Nechce spát, ale jen pít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.11.12 18:36

nechce spat ale jen pít

Milé maminky prosím o radu mám skoro ročního chlapečka stale kojeneho kejeny je jen večer a v noci. Rano snida dostava svacinku obed svačinku večeři ale od pulnoci se mi budi co pul hodinu a pořad chce pit (kojit)flašku si mi nevezme kaše mi nechce cumel mi odmita sem vyřizena a už nevím co mam dělat doktorka mi pořád řika že mam vydržet že jak mu vylezou prvni zuby tak ho to přejde ale přece nemůže spat s prsem v puse nevím co mam dělat když ho necham vyřvat tak pak nechce spat už nevím co mam dělat za 9 dni jsem toho moc nenaspala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.11.12 18:44

Mám doma to samý.. Byl jí rok, stále hodně kojená.. Leze jí stolička a teď má katar, takže pořád chrchlá a tečou jí nudle, to jí vzbudí každou chvilku a hned se sápe po prsu.. Už 3 dny si nevzala nic jiného než prso a to i přes den.. No co poradit, jedině vydržet.. Já vyřvat nenechávám ani když je zdravá, natož, když vím, že má nějaké trápení.. Mám jí u sebe v posteli..
A k tomu vyřvávání - musíš být opravdu pevně rozhodnutá a důsledná - jinak se trápíš i ty i dítě.. Proto se do toho raději ani nepouštím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.12 18:59

Malemu lezou prvni zuby teprve ted ma skoro rok ale ja sem uplne hotova pres den spi krasne ale proste v noci je to horor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.11.12 19:21

Ahoj,
namazat dásně Calgelem a na noc dát čípek, Nurofen, Paralen, prostě co máš. Třeba až kolem té půlnoci, jak se ti poprvé vzbudí. Děti, když začali řádit se zubama, tak jsme jim dávali čípek automaticky, vždy na přežití těch pár nejhorších dní a byl klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.11.12 19:22

Pokud si myslíš, že to jsou zuby, dala bych jednu dávku Nurofenu, co to udělá.

Jinak mi totiž připadá, že se na zuby svádí skoro všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí