jsem už unavená z tohoto kontrolování, je to jako klec do které jsem se sama dostala a vtipný je, že ten klíč mám já od té klece ale nemůžu to vyřešit
nedá se s nim bavit, problém je ten, že jsme bydleli daleko od rodiny, úplně mě odstřihl a poté jsme se přestěhovali do stejného domu, do bytu vedle mojí rodiny ať jí mám blíž, abych nebyla sama ale stále se hádáme když jsem se sestrou, říká že jsem se sestrou pořád, že jsem z ní vyřízená a tak dále
přitom mám vždy vše hotové když přijde domů. ![]()
@lucad77 píše: Více
je mi ho líto, mám strach udělat ten krok, vždy když jsem ho chtěla opustit začal, prosit, brečet, kdo by to dokázal? vím o něm vše, jaký je, nemám růžové brýle ale jak mám udělat ten krok když přede mnou prosí a brečí? vadí mi to jak mě omezuje, kontroluje, objednala jsem mu drahý parfém k narozeninám, voněl mu, a to mi řekl, že to viděl v emailu, že ho nechce že radši at šetřím. Dá se vůbec něco utajit když mě stále kontroluje? nesleduji na instagramu ani kluky, protože jsme se kvůli tomu dřív hádali, on ale sleduje holky a vždy si najde nějaké výmluvy že je sleduje jen proto aby měl víc sledovanosti přitom to nikomu nepotvrdil, jednou se i stalo že jsem za ním skočila na postel a on telefon totálně schoval a vypnul, heslo neznám, řekl že si píše s kamarádem ale dřív mu nedělalo problém abych viděla co si píše s kamarádem a najednou to byl problém a začal obvinovat mě že já si s někým píšu, nebaví mě to jsem z toho vyčerpaná, samé lži
@Anonymní píše: Více
do toho si stále mění heslo v telefonu, proč mě může kontrolovat a já se do jeho telefonu dostat nemůžu? ještě je mi i zvláštní o tom telefonu který údajně dal do servisu, bylo to tak že se rozbila nabíječka, blbnula, tak si nenabil telefon a hned říkal že nejde zapnout tak jsem mu řekla at ho zkusí nabít u sestry že má funkční nabíječku, na to mi řekl že ho dá do servisu a údajně dal ale nemá od toho žádný doklad nic
![]()
Je ti ho líto?
Vždyť je to příšerný manipulativní chorobný žárlivec. Pěkně tě zpracoval, jsi týraná. Ty jsi oběť, ne on! Začni to řešit, kvůli sobě i dítěti.
A kam ti vyvolává když nemáš telefon? Měla by jsi ten vztah ukončit, není normální takhle žít.
Poslední co bych řešila je mobil ![]()
Proč s někým takovým zůstávat? teďka ti “jenom” rozbíjí mobily…co bude dělat za pár měsíců? rozbije ti obličej? začne tě průběžně a preventivně mlátit?
Sbal si věci / nebo jemu a papa
Nic dobrýho tě s takovým h*jzlem nečeká…
Je to ukázkový chorobný žárlivec a manipulátor!
A TY jestli si neuvědomuješ, jsi obětí domácího týrání
Uteč od něho…už jen kvůli tomu dítku
Zbav se toho tydýta, kup si telefon. Jednoduchý ![]()
Proč? Protože mu to dovolíš a posloucháš ho jako pes. Děláš si to sama.
Jsi hloupá. A díky tomu, kazíš život nejen sobě ( což je tvoje volba a zodpovědnost), ale i svému dítěti.
Ja tomu asi nejak nerozumim, jak ti vyvolava, kdyz nemas telefon? Na pevnou linku? Chodit ven muzes a kdyz jo, tak ti pak zas vola domu ve stanoveny cas, jestli ses vratila, jak jsi mela? ![]()
Já zažila vztah plný psychického teroru, ale teda že by mi zabavil telefon to by si mohl jen zkusit.
Ani manželovi, ke kterému mám plnou důvěru, bych nikdy svůj telefon nedala na víc než pár minut, pokud si svůj rozbije dostane starý náhradní nebo se koupí nový.
jak dostaneš telefon zpět vem nohy na ramena a z tohoto vztahu okamžitě odejdi. Už ti zakazuje i rodinu a kamarádky?
Neexistuje aby měl několik měsíců tvůj telefon, který ti dala sestra jako dárek. Tak mu kup telefon někde za pár stovek, nebo že s ním zajdeš do toho servisu a chtěj svůj zpět. Doufám, že jsi mu ho alespoň dala bez své simky a přihlášených účtů - vrácený do továrního nastavení… aby nemohl z tvých účtů/čísel psát komu se mu zachce a kontrolovat kdo ti napíše.