Nechce vůbec jist, 14 m

154
25.10.16 12:20

Nechce vůbec jist, 14 m

Mam 14 měsíčního chlapečka. Poslední 4 měsíce mám do něj problém dostat jakekoliv jídlo. Za tu dobu nám vylezl jeden zoubek, takže to nemůže být tím. Dr.mi řekla, že je to jen období. To, ale nemuze trvat tak dlouho ne? Poslední tyden už nechce ani snídani, oběd a večeři minimálně. Už jsem zoufala, nevím co s ním je. Zítra už se chystám poradit s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1619
25.10.16 12:27

@Lucc23 Ahoj, nejí vůbec nic? Nebo jak to vaše krmení probíhá? Taky mám „nejedlici“. Teda mysela jsem si, že ji mám, ale ona jí jen míň a musím dodržovat nějaká „pravidla“. V podstatě mi začala stávkovat od cca druhého měsíce a teď je jí 15m. Žije, prospívá, není nemocná, jen jí málo :think: Mám první dítko, tak můžu případně poradit, jen jak to děláme my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.10.16 12:32

Já mám také první. Snídani nechce už vůbec. Oběd s ní dvě lžičky a pak už nechce. začne se otáčet, nebo to plivat. Svačinu si nedá vůbec. K večeři občas něco s ní někdy nic. Jsem už fakt na dně, aspoň kdyby si nějak řekl že má hlad ale prostě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
25.10.16 12:46

@Lucc23 Nabízíš mu pořád v průběhu dne? Co dáváš k pití? Co mu dáváš k jídlu - pečivo, jogurty, polívky? Kojíš? Pije UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.10.16 12:47

Vůbec nic? Nepije ani mlíko? Kolik toho za den sní? Nebyl nemocný?
Starší syn nejedl od 2 do 3 let nic. Nechala jsem ho, nenutila jsem, nedělala jsem divadlo a srovnal se. Když je u babičky, tak nejí dodnes, protože babička mu dává několik jídel na výběr a pořád mu opakuje, jak musí jíst, krmí ho… Tak proč by jedl sám, když má jídlo i se zábavou.
Mladšímu je 27 měsíců a teď taky nejí. Už to trvá tak 2 měsíce. Ráno vypije 100 ml mlíka a pak většinou jen tak uzobává (včera snědl k večeři 2 plátky vejce na tvrdo). Pije, neřším. Hubený není, má kde brát.
S doktorkou jsem to řešila opakovaně a dokud nehubne, neřešit. Jen se teda musí vyloučit problémy jako afty, bolení v krku a tak podobně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová