Nechce snídat

486
24.2.10 11:07

Nechce snídat

Můj roční mrňous odmítá snídat. Ráno po probuzení dostane vždy 240 ml UM, pak klasicky svačina (ovoce), oběd, svačina (jogurt) a véča (kaše). Myslíte, že ho UM natolik zasytí, že už nechce nic víc jíst? Zkoušela jsem mu dát normální jídlo ještě před UM, ale nechtěl ani tak :think: A zdá se vám jídelníček v pořádku? Moc děkuji za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
24.2.10 11:10

no jasně že to mléko zasytí, zkus vynechat mléko a dej mu jogurt a uvidíš jak bude baštit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.2.10 11:15

Mala taky nechce snidat.Ani kdyz ji nedam mleko.Takze v tom to proste nebude.Nenut.Az bude chtit tak zacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.2.10 11:54

Myslím, že mlíko zasytí a jako snídaně stačí, proč nutit něco dalšího, když vypije celou flašku? V roce má čas na klasickou batolecí snídani. :wink: Pokud je váhově OK, tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
24.2.10 12:01

Ahoj, my takhle podobně jedli snad do dvou let.. :) Občas si tedy milostivě dal chleba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
24.2.10 12:10

No, jsem ráda, že v tom nejsem sama :-) Taky už to přestanu řešit. Je fakt, hlavně, že prospívá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
24.2.10 14:20

My tohle resime doted a to mliko nema..dostat do nej kousek chleba, moje nervy :wink: Ale mliko zasyti 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
24.2.10 15:18

Takhle to určitě stačí..Vítek pije dodnes max.175 ml (v roce 12,5 kg chlap :-) ) a stejná dávka mu stačí i na noc,spí až do rána.Během dne to máme s jídlem stejně,navíc vidím,že večer dáváš kaši..my jen mléko a stačí to..takže buď bez obav. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
24.2.10 15:56

obě holky mi snídají pouze mlíko. I ta starší :lol: . Té dávám Zajíce - sojové mléko, a do svačiny nic nechce.
Buď ráda, některé děti brzo mlíčko odmítají. Přitom mlíko jak zasytí, tak dodá tekutiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
11.9.12 15:41

Ahoj mám menší problém s dcerou (2roky).Nechce mi ráno snídat občas ji teda nalákám na tvarohovou buchtu někdy ani to ne. Dřív snídala hezky.Ale cca 3 měsíce snídat moc nechce. Už nevím co ji zkusit dávat aby se nasnídala. Dneska jsem ji dala cereálie od Hami a opět bezúspěšně. Jinak ji na pečivo dávám máslo se sýrem (tvrdý i mazací)občas udělám nějakou pomazánku vajíčkovou nebo rybí. Je ji to vzácný tak tu si dá ráda ale když bych ji to namazala třeba po 3. tak mě řekne nechci.Taky ji mažu různý tvarohy. Když ji to dám na večeři tak to bez problému sní ale jde spíš o to, že prostě nechce snídat. Ráno mi vypije 240ml mlíka a tím to hasne. Občas ji dám jogurt tak ten sní ale často jí ho dávat nechci protože ho dostává spíš na sváču. Co dáváte dětem na snídani vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.12 15:59

Ahoj, mám syna 3 roky.Ve 2,5letech taky odmítal snídani. Pil jen sunar.Po krátké době jsem to vzdala. Večer jsem mu jako druhou večeři dělala malou porci kaše, ptž tu on rád. Tak jsem to jen přesunula na ráno a večer má mlíko. Ráno se bez problému nají a já mám pocit, že lepší něco než nic a nebo scény. Ráno se těší na smajlíka v misce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.9.12 16:02

Ahoj, zkus ráno vynechat to mlíčko a počkej až dostane hlad.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
11.9.12 16:06

@dada12 No s tím bych asi moc neuspěla. Jenom ráno otevře oči tak na mě z postýlky volá míko mamiko :lol: A když si dovolím ji ráno prvně převlíct a pak až dělat mlíko. Tak na mě furt volá. Je to takovej můj malej závisláček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
11.9.12 16:23

Já sice děti nemám ale ráno taky nerada snidám
prostě se musim pořádně probudit a po nějakých dvou hodinách jsem schopná do sebe něco dostat

třeba to maji vaše děi taky tak, prostě se musi nějdřiv rozjet, aby mohly jist, proto jim to mléko do svačiny stači :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.9.12 16:59

Jasně, já dávala staršímu synovi snídani až dostal hlad a to jsem UM vůbec nedávala. Z toho rostla tchýně, ta ho po probuzení poslala do koupelny a mezitím mu na stůl naservírovala snídani, jenže ten se toho ani netknul, že nemá hlad. Dělá to dodnes, prostě dostane hlad později a vezme si, na co má chuť. Klidně jen hroznové víno, preferuji sladké snídaně, ale ne buchty a tak. Mléko ráno nedávám, to utlumuje, to až navečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí