Nechci chodit ven, mám malé děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Na to abych poznala, že jsi ta co se sem věčně chodí vytahovat a honit si triko fakt nepotřebuju být policajtka ![]()
Doporučuju neplýtvat časem na fóru, kde se to jenom hemží neschopnými matkami, které neumí kojit venku a neprocestovaly v šestinedělí půlku Evropy a místo toho třeba začít budovat třetí soukromé hřiště, nebo vykonat přechod Sahary s dětmi jednak svými a jednak třeba i nějakými půjčenými od sousedů, kterým se dozajista nedostává, tak kvalitního vyžití jako dětem Vašim…hrdinný anonyme- který je Ti stejně na dvě věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je třeba se premoct a zároveň si to udělat co nejjednodušší. Takže vyměnit korbu za sporťák, do něj všechny věci, naložíš tam klidně i odrazedlo, případně unaveně starší dítě apod. Najdete v okolí hřiště s brankou a objizdejte je, případně dojeďte autem, kočár s sebou. Hele mně se taky nechtělo ven s batoletem a miminem, ale když jsem to překonala, tak to pak bylo fajn. Pokud jde o mazání krémem, chodili jsme ráno a k večeru, takže jsem moc nemazala.
- Citovat
- Upravit
A mě se spíš nechtělo chodit ven v zimě. Než jsem navlékla kojence a batole do všech těch bund, čepic a rukavic byla jsem zpocená až na pr… V létě to byla pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apolena05 píše: Více
já ji opět odhalila po prvním příspěvku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ja bych se úplně toho bude doma chybět nebála. Většina děti ten první rok promarodí, vy to budete mít 2×. To máš tak na půl školního roku vystaráno.
- Citovat
- Upravit
Jinak ja bych se úplně toho bude doma chybět nebála. Většina děti ten první rok promarodí, vy to budete mít 2×. To máš tak na půl školního roku vystaráno.
- Citovat
- Upravit
@cestovatelka 1 určitě proto, že déle ten křik a shon nevydrží a chce mít jako starší člověk už svůj klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eileithia ano, to je jeden z důvodů. Plus tam ani na nás není prostor. Musela bych spát na zemi nebo na gauči s obouma.
@schnulla nojo. Tohle mi moc nedošlo. Musím se více přemáhat, v zimě bude hůř, to je pravda.
Jinak asi je dobrý typ ten kočár s sebou táhnout i tak. Alespoň nebudu muset řešit, kde malou přebalovat.
- Citovat
- Upravit
Já beru kočár i teď, a to mám děti skoro pět let a dva roky. V nouzi do něj naložím obě a jedem.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, něco podobného si asi zažila každá z nás… Dvě malé děti, jedna máma a hromada věcí kolem
Zkus si nic nevyčítat, i když tohle bývá to nejtěžší. Svým holčičkám se věnuješ a to, že nejste každý den xxx hodin na hřišti z tebe nedělá o nic horší mámu. Jak tady někdo už radil, zkuste chodit dřív ráno a nebo později večer, kočárek není jen na miminko, ale i super kára na všechny věci kolem. Co já tam toho narvala a mladší taky pak v kočárku moc být nechtěl
Starší si může vzít svůj batůžek se svačinou sama a hned toho máš míň na svých zádech. Zároveň tak můžete trénovat do školky.
Nám se narodil mladší v červnu před prázdninama a já se tak snažila čti servala z kůže, až jsem pak celý říjen promarodila. Stejně jako tobě mi chybělo a bylo mi líto, že už jsem nemohla obrážet hřiště se starším jako dřív.
Jen jedna věc mě trošku vyděsila a to že musíte na oplocené hřiště, protože ti starší utíká nebo by mohla do silnice. Co nejdřív bych jí naučila co a jak ohledně bezpečnosti
Už jen pro tvůj klid. Staršího jsem učila, jen co začal víc chodit, jak přecházet silnici přes přechod s i bez semaforu, že na konci chodníku musí vždy počkat a přes silnici jen společně za ruku, na hřišti jsme na hřišti a musíme na sebe vidět navzájem… Všechno se mi to pak zpětně rychle vrátilo a starší to teď učí mladšího. Takže nemusím mít strach, že když jdeme ven, tak mi někam vběhnou/utečou. A pak taky u nás nemáme žádná oplocená hřiště. Přijde mi to trochu jak ohrádka/výběh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MemaEma ona s tím běháním jako magor začala až teď. Zaprvé jí běhat dlouhou dobu nešlo, měla valgózní kolena, takže se spíše klátila a přišla na to až asi před půl rokem.
No a pak se hlavně narodila ta mladší, že. Vždy mi všude zastavovala, ukazovala „vpravo vlevo nic a jdeme“. A teď? Šílený. Asi zjistila, že je to jedna z věcí, kde má moji 100% pozornost a zneužívá toho. Ale lepší se to. Jen ne tak rychle, jak bych si přála.
- Citovat
- Upravit
Jsou to potvůrky ![]()
Můžeš zkusit vymyslet nějakou hru, aby jí to zase začalo bavit a nebo tak, že to budete společně učit malou… I když je samozřejmě ještě miminko a na chození má ještě čas. Ale mohlo by jí to bavit a připadat si důležitá
Co já se navymýšlela a pořád navymýšlím s těma našima dvěma kouskama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ne, ty nikomu neradis, ty se vytahuješ.