Nechci dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.8.25 23:38
@Anonymní píše: Více

Ahoj, já se s tím zatím stále zzivam. Příspěvek jsem psala v prvotním šoku, brečela jsem ještě minimálně dva týdny. Oba plody jsou vitální, na redukci nepůjdu, prostě to budeme muset zvládnout. Pořád mě štve, že to není něco, co by se dalo naplánovat, ale vlastně by mi teď už bylo líto, kdyby to nedopadlo. Máme velkou podporu v okolí, to mi hodně pomohlo, že nás všichni podrželi zatím. A upřímně, po porodu jdu na sterilizaci.

Moc držím palce, ať se rozhodnete tak, jak budete cítit jako to nejlepší pro vaši rodinu a situaci. A za sebe mohu doporučit i konzultaci s někým, kdo tě nebude soudit za nepěkné myšlenky, existuje spousta organizací, kde se člověk může bezpečně vyjádřit, není souzený a i to mi třeba pomohlo si to trochu zapracovat a srovnat. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.25 00:04

Taky jsem brečela, byla zaskočena. Věděla jsem, že finančně i prostorove to nějak zvládneme, ale ten šok z toho, že nám někdo hodil do života vyhybku a jede to úplně jinam, než byl plán…
Nejspíš půjdeš na císaře, sterilizace se dá udělat v rámci toho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.25 07:48

Já mam dvojčata ke staršímu a nepotresim te a nebudu kecat jako někdo, kdo to nezail.Byla to hruza na začátku, těch prvních pět let. Vztah hrůza, pořád jen děti děti. Prave měla jsem pomoc, ale bylo to strašný být na někom porad závislá. I jsme se rozhadali v rodině, děs. No přežilo se a teď musím říct, dobrý. Vse se urovnalo a děti si spolu vyhrají, je to prima…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.25 08:02

Mně to přišlo prima tak od roka. Náročné je to pořad, ale to hezké rozhodně převažuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.25 14:15

My žádnou pomoc od rodiny v podstatě nemáme a zatím jsme to neoznámili, ale jsem si i tak jistá, že ani podpory se nedočkám. Odsoudili by nás i za třetí, natož když řeknu, že jsou dvě. My to prostě finančně a ani jinak nezvládneme. Fakt nemůžu mít 4 děti, nikdo mi s tím nepomůže. Mrzí mě to, ale na 99,9% se u mě názor nezmění - z praktického hlediska. Věřím všem, kdo píše že je to krásný a že je to dar - i to tak vnímám. Ale stěží bychom uživili to třetí, čtvrté určitě ne. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.25 14:33

Danajsky dar, někdy… My věděli, že ty tři dáme. Čtvrté by byla hrůza. Takže sterilizace byla úplně jasná volba. A to byla obě těhotenství vymodlena.
Nikdo nemá právo vás soudit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí